Preskoči na vsebino foruma

Pesem Duše

Bodi to, kar hočeš biti.

Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.

Pošlji odgovor

Pesem Duše » Tehnična pomoč » Nickname » Pošlji odgovor

Pošlji odgovor

Napišite in pošljite novi odgovor

Lahko uporabite: BBCode Slike Smeškoti

Vsta polja označena %s morajo biti izpolnjena preden je obrazec lahko odposlan.

Zahtevane informacije za goste

Zahtevani podatek

Pregled teme (novejše najprej)

12

Uporabljam vse sorte in povsod mi to dela. Saj preživim, samo zoprno je pač  neutral

11

Poglej si nastavitve in kateri brskalnik uporabljaš. Je preveril admin in je pri njem vse okej.

10

Mene pa zanima, zakaj me skoraj vsakič, ko želim kaj objavit, sprašuje za glavno mesto Slovenije in kako se oglaša krava in koliko je 1+1 itd ... teh vprašanj je po 4, 5... in se počutim kot kak hacker  neutral
Ali se to vsem dogaja, je normalno in čemu je potrebno toliko zaščite ...?  smile

9

Zoran je napisal/a:
Ana7 je napisal/a:

Ana7 je še prosto?

Bo tako v redu?

O, super, hvala smile

8

Ana7 je napisal/a:

Ana7 je še prosto?

Bo tako v redu?

7

Urška je napisal/a:

Veš v čem je fora - uporabnica z nickom Ana že obstaja, zato tudi jaz ne morem spremeniti tvojega nicka (niti v ana, z malimi črkami). Če hočeš spremeniti v Ana, je potrebno še nekaj dodati imenu, številko ali drugo besedo. Imaš kakšno idejo?

Ana7 je še prosto?

6

Veš v čem je fora - uporabnica z nickom Ana že obstaja, zato tudi jaz ne morem spremeniti tvojega nicka (niti v ana, z malimi črkami). Če hočeš spremeniti v Ana, je potrebno še nekaj dodati imenu, številko ali drugo besedo. Imaš kakšno idejo?

5

Urška je napisal/a:

V kaj želiš spremeniti, bom jaz poskusila?

V Ana

Hvala smile

4

V kaj želiš spremeniti, bom jaz poskusila?

3

Urška je napisal/a:

Anja,

mislim da si lahk spremeniš sama nickname, pod Profil-Identiteta. Če ti ne bo šlo pa sporoči.

...ne gre sad

2

Anja,

mislim da si lahk spremeniš sama nickname, pod Profil-Identiteta. Če ti ne bo šlo pa sporoči.

1

Živjo smile
Kako se spremeni nickname? Iščem, pa ne najdem neutral

Pesem Duše » Tehnična pomoč » Nickname » Pošlji odgovor

Currently installed 3 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.