1

Tema: Rak na prostati

Premaknjeno iz druge teme:
Maxim je vprašala:

Kam se dajo vprasanja glede bolezni, rak?

Kot vem je rak bolezen duse in pisem pod prebaviti emocije.

Kaj moras spremeniti v odnosu do sebe, ce si dobil karcinom raka prostate, kaj je tu vzrok, razen nezdravega partnerskega odnosa in financnih skrbi?
Stric je bil operiran par dni nazaj, kaj bi mu lahko svetovala da spremeni razen hrane, gibanja,...kaj mora jesti da okrepi...
kaksen nasvet?
Hvala in na splosno,kaj povzroca pri moskih bolezni na prostati iz stalisca emocij,custev?
LpM

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Re: Rak na prostati

Večinoma je vzrok nesprejemanje sebe in telesa (da sem moški).
Nezadovoljstvo s svojim spolnim življenjem.
Zavračanje spolnega življenja in svojih potreb.
Neugodno počutje v moškem telesu.
Strah sebe sprejeti kot moškega.
Strah sprejeti dejstvo, da se staramo in da naša moč ni več takšna kot je bila.

Se mi zdi, da sem enkrat nekje prebral, da preveč moškega hormona povzroča rak na prostati.

To je nekaj karmičnih vzrokov.
lp

Hvala ti,
ali je potem mozno,da moski,ki se zrtvuje v dobro druzine in si ne ustvari svojo zivi mimo sebe,ker se negira in svoje potrebe?
Imas kak recept kako nekoga vrzes iz njegove lupine, da zacne zivet zase, brez obcutka dolznosti.
Mogoce kdaj kaksna delavnica kako iz moskega postati pravi, samostojen,neodvisen, mocan moski?ne macho ampak clovek s pokoncno hrbtenico,posten,nezen vendar da ve kje meja da zivi zase in kje da zivi za druge.
Hvala.

Dokler oseba sama ne začuti potrebe po spremembi in začne iskati pomoč,je vprašanje koliko ji
nekdo s strani lahko pomaga.Poznam vrstnika, ki je pri skoraj 60tih samski in mi je v nekem pogovoru nehote razložil svoj pogled na ljudi na splošno na tak način,da mi na misel ni prišlo da   bi ga poskušal vleč iz njegove lupine.

Maxim je napisal/a:

ali je potem mozno,da moski,ki se zrtvuje v dobro druzine in si ne ustvari svojo zivi mimo sebe,ker se negira in svoje potrebe?

Seveda

Maxim je napisal/a:

mas kak recept kako nekoga vrzes iz njegove lupine, da zacne zivet zase, brez obcutka dolznosti.
Mogoce kdaj kaksna delavnica kako iz moskega postati pravi, samostojen,neodvisen, mocan moski?ne macho ampak clovek s pokoncno hrbtenico,posten,nezen vendar da ve kje meja da zivi zase in kje da zivi za druge.

francik je napisal/a:

Dokler oseba sama ne začuti potrebe po spremembi in začne iskati pomoč,je vprašanje koliko ji
nekdo s strani lahko pomaga.Poznam vrstnika, ki je pri skoraj 60tih samski in mi je v nekem pogovoru nehote razložil svoj pogled na ljudi na splošno na tak način,da mi na misel ni prišlo da   bi ga poskušal vleč iz njegove lupine.

:prst: