Nadaljevalni ThetaHealing

25,90 EUR
Zaloga: 100

Nadaljevalni ThetaHealing

Odkrijte, kako lahko z uporabo energije Vsega, kar je, izboljšate svoje življenje in počutje!
 
V prvi knjigi ThetaHealing je Vianna Stibal opisala učinkovito in enostavno tehniko, s katero se je ozdravila, ko je medicina ni mogla: ThetaHealing®. Pri tej izjemni tehniki uporabimo energijo – Vsega, kar je – da korenito spremenimo miselne vzorce, fizično počutje, odnose, strahove, zamere, finance in še veliko več.

V tej izjemni knjigi, ki dopolnjuje prvo, Vianna na podlagi tisočih procesov s svojimi strankami nadalje raziskuje delovanje in koristi ThetaHealinga.

Izvedeli boste še več o pomembnosti vaših prepričanj in občutkov. Spoznali boste ljubezen in energije Vsega, kar je, skozi sedem ravni obstoja. Z uporabo tehnike ThetaHealing® boste duhovno, čustveno, mentalno in fizično izboljšali svoje življenje.

Iz knjige:
Nadaljevalni ThetaHealing obsega razumevanje duhovne narave atomov in vedenje, da smo čudovita bitja, ki ustvarjajo resničnost.«
»Na naravo življenja lahko gledamo kot na čisto energijo. Sedem ravni obstoja predstavlja gibanje te neskončne energije, ki spreminja obliko skozi različne frekvence vibracij. Vse ravni obstoja so enako pomembne. Cilj je uravnovesiti se z energijo vsake ravni skozi Kreatorja vsega, kar je, ki povezuje vse stvari v obstoju.

Ta knjiga se osredotoča na energijo, ki prinaša najboljše in najhitrejše rezultate ustvarjanja.
Nadaljevalni ThetaHealing obsega razumevanje duhovne narave atomov in vedenje, da smo čudovita bitja, ki ustvarjajo resničnost.«
 

ThetaHealing je izredno preprosta in učinkovita tehnika širokega spektra, ki se je lahko naučite vsi, ki si želite sprememb na vseh področjih življenja: odnosih, strahovih, karieri, zdravljenju, manifestacijah, privabljanju obilja, uresničevanje ciljev …

Vianna Stibal je ustanoviteljica zdravilne tehnike, znane kotThetaHealing®. Svetovno priznana zdravilka, avtorica in motivacijska govornica, ki po vsem svetu izvaja seminarje za ljudi vseh ras, prepričanj in religij. Izobrazila je izvajalce in učitelje, ki delujejo v več kot sto osemdesetih državah.

Vianna uči, da smo vsi ljudje energijska bitja, ki ustvarjajo lastno resničnost. Vse v življenju služi svojemu namenu. Njena izobraževanja in knjige pomagajo in spreminjajo življenja ljudem po vsem svetu.
naslovnica_ThetaHealing_nadaljevalni

Oglejte si tudi

Komplet ThetaHealing

53,80 €
podrobno

2,5 tone odnosa

21,50 €
podrobno

Prijava na e-novice


izdelava: ETREND