Lexi je v temi reinkarnacije na drugih planetih postavila vprašanje:
Jaz sicer ne prihajam z drugih planetov, ampak se vseeno včasih počutim kot da nisem čist na zemlji, prizemljena. Se spomnim par poletij nazaj, ko sem rada in veliko hodila bosa po travi ali po kamenčkih, je zelo dobro delo in dobro prizemljilo..... Zoran, zakaj pa sploh prihaja do neprizemljenosti? Ta stvar vem je povezana z občutkom pripadnosti, ampak sigirno so še drugi dejavniki, ki vplivajo na našo ozemljitev. Mogoče tudi razni vzorci, da se ne sprejemamo kot ženska, moški, da si ne dovolimo uživati v lastnem telesu itd?...
Sama si napisala, da si hodila bosa po travi, kamenčkih s tem si se avtomatsko povezovala z zemeljsko energijo. Ker je pa tempo življenja tak, ,da ljudje veliko hitimo, vse skozi se nam nekam mudi in praktično več ne vemo uživati, takrat se lahko povežemo na kolektivni zavesti s to energijo in nas počasi odnese stran od nas. Do tega pride, ko se z nekom pogovarjamo in nam pravi nimam več časa za to ali ono stvar, čas hitreje hiti,… Ni mus, da se strinjamo s temi stvarmi, dosti je da podzavest začne o tem razmišljati in da si tudi dokažemo, da res nimamo več časa za npr.. iti na kavico s prijateljico… in to je že prvi znak, da počasi začnemo verjeti, da res več nimamo časa za stvari, ki jih počnemo radi, o njih pričnemo le še sanjariti in s tem stvari postanejo še bolj oddaljene, kot so bile prej. Dejansko je pa, da ne vemo uživati v sedanjem trenutku in si ne vzamemo čas za ta trenutek ali za to stvar ki jo sedaj počnemo. Npr.: delam eno stvar, a hkrati že razmišljam kaj bom kasneje počel, kako bo,.. ali razmišljamo o več stvareh in s tem se prestavimo v prihodnost in smo dejansko v prihodnosti, a na sedanji trenutek pozabimo. To se tudi zgodi, če nismo zadovoljni s tem kar počnemo in potem sanjarimo – se zopet prestavljamo v prihodnost.
Poskusi si zastaviti eno stvar ki jo boš naredila v eni uri in dejansko poglej, kje so ti misli, kaj počneš, kako se počutiš in če boš cela v sedanjem trenutku ti bo čas tekel normalno.
Enako se zgodi, če imamo ujeta čustva v preteklosti in o tem razmišljamo kaj je bilo, kaj se je zgodilo – zopet nismo v sedanjem trenutku.
Zato ni niti čudno, da ne vemo uživati v življenju, ker vse postane samo en napor in borba v sedanjem trenutku, ampak to je borba s preteklostjo in prihodnostjo. Potrebno je spustiti vse zamere, užaljenosti, jezo, strahove, skrbi – tako iz preteklosti, kot tudi iz prihodnosti. Drugače je naše fizično telo lahko posledično v zelo slabem stanju, brez energije ali v bolezni.
Da ne bi bila ujeta v kolektivno zavest se je potrebno postaviti zase, pomaga ti : os-sveta, hara, merkava, reiki,.. Lahko tukaj pišem do jutra ampak dokler to ne narediš ne boš niti razumela niti občutila. Če ne veš sama narediti ali če ne čutiš, si verjetno ne zaupaš dovolj, takrat je potrebno, da ti nekdo to pokaže – tisti, ki to tudi sam počne. Drugače je to vse samo teorija in samo še ena obremenitev s katero izgubljaš svojo moč.
Upam, da me razumeš, da ni vse v vzorcih ampak je v nas ali se bomo postavili za sebe ali ne. Ko si v svoji (osi, hari,…) te zelo malo stvari vrže iz tira in če te že se veš na hitro postaviti nazaj.
Meni osebno zadnje čase polek reikija, osi, merkave, še dodatno največ odgovarja prizemljevanje s pomočjo svoje živali moči, ki me vsakič na novo preseneti. Da ne bo pomote žival moči ti pomaga tudi pri povezovanju z božanskim.
lp 
pesem.duse@gmail.com, 070-788-788