1

Tema: VESAK

Danes ponoči se začne VESAK, (polna luna v maju); to je dan v letu, ko se odprejo vrata v Šambalo, za vse, ki želijo vstopiti in se še bolj intenzivno povezati z Mojstri Modrosti.

Priporočena meditacija:
1. korak - najprej se poveži z energijo Kreatorja in energijo Zemlje, nato potenciraj in vdihuj to energijo do maximalnih razsežnosti, ne odnehaj samo polni se...
            - zelo primerna začetna meditacija je tudi merkava, isto se polni da prekipevaš od svetlobe...
            - ali katera koli meditacija, s katero se povežeš kot stik med zemljo-vesoljem
2. korak - ko to počneš, se zavedaj odprtih vrat v Šambalo in počakaj, da se ti pokažejo (v kakršni koli obliki), se povzpni skozi in vstopi v to sveto mesto
3. potuj, pusti da se ti pokažejo kakršnekoli slike o okolju, ki je pred tabo in si oglej vsa prostranstva
4. poveži se z Mojstri, lahko posamezno po imenih, lahko se samo odpreš za kakršnakoli sporočila
5. po želji lahko greš še do središča Šambale in začutiš bitje Sanat Kumara
v vsej polnosti in veličini...
ostani v Šambali tako dolgo kot želiš, ko se odločiš vrniti se preprosto začuti v telesu in počasi odpri oči
6. ko odpreš oči, ponovno prikliči vse kar si videl-a, slišal-a in podoživi meditativno doživetje z odprtimi očmi!
7. Ohranjaj vizijo (v prihodnjih dneh-tednih-mescih..) in se zavedaj prisotnosti tam-tu ves čas, večkrat na dan se spomni občutkov in vizij, ki jih boš prejel-a v Šambali in jih ozaveščaj čez dan. Zavedaj se, da si kot čista zavest vedno prisoten tudi v tem svetem mestu...

prijetno potovanje
           :srcek:

''Edino kar lahko kadarkoli zanima Modrega človeka, je, kako dajati Ljubezen.''

Re: VESAK

Ko pride pravi čas,pride tudi pravi odgovor na vprašanje.Hvala.

Posebni čas vesak-a postaja ''pravi čas'', ves čas..   smile 
Ni namreč več skrivnost, da je bivanje v Šambali naravno stanje za vso človeštvo in smo vsi tja prisrčno vabljeni...
:srcek:

V izogib napačnemu razumevanju mojega odgovora:vprašanje kaj je vesak sem postavil že v začetku aprila,odgovor pa je prišel ravno pravi čas.
Še enkrat hvala Tini in tebi,David.Se pa strinjam,"pravi čas,ves čas".

francik je napisal/a:

V izogib napačnemu razumevanju mojega odgovora:vprašanje kaj je vesak sem postavil že v začetku aprila,odgovor pa je prišel ravno pravi čas.
Še enkrat hvala Tini in tebi,David.Se pa strinjam,"pravi čas,ves čas".

AHA,
o tem pa ne vem nič,..
Jaz sem namreč deloval v navdihu, ker sem ravno zelo močno doživel Šambalo in Mojstre ter sem želel dati to posebno informacijo naprej, da bi tudi drugi izkoristili ta močan portal,...
Tako, da če sem samo tebi Francik kakorkoli pomagal s temi infoti, je moj namen izpolnjen...

hvala tudi tebi