Re: Klepetalnica
Juhu, uspelo mi je nastaviti podobico
![]()
Veseli hrček
Anja, tale tvoj hrček je res ful simpatico ![]()
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Pesem Duše » Razno » Klepetalnica
Juhu, uspelo mi je nastaviti podobico
![]()
Veseli hrček
Anja, tale tvoj hrček je res ful simpatico ![]()
Anja je napisal/a:Juhu, uspelo mi je nastaviti podobico
![]()
Veseli hrčekAnja, tale tvoj hrček je res ful simpatico
Kje pa so vsi danes? Mogoče se že pripravljajo na vikend...še jutriiii ![]()
Kje pa so vsi danes?
Na sončku. ![]()
Jagoda je napisala: Zoran, čudovita ikona.
Tale zmajček res zmaga. :prst: ![]()
Ja, res je pravi zmajček, tale naš Zoran ... ![]()
A ve pol to resno, al kaj?
:rose: Kje se torej dobimo? Na Kleku ali na kakšnem manj ravzpitem kraju?
Seveda. Lahk zarad mene na Ljubljanskem barju. S podvodnim možem imam dogovorjen plac.
![]()
Ja, se mi zdi, da kot ta prave čarovnice moramo ostati zveste našemu dobremu staremu Kleku...pa če morda katera nima prevoza, je na moji metli prostora vsaj še za dve osebi
![]()
Jaz imam pa preprogo, gre cirka 4 osebe in en pes. Mačk ne sprejemam, so mi zanke s kremplji ven potegovale ...
![]()
Je bil kdo na sejmu Altermed ali namerava iti? Jaz sem bila danes.
Je bil kdo na sejmu Altermed ali namerava iti? Jaz sem bila danes.
Ne bo mi ratalo...
Kako pa je na tem sejmu? Kaj zanimivega?
Meni so zanimive predvsem stojnice s hrano, kjer imajo slastne eko in domače izdelke.
Od duhovnosti na teh sejmih ponavadi ne odnesem veliko.
Ful zanimive so mi eko šole, ki se predstavljajo na sejmu, me resnično veseli, da se spodbuja otroke k sodelovanju z naravo. :rose:
Mačk ne sprejemam, so mi zanke s kremplji ven potegovale ...
Ja, Urška! Coprnica - pa kr brez mačke!
![]()
hehehe, jap sem malo posebna sorta coprnice. ![]()
carovnice iz pesmi duse:)
Ja, za naslednjo maskarado pa bi res lahko mel spoznavni vecer carovnic in carovnikov s foruma pesem duse, ples v maskah:))
al pa kak piknik:)
Vprasanje, a kdo pozna core energetics in ce je imel izkusnje s to terapijo, delavnico?
Hvala.
M.
Uršika,
kam si dala avatarja, tak srčkan :srcek: je bil.
Uršika,
kam si dala avatarja, tak srčkan :srcek: je bil.
Šele sedaj sem videla tole sporočilo.
To je ena od mojih slabosti - da se dokaj hitro naveličam stvari. Tudi ozadje na računalniku redno menjavam. Nimam pojma zakaj.
Lp
Mene pa zanima, zakaj ta teden nič prav ne pišete na forumu? Malo pogrešam novih informacij, idej, energij, izzivov... Kje ste vsi? Muca papala?
Urška
Hej Hej Ursika
zivjo!Se tudi jaz to sprasujem kam so vsi izginili.Morda dezevno vreme vpliva na sedenje v fotelju in branju knjig, crkljanju s ljubljeno osebo ali pa spanjem, ...upam, da niso nase pesnike duse vesoljcki ugrabili.
Ideje, lahko bi imeli spomladi v juniju piknik, samo ne prvi vikend junija:))
pa poleti kaksno hribovsko delavnico v naravi,Mangart,Smolnik...in delamo solarno jogo,risemo mandale v naravi, ...
Zoran in ti bi lahko pricela pisati knjgico modrosti s foruma:)
Aha, luna je bila,morda zato ljudje ne pisejo,ker gledajo vase in so v tistem miru.
Danes sem tudi jaz bolj sleepy:)
Ali verjames da ko delas na sebi da se ti zacnejo luscit tudi otrdelosti blokade iz napacnih prepricanj,vzorcev na telesu,ce se tako izrazim,
berem o neki tehniki osvobajanja blokad s pomocjo gibanja,plesa in nekih energetskih tehnik.
Danes sem dobila cel kup reklamne poste o raznih duhovnih delavnicah, cdjih kako uporabljas zakon privlacnosti,...in bolj ko berem se mi zdi,da vse te tehike izvirajo iz istega izvora, le vsaka ima svoj nacin sporocanja in nekaj bolj poudari.
In se sprasujem zakaj toliko novih zadev,ce pa stare tehnike delujejo, stara znanja starih civilizacij,..
Kaj ti menis o tem?
