Priporočal bi ti še da greš na pregled za bakterije, kot tudi razstrupljanje telesa.
Zoran, hvala. Pri gastroskopiji so preverili glede bakterije (helicobakter) in je nimam, hvala bogu.
Zavestno se je potrebno postaviti in odločiti, da boš sama krojila svojo usodo in se prestaviti na linijo zdravja
Na linijo zdravja sem se že poskušala prestaviti (po transurfingu) pa mi očitno ni povsem uspelo. Menim, da zato, ker sem preveč vrjela namesto da bi vedela, da sem zdrava in se tako tudi obnašala in delovala (sem še naprej delovala v smeri ne smem tega , onega jesti, mi škodi).
Ej zanimivo pri meni je to, da točno vem kako moram delovati v teh situacijah,(sem sama na sebi raziskovala in preizkušala delovanje energij in odziv glede na mojo frekvenco oz.delovanje in se tako prepričala, da to 1000% drži) vendar se mi zdi, da mi včasih zmanjka energije oz.kar pozabim delovati oz. se odzivati po novem sistemu (me kar potegne v stare navade) , kot da je še nekaj, kar mi ne dovoli da delujem svobodno.
Evo, danes je zaspan deževen dan, pa še petek za povrh in zjutraj ko sem vstala iz postelje sem si sama pri sebi rekla, da bo to čudovit in vesel dan in se tako tudi obnašam (delujem) imam sicer delo s strankami. In so vsi presenečeni kako sem dobre volje saj je takšno čimerno vreme zunaj. Ampak jaz se počutim Kull. Tudi strank imam veliko kljub slabemu vremenu, se kar jemljejo nevem od kod.
Vem, da sem za nastalo zdravstveno situacijo odgovorna sama, prav tako tudi za usodo. Se bom v bodoče potrudila še bolj, samo, da ni še kakšen drugi vzorec, ki bi me vlekel nazaj.
Hvala :prst: :rose: