1

Tema: Kje in kam za prvega maja?

Že veste, kje boste preživeli prvomajske počitnice?  wink

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Re: Kje in kam za prvega maja?

Mislim, da bom doma in bom počela to, česar mi ne uspe najbolje, ko sem v službi. Gospodinjila bom in delala na vrtu v počasnem ritmu.  smile In upam, da se bom toliko umirila, da bom imela 'zicleder' za kakšno večurno branje. Pa potrudila se bom vzeti si čas za tiste, ki jih imam rada in me imajo radi. smile

Uau Gudrun, tole pa bodo ene super počitnice!  wink

Upam, da bo lepo vreme, da se bo dalo it kam ven na izlet. Mene najbolj mikajo hribi.  smile

urskakorun.com

Če greš v hribe, je res vreme zelo pomembno. Jaz bom pri svojih dejavnostih malo manj omejena z vremenom. Prav rada imam aprilsko vreme, malo dežja in malo sonca. Če prvega ni preveč, je super za vrt.
Prej včasih sem menda bila rahlo pod vplivom splošne histerije, da pa je treba nekam potovati za prvomajske počitnice. Mi je tisto pakiranje in načrtovanje vzelo več energije, kot mi je je dalo potovanje ali kak daljši izlet. Jaz sem že po naravi bolj zapečkar in potujem bolj v mislih.  lol

Bi pa imela sposobno Barbapap, tako po sistemu hip-hip-hip-strašen-trik in že bi bila tam na drugem koncu sveta in po istem sistemu spet doma na toplem in mehkem.  smile

Gudrun je napisal/a:

Mi je tisto pakiranje in načrtovanje vzelo več energije, kot mi je je dalo potovanje ali kak daljši izlet.

Poznam to ... si zmatran še preden se potovanje začne.  tongue  smile

urskakorun.com

Ja na 1.maja bom pa letos,kakor kaže,prvič in zadnjič v delovnem stažu v službi.Hudega pa mi ne bo.

francik je napisal/a:

Ja na 1.maja bom pa letos,kakor kaže,prvič in zadnjič v delovnem stažu v službi.Hudega pa mi ne bo.

:prst:

Boš kres kuril? smile

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Zdaj,ko si me potegnil za jezik,sem se spomnil,da sem v najstniških letih res enkrat kresoval.S sprednje strani mi je bilo vroče,z zadnje me je pa hladilo.Starejših fantov pa si pa nisem upal posnemati,ne okli ognja,niti maaalo stran.

francik je napisal/a:

Starejših fantov pa si pa nisem upal posnemati,ne okli ognja,niti maaalo stran.

Ka pa so delali starejši fantje?

urskakorun.com