Tema: nenavaden klic
Lep pozdrav!
Mogoče se vam bo zdelo moje vprašanje nekoliko nenavadno, ampak vseeno.....
Že nekaj časa ( cca 1 mesec ) me nekdo na moj gsm kliče z neznano ( skrito št. ). Pokliče le 1x/dan na vsake 2 - 3 dni ali pa tudi lahko le 1x na teden. Ko se oglasim je na drugi strani smrtna tišina in če ne odložim 10 min, je toliko časa tudi tiho in ne prekine, dokler ne prekinem jaz. Če se temu klicu ne oglasim, potem se klic sploh ne zabeleži na tel. kot neodgovorjen klic, ampak je tako, kot me sploh ne bi nihče klical..........če pa me npr. fant pokliče s skrite številke iz gsm-a, se klic zabeleži kot neodgovorjen, št. neznana.
Ne vem, zakaj bi me nekdo klicaril, res ne vidim razloga, imam družino, z nikomer se nisem zapletla...........Zato mi je na misel prišlo, če bi bilo možno, da bi nekdo ( duša, energija?? ) mogoče hotela navezati stik z menoj??,.........Moti me le to, da je na drugi strani vedno tišina,......verjetno bi morali biti kakšni zvoki??,.........Ne vem, na začetku sem se smejala, sedaj pa mi je že malo nadležno, sploh, če me pokliče zvečer, ko dajem spat otroke. Mogoče že kar sama prikličem ta klic, ker me ponavadi pokliče takrat, ko pomislim, da me že dolgo ni:)