Uporabljam vse sorte in povsod mi to dela. Saj preživim, samo zoprno je pač ![]()
Vsta polja označena %s morajo biti izpolnjena preden je obrazec lahko odposlan.
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Pesem Duše » Tehnična pomoč » Nickname » Pošlji odgovor
Vsta polja označena %s morajo biti izpolnjena preden je obrazec lahko odposlan.
Uporabljam vse sorte in povsod mi to dela. Saj preživim, samo zoprno je pač ![]()
Poglej si nastavitve in kateri brskalnik uporabljaš. Je preveril admin in je pri njem vse okej.
Mene pa zanima, zakaj me skoraj vsakič, ko želim kaj objavit, sprašuje za glavno mesto Slovenije in kako se oglaša krava in koliko je 1+1 itd ... teh vprašanj je po 4, 5... in se počutim kot kak hacker ![]()
Ali se to vsem dogaja, je normalno in čemu je potrebno toliko zaščite ...? ![]()
Ana7 je napisal/a:Ana7 je še prosto?
Bo tako v redu?
O, super, hvala ![]()
Ana7 je še prosto?
Bo tako v redu?
Veš v čem je fora - uporabnica z nickom Ana že obstaja, zato tudi jaz ne morem spremeniti tvojega nicka (niti v ana, z malimi črkami). Če hočeš spremeniti v Ana, je potrebno še nekaj dodati imenu, številko ali drugo besedo. Imaš kakšno idejo?
Ana7 je še prosto?
Veš v čem je fora - uporabnica z nickom Ana že obstaja, zato tudi jaz ne morem spremeniti tvojega nicka (niti v ana, z malimi črkami). Če hočeš spremeniti v Ana, je potrebno še nekaj dodati imenu, številko ali drugo besedo. Imaš kakšno idejo?
V kaj želiš spremeniti, bom jaz poskusila?
V Ana
Hvala ![]()
V kaj želiš spremeniti, bom jaz poskusila?
Anja,
mislim da si lahk spremeniš sama nickname, pod Profil-Identiteta. Če ti ne bo šlo pa sporoči.
...ne gre ![]()
Anja,
mislim da si lahk spremeniš sama nickname, pod Profil-Identiteta. Če ti ne bo šlo pa sporoči.
Živjo
Kako se spremeni nickname? Iščem, pa ne najdem ![]()
Pesem Duše » Tehnična pomoč » Nickname » Pošlji odgovor