ThetaHealing - Theta zdravljenje

27,90 EUR
Zaloga: 100

ThetaHealing - Theta zdravljenje

Odkrijte eno izmed najmogočnejših energijskih tehnikna svetu!

ThetaHealing je izredno preprosta in učinkovita energijska tehnika širokega spektra, ki je uporabna na vseh življenjskih področjih. 

Z uporabo možganskih valov theta, za katere se je še nedavno verjelo, da jih dosežemo le v globokem spanju in meditaciji, se izvajalec Thetahealinga lahko poveže z energijo Vsega, kar je, da prepozna in odpravifizične težave ter obenem prepozna in spremeni svoja omejujoča prepričanja. 

Vianna Stibal je leta 1995 prejela težko diagnozo. Vse, kar je preizkusila z uporabo tradicionalne in alternativne medicine ni bilo učinkovito, dokler ni uporabila preproste tehnike, ki jo je kasneje poimenovala Thetahealing. Navdušena nad tem, da se je v hipu pozdravila, je Vianna to tehniko začela uporabljati pri delu s strankami in učenci ter bila priča tisočim ozdravitvam.
Ugotovila je, da lahko to tehniko nauči tudi druge. Zdaj se lahko tudi vi naučite te preproste tehnike povezovanja in ustvarjanja skozi theta stanje.
 
Na straneh te navdihujoče knjige boste odkrili:
  • kako lahko v trenutku spremenite negativne misli, ki ustvarjajo težave na vseh področjih (odnosi, delo, zdravje, finance …),
  • koncept, ki vam omogoča, sedem ravni obstoja, da se povežete z najvišjo energijo ljubezni in Vsega, kar je,
  • kako razviti in aktivirati sposobnost spreminjanja na vseh ravneh: fizični, mentalni, čustveni in duhovni.
ThetaHealing je izredno preprosta in učinkovita tehnika širokega spektra, ki se je lahko naučite vsi, ki si želite spremembna vseh področjih življenja: odnosih, strahovih, karieri, zdravljenju, manifestacijah, privabljanju obilja, uresničevanje ciljev …

Vianna Stibal je ustanoviteljica zdravilne tehnike, znane kotThetaHealing®. Svetovno priznana zdravilka, avtorica in motivacijska govornica, ki po vsem svetu izvaja seminarje za ljudi vseh ras, prepričanj in religij. Izobrazila je izvajalce in učitelje, ki delujejo v več kot sto osemdesetih državah.

Vianna uči, da smo vsi ljudje energijska bitja, ki ustvarjajo lastno resničnost. Vse v življenju služi svojemu namenu. Njena izobraževanja in knjige pomagajo in spreminjajo življenja ljudem po vsem svetu.
naslovnica_ThetaHealing

Oglejte si tudi

Komplet ThetaHealing

53,80 €
podrobno

Nadaljevalni ThetaHealing

25,90 €
podrobno

2,5 tone odnosa

21,50 €
podrobno

Prijava na e-novice


izdelava: ETREND