Lexi je napisal/a:tudi meni si svetoval naj se na svoj problem ne osredotočam in naj ga s tem ne hranim, kar je dober nasvet, vsaj za večino drugih problemov. Vendar pa je pri anksioznih motnjah malo triky vse skupaj. Da bi jih enostavno ignoriral ne moreš, ker se ti te misli, strahovi ali panika enostavno vrinejo in so neznosni, nekaj moraš narediti z njimi, pri okm na primer obstajajo takoimenovani rituali da z njimi izničiš strah.
Seveda, da jih ne moreš spremeniti, če pa imaš tako prepričanje, da to pa že ni možno.
Ko imaš tako prepričanje prevzameš identiteto žrtve in na vse možne načine iščeš kdo je kriv, kaj je krivo in pa tudi vse načine in razloge zakaj se to ne da spremeniti – teh je verjetno še veliko več. Če ti že uspe iti preko enega prepričanja se takoj pojavi drugo, ki ti zopet onemogoča in tako u nedogled – vsi drugi so krivi (od situacije, okolja, družbe, službe,…), samo mi ne. Mi smo boge žrtve.
Strah ne moreš izničiti – lahko ga pa sprejmeš in spremeniš sebi v korist.
Potrebno je prevzeti odgovornost za svoje življenje (misli, besede ali dejanja).
S svojim umom se nehaj boriti in ga sprejmi takšnega kot je. Priporočam ti da narediš vajo za um, ki je opisana v temi vaje in pa povezavo božansko – zemeljsko.
Zakaj to ne moremo razumeti bom poskusil tukaj opisati:
Um delimo na štiri dele:
Intelektualni, ki je svet idej.
Instinktivni, ki je svet čutil.
Motorični, ki je svet gibal.
Čustveni, skozi katerega delujejo čustva.
Intelektualni um je najpočasnejši in deluje v principu ene sekunde, kako hitro govorimo, je ta razumski del.
Instinktivni in Motorični sta 30.000 tisočkrat hitrejša.
Čustveni je pa 900 milijonov krat hitrejši.
Nihala (po Transurfingu), delujejo na čustveni um, ki je najhitrejši in zato mi ne moremo to razumsko dojeti (intelektualni). Zato ostanemo brez svoje energije, ker jo porabimo za borbo.
Mogoče bo sedaj bolj jasno zakaj nam nekaterih stvari ni mogoče razumsko (Intelektualno) dojeti.
Npr.: : Čustveni za eno stvar porabi eno sekundo, dokler Motorični in Instinktivni porabita za isto stvar nekaj ur. Intelektualni pa nekaj dni. Zato mi razumko tega ne moremo dojeti, ker se prehitro dogaja.
Lexi je napisal/a:A je možno da smo zaradi nekega dogodka, ki nam je posledično poškodoval astralno telo, tarča neke posebne vrste elementalov, ki se hranijo z našim strahom. Tole se mi zdi zelo možno,... upam da bo znal kdo podat svoje mnenje glede te možnosti.
Namen vseh elementalov je da se hranijo z našo energijo, vendar veliko jih naredimo sami z našimi čustvi. Te katere naredimo sami lahko pravimo, da so posebni, ker smo jih sami ustvarili in so unikatno naš proizvod. S tem ko spremenimo naša dejanja se jih tudi lahko trajno osvobodimo. O elementalih je več napisano v knjigi Integralna biorgonomija.
Potrebno jih je razbliniti, dati v svetlobo (merkava), transformirati s pomočjo biorgonomije ali na kakšen drug način.
lp
pesem.duse@gmail.com, 070-788-788