Tema: Nickname
Živjo
Kako se spremeni nickname? Iščem, pa ne najdem ![]()
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Pesem Duše » Tehnična pomoč » Nickname
Strani 1
Anja,
mislim da si lahk spremeniš sama nickname, pod Profil-Identiteta. Če ti ne bo šlo pa sporoči.
Anja,
mislim da si lahk spremeniš sama nickname, pod Profil-Identiteta. Če ti ne bo šlo pa sporoči.
...ne gre ![]()
V kaj želiš spremeniti, bom jaz poskusila?
V kaj želiš spremeniti, bom jaz poskusila?
V Ana
Hvala ![]()
Veš v čem je fora - uporabnica z nickom Ana že obstaja, zato tudi jaz ne morem spremeniti tvojega nicka (niti v ana, z malimi črkami). Če hočeš spremeniti v Ana, je potrebno še nekaj dodati imenu, številko ali drugo besedo. Imaš kakšno idejo?
Veš v čem je fora - uporabnica z nickom Ana že obstaja, zato tudi jaz ne morem spremeniti tvojega nicka (niti v ana, z malimi črkami). Če hočeš spremeniti v Ana, je potrebno še nekaj dodati imenu, številko ali drugo besedo. Imaš kakšno idejo?
Ana7 je še prosto?
Ana7 je še prosto?
Bo tako v redu?
Ana7 je napisal/a:Ana7 je še prosto?
Bo tako v redu?
O, super, hvala ![]()
Mene pa zanima, zakaj me skoraj vsakič, ko želim kaj objavit, sprašuje za glavno mesto Slovenije in kako se oglaša krava in koliko je 1+1 itd ... teh vprašanj je po 4, 5... in se počutim kot kak hacker ![]()
Ali se to vsem dogaja, je normalno in čemu je potrebno toliko zaščite ...? ![]()
Poglej si nastavitve in kateri brskalnik uporabljaš. Je preveril admin in je pri njem vse okej.
Uporabljam vse sorte in povsod mi to dela. Saj preživim, samo zoprno je pač ![]()
Strani 1
Pesem Duše » Tehnična pomoč » Nickname