26

Re: prodaja nepremičnine

Pozdravljeni,
Prosim za nasvet/vpogled glede nase situacije o prodaji nepremicnine.  Tudi mi prodajamo hisko, ki smo jo kupili pred 5-imi leti, z namenom, da gremo naprej po nasi mało drugacni poti.
Resnica je, da hisa nikoli ni bila harmonicna in nikoli ni dajala tistega pravega obcutka varnosti doma.
Ko smo jo druzinsko pripravljali in lepoticili za "slikanje", mi je bilo res zelo lepo in pocutila sem se povezano z vsemi okrog sebe.  Otroka sta pomagala pospravljati in sta igrala na pojoce sklede, s partnerjem pa sva bila povezena v sedanjosti in zeljah za prihodnost.
In potem ne vem kaj se je zgodilo. Sem prevec nesprtna? Sem se podzavestno sprogramirala, da prodaja ne bo lahka, kot ni bilo lahko nase bivanje v hisi?
Kaj lahko naredim? Naredimo?  Kje ga lomim in biksam? 
Hvala lepa na pomoci in nasvetu.  smile
Zelo bom vesela vasih odgovorov.
Lep pozdrav
Nina

27

nina je napisal/a:

Prosim za nasvet/vpogled glede nase situacije o prodaji nepremicnine.  Tudi mi prodajamo hisko, ki smo jo kupili pred 5-imi leti, z namenom, da gremo naprej po nasi mało drugacni poti.
Resnica je, da hisa nikoli ni bila harmonicna in nikoli ni dajala tistega pravega obcutka varnosti doma.

nina,
pri vsaki hiški, naj bo to nova ali stara je potrebno narediti povezavo: Absolut- Zemeljsko, da se počutiš doma in da te hiška (ali stanovanje) podpira.
Če je pa prej nekdo v njej živel, je pa potrebno še to očistiti, da energije od drugih ne vplivajo na stanovalce.

nina je napisal/a:

In potem ne vem kaj se je zgodilo. Sem prevec nesprtna? Sem se podzavestno sprogramirala, da prodaja ne bo lahka, kot ni bilo lahko nase bivanje v hisi?
Kaj lahko naredim? Naredimo?  Kje ga lomim in biksam?

Pred prodajo jo je potrebno očistiti, da hiška najde nove stanovalce ter ta vzorec, da bo težko, ki ga omenjaš.

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

28

Zoran hvala na odgovoru.

S partnerjem sva naredila skupni obred zahvale hiši, jo nakadila in očistila z belim žajbljem, nato pa se odprla za novega kupca in lastnika.

Počutje po obredu je bilo enkratno. Lahkotno, brez vezi in spon. Počutila sem se tudi povezano s partnerjem in zaupala sem najin življenjski odločitvi.

…… do naslednjega tedna, ko me je ponovno zagrabila panika … in se mi zdi, da sem mal padla na izpitu v teli zivljenski soli prodaje in selitve.

Verjetno moram  tudi sama vsakodnevno vaditi povezanost absolutnega-zemeljskega,  saj me vse tako hitro odnese v visave.
smile

Hvala se enkrat.
Pozdravi

29

Kratek pozdrav in sporocilo, da je nasa hisa dobila novega lastnika. 

Nauk zame - da ko nekaj sprejmes, ponotranjis, zaupas je to tocno to. Konec procesa.

Ne potrbujem(o) ponovnega premlevanja, ponovnega zagotovila, ponovnega postopka, delovanja, ukvarjanja  ....  le zakaj to pocnem(o)?  roll

Cas za rast.

Lep pozdrav.

Čestitke in bravo za osvojeno lekcijo!! smile

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com