Urška je napisal/a:
piko je napisal/a:

En dan se mi je vrtelo, kot da sem pijana, bila sem tudi živčna...z lahkoto bi koga "kam poslala". Na glavi pa imam še dodaten občutek in sicer, kot da mi nekdo kremplje potiska v glavo, čutim pa tudi bolečino (fizično), kot, da mi nekdo vrta v glavo.

Piko, kar opisuješ je lahko posledica toksičnih izločkov glivic in parazitov, ki so se v telesu prekomerno razrastli, lahko je tudi posledica prevelikega odmerka kovin v telesu. Omenjeni dejavniki povzročajo občutek vrtenja in dezorientacije (občutek pijanosti), razdražljivost, živčnost in nihanje razpoloženja.

Sama najbolj veš, kakšen je tvoj življenjski ritem, zato boš lahko v nadaljevanju pisanja sama pri sebi preverila, če se najdeš v napisanem. Razraščenost organizmov v telesu povzroča hrana, ki zakisuje telo in povzroča dobro okolje za glivice in bakterije - to je sladkor v vseh oblikah in vsepovsod, izdelki iz bele moke, mlečni izdelki, kvas in kvašeni izdelki. Vsa ta hrana v majhnih količinah tu in tam (to pomeni na vsake nekaj dni malo sira ali vsake nekaj dni majčkeno sladkega - to velja za vse povprečno aktivne ljudi, ne za športnike) ne vpliva škodljivo, če pa jo jemo dnevno, več let redno (na primer, da vsak dan jemo nekaj iz bele moke, sladkorja ali mlečnega) lahko vpliva na našo "floro in favno" v telesu. Zakisanost pospešuje
stres, pesimizem, nezadovoljstvo z življenjem. Težke kovine dobimo s cepljenjem, s črnimi plombam in z zadrževanjem na dolgi rok v okolju, kjer so težke kovine prisotne. Prisotnost kovin in parazitov preveriš na bioresonanci. Prisotnost razraščene glivice kandide pa lahko preveriš kar doma. V kozarec vode pljuneš prvo jutranjo slino in počakaš nekaj minut. Če se iz nje vlečejo drobne nitke, pomeni, da imaš prisotno preveč glivice kandide. Vendar test ne pove, koliko preveč je je, samo prisotnot oznanja. Tako, sama najbolje veš, kako se prehranjuješ, kakšen je tvoj življenjski tempo. Vsakemu, ki omenja takšne in podobne znake, ki jih sama opisuješ, pa vedno toplo svetujem čiščenje in razstrupljanje organizma, začenši najprej z dieto proti kandidi, v kateri se oseba izogiba sladkorjem, izdelkom iz bele moke, izdelkom iz kravjega mleka in kvašenim izdelkom. Hkrati s tem vnaša v telo v večji količini hranila, ki pomagajo alkalizirati telo - ječmenova trava, alge (v kolikor jih lahko telo presnavlja), zelena in temno zelena zelenjava, proso, kalčki, čisti klorofil ... Več informacij nudi literatura in internet. Če se najdeš v tem in bi želela več informacij, ti lahko še kaj več o tem svetujem.

Hvala Urša in hvala Nina, delam reiki in transformiram vzorce...ni ravno fajn.. a gre. Prav tako sem naredila preizkus za kandido in je vse o.k. Je res, da kadim..skoraj 1 škatlico na dan...in seveda najbolj paše ob kavi, pa tudi moj prehranjevalni red ni najbolj zdrav.
Ko govorim o jezi sem se verjetno zelo pomanjkljivo izrazila. Dogaja se mi, da na trenutke postanem bajno jezna...ugotovila sem, da je to ponavadi, ko mi želi kdo "solit pamet" in mi vsiljevat svoja prepričanja, mi govorit kaj je prav in narobe...še posebej če sama o neki temi razmišljam čisto drugače. Včasih jezo očitno pokažem včasih pa se samo umaknem...v sebi...si ne pustim blizu. In kaj se zgodi...ko sem pa sama, pa mi jeza kar vdari ven. Ponavadi se to zgodi ob ljudeh, ki jih imam rada in jih ne želim izgubiti. Ne želim jih užaliti, prav tako se zavedam, da jih ne smem izgubiti, ker sem na nek način, tudi sama odvisna od njih....in se umaknem, ko pa je preveč pa znam hudo eksplodirati, kar pa seveda ni o.k. Ne maram, da mi kdorkoli soli pamet. Sama se ne vtikujem v druga življenja, pa nekako naivno mislim, da se tudi drugi ne bodo v moja. Bog ve, kaj imam to v glavi. In ko pravim, da mi nekaj pleza po glavi, je občutna razlika, če je to izven mene, takrat sem odlične volje in se čudim kako lahko sploh jezno reagiram (in to v enakih situacija, kot sem drugače jezna), kadar pa gre to v glavo, pa imam že polno slabih misli. Ni mi jasno kaj moram predelati. Ha, ha, imam pa tudi mačka, ki rad pleza po moji glavi..in to DOBESEDNO.....ponoči pride v spalnico in se vleže preko moje glave...da ne govorim o tem kako včasih hodi po stanovanju in gleda okoli sebe in vidi, to kar jaz ne morem..

Urška, hvala za pomoč..sem že delala transfpormacije, pa se počutim še samo slabše. En dan se mi je vrtelo, kot da sem pijana, bila sem tudi živčna...z lahkoto bi koga "kam poslala". Na glavi pa imam še dodaten občutek in sicer, kot da mi nekdo kremplje potiska v glavo, čutim pa tudi bolečino (fizično), kot, da mi nekdo vrta v glavo. Takšna občutenja sem imela že prej, vendar se je sedaj povečalo. Počutim se še slabše kot prej. Kot, da se vračam v neka stara stanja, za katera sem mislila, da so že mimo. Nekaj časa je boljše, nato pa še slabše kot prej. Priznam, da sem zmedena. Ne vem več kaj in kako...Vesela bom vsakega nasveta.

3

(11 odgovorov, vpisanih v Vprašanja & nasveti (karmična diagnostika))

Pozdravljeni, že nekaj časa sledim vašemu forumu, vendar je danes prvič, da sama pišem.
Že dalj časa ima občutek, da po meni "nekaj plazi"..., po glavi in po drugih delih telesa. Prav tako vonjam neprijetne vonjave na desni strani ramena, pa tudi na predelu  srčne čakre. Podobne vonjave zaznavam tudi na nekaterih krajih in ob nekaterih ljudeh. Sama sem reikistka III. stopnje, vendar sem prišla do točke, ko več ne vem kako naprej. Moja mojstrica me je pregledala in ugotovila, da imam t.i,. entitete. Napravila mi je reiki, vendar se mi je stanje izboljšalo samo za malenkost. Tudi sama sem si naredila že vrsto reikijev, vendar se mi stanje po reikiju samo poslabša.,...nekako tako, kot, da bi te energije oživele, se povečale, ne pa tudi odstranile...Resnično bi želela vedeti, kako se naj tega znebim..kaj naj naredim in kako...Hvala za pomoč.