Kam pa tebe vlece,da bi odpotovala in raziskovala.Eh, tole no go, tudi jaz nisem v moodu danes za pisanje:)
Ursika ocitno je danes tak dan da je najbolje da pustiva da se forum malo spocije.
uzivaj v skakanju v dezju,zivljenje je tudi to da znas uzivati kot zaba v dezju kot da bi sonce sijalo.
Kaj pa ezoterika,numerologija,alkimija...kaksne ideje mate o tem, misli...
no tko da bo saj se kaksno vprasanje v tem mirnem tednu gor:)
Zoran in ti bi lahko pricela pisati knjgico modrosti s foruma:)
Bojim se, Maxim, da si ti zamenjala Urško in Uršiko.
Lp
To je ena od mojih slabosti - da se dokaj hitro naveličam stvari. Tudi ozadje na računalniku redno menjavam. Nimam pojma zakaj.
Kaj pa če to ni slabost? Da si na vseh nivojih usklajena s svojim notranjim bitjem in spremeniš nekaj v okolici, ko se določena stvar spremeni v tebi? Jaz sem tudi znala spreminjati ozadje vsak tretji dan. Še danes spreminjam pogosto .... Se že vidi v moji kameli. ![]()
Mene pa zanima, zakaj ta teden nič prav ne pišete na forumu? Malo pogrešam novih informacij, idej, energij, izzivov... Kje ste vsi? Muca papala?
![]()
Urška
Hm, za Zorana in mene lahk rečem, da sma bila kar zaposlena in odsotna. Mogoče pa je prišel čas, da tudi drugi date kake svoje sveže energije in ideje gor. :rose: ![]()
Maxim, z veseljem ti odgovorim na vsa vprašanja, vendar takoj, ko bom imela mal več časa in energije, da ti ne zmečem kar nekaj v post. Za danes imam dovolj dneva in grem spat ...
:prst:
Mogoče pa bo Zoran danes še priden in bo kaj napisal. ![]()
!Se tudi jaz to sprasujem kam so vsi izginili.Morda dezevno vreme vpliva na sedenje v fotelju in branju knjig, crkljanju s ljubljeno osebo ali pa spanjem, ...upam, da niso nase pesnike duse vesoljcki ugrabili.
Sva bila nekaj časa z Urško odsotna, zato nisva nič pisala.
Tokrat nas niso ugrabili vesoljci, ampak vsaj mene mati zemlja in povezava z zemljo na drugačen način.
berem o neki tehniki osvobajanja blokad s pomocjo gibanja,plesa in nekih energetskih tehnik.
Danes sem dobila cel kup reklamne poste o raznih duhovnih delavnicah, cdjih kako uporabljas zakon privlacnosti,...in bolj ko berem se mi zdi,da vse te tehike izvirajo iz istega izvora, le vsaka ima svoj nacin sporocanja in nekaj bolj poudari.
In se sprasujem zakaj toliko novih zadev,ce pa stare tehnike delujejo, stara znanja starih civilizacij,..
Bila sva na šamanski delavnici v Bratislavi in spoznala sva veliko »novih«, ki so pravzaprav stare stvari iz vprašanje katerega časa. O vsemu temo bom nekaj več napisal ko se vse posloži na svoje mesto.
Kaj vse vejo Indijanci si ne moreš niti predstavljati, dokler tega ne občutiš.
Strinjam se da so starodavna znanja veliko bolja kot pa vsa ta new ege.
Temelje je potrebno graditi na starih znanjih, da si uspešen z novimi znanji, če ne so samo v napoto.
lp
Kaj pa če to ni slabost?
:prst: Imaš prav!
Mene pa zanima, zakaj ta teden nič prav ne pišete na forumu?
Hm, za Zorana in mene lahk rečem, da sma bila kar zaposlena in odsotna.
Da ne bo pomote - to ni bil očitek. Namenjeno je bilo vsem.
Lp
Da ne bo pomote - to ni bil očitek. Namenjeno je bilo vsem.
Js forum redno spremljam, napišem pa bolj malo, sploh ker sem zadnje čase čist zaposlena - s čiščenjem.
V ta namen sem postala tudi aktivna bolhačica.
Ravno zadnjič sem ugotovila, da je res lahko vsaka stvar za enega krama za drugega pa vir veselja in ustvarjalnosti. :prst: Zakaj torej zavreči, če lahko neklomu drugemu narediš veselje. Drugače pa sem danes celo mami na vrtu pomagala pri pletju in mi celo ni bilo mučno! Lahko bi rekla celo prijetno.
Do sedaj sem namreč, kar se tiče vrta, bolj ali manj le jedla pridelke.
Drgače pa se mi zdi, da tale pomlad super vpliva na mene.
Po začetni spomladanski utrujenosti, se mi zdi, da kr letim (čeprav z nogami na tleh
).
Vesele velikonočne praznike vsem!
:rose: :srcek:
Pesem Duše » Razno » Klepetalnica