51

Re: Integralna biorgonomija

Zoran je napisal/a:

Sam sem naredil program v sebi s pomočjo procesa Jehovah Adonai, da mi najprej pomaga videti, kje se še in na katerih področjih zadržujem v preteklosti. Nato naslednji program, da mi pomaga vse stvari sprostiti iz preteklosti, ki me omejujejo, (misli, čustva in fizične predmete).

Hvala, super! :prst:  Bomo uporabili. smile

52

ar3ka je napisal/a:

Mi je prišlo na misel, da bi moral morda definirat, kaj pa je tisto, kar si želiš novega. Uporabit namero. Podobno ko si transformiraš recimo vzroke za jezo, nato pa pustiš, da prežame tvojo bit ljubezen, svetloba radost, sicer se lahko naseli tudi kakšen strah, kar pa ti verjetno ne bi ravno ustrezalo.

Se strinjam s tem kar si napisala. Samo če sem čisto iskren, ne vem točno kaj je tisto, kar bi želel da pride v ta "prazen" prostor. Tako, da bom za enkrat pustil odprto. Pa tudi občutek imam, da je "praznina", da lahko svobodno globoko vdihnem več vredna, kot da se spet zaciklam z vsem mogočim. Vdih je včasih največja svoboda.

Zoran je napisal/a:

Sam sem naredil program v sebi s pomočjo procesa Jehovah Adonai, da mi najprej pomaga videti, kje se še in na katerih področjih zadržujem v preteklosti. Nato naslednji program, da mi pomaga vse stvari sprostiti iz preteklosti, ki me omejujejo, (misli, čustva in fizične predmete).

:prst: .... na to pa niti pomislil nisem , bom poskusil. Vsak pomoč je dobrodošla.

lp

53

Neo je napisal/a:

Samo če sem čisto iskren, ne vem točno kaj je tisto, kar bi želel da pride v ta "prazen" prostor. Tako, da bom za enkrat pustil odprto. Pa tudi občutek imam, da je "praznina", da lahko svobodno globoko vdihnem več vredna, kot da se spet zaciklam z vsem mogočim. Vdih je včasih največja svoboda.

Te popolnoma razumem in se strinjam s teboj. :prst: Tudi jaz sem mela kar dolgo obdobje nekakšne praznine oz. ko nisem točno vedela, kaj si sploh želim. Po moje nima smisla na silo iskat neke želje. No - zdaj pa z njimi nimam težav. big_smile Ko se boš naužil te praznine, ti bo verjetno itak spontano kaj prišlo.

54

Neo je napisal/a:

Tako, da bom za enkrat pustil odprto. Pa tudi občutek imam, da je "praznina", da lahko svobodno globoko vdihnem več vredna, kot da se spet zaciklam z vsem mogočim. Vdih je včasih največja svoboda.

:prst:  smile

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

55

Komu je tečaj namenjen?

Tečaj je namenjen začetnikom in tistim, ki ste se z energijami že srečali (sem so vključeni tudi zdravilci, terapevti). Vsak je sposoben postati tisto, kar si želi biti.

Program

Kaj je integralna biorgonomija?
Gre za sodobno metodo energijskega zdravljenja, duhovnega razvoja in osebne rasti. Z njo lahko ugotovimo vzroke in na naraven način odpravimo težave. Je zelo preprosta in enostavna za uporabo v življenju. Pomaga nam,
da se postavimo zase in si urejamo življenje tako, kot si sami želimo. Je način,
kako doseči boljše življenje. Učinkovita je tako v zdravstvu kot v vsakdanu.

Kaj je komplementarna energija?
Kakor človek ima vsaka žival, rastlina, predmet, ideja ... svojo komplementarno energijo (pri ljudeh to imenujemo komplementarni partner). Ko se združita,
postaneta celota (primeri celote: noč in dan, jin in jang, ženski in moški princip). Oseba, združena s svojim komplementarnim partnerjem, lažje najde vzrok za težave (poslovne, osebne, zdravstvene). Lažje tudi uresniči svoje ideje.

Kaj je merkava?
Gre za orodje, s katerim združimo svojo energijo z energijo komplementarnega partnerja. Z njeno pomočjo se prestavimo v višje stanje zavesti. Tu začutimo združenost s celoto, postanemo eno s celotnim stvarstvom.
Od tukaj dalje se začnejo spremembe na nas samih. Močno smo povezani z virom univerzalne zavesti, od koder dobimo ideje, zamisli (Na primer dosti ljudi ima obilo dobrih idej, zamisli, vendar jih ne znajo realizirati. Ne zmorejo videti vzroka, zakaj jim ne gre). Merkava nam pomaga, da vidimo, kaj moramo spremeniti in storiti za uresničitev idej.

Blinkanje - aktivacija senzorjev za zaznavanje energij

Z aktivacijo senzorjev na vekah pridobimo zelo močno in učinkovito orodje, s katerim lahko izmerimo in preverimo vse, kar obstaja. Na primer, z blinkanjem lahko preverjamo energijsko stanje osebe, posameznega notranjega organa, hrane, pijače, oblačil, dogodkov, idej, nasvetov od drugih, prostorov (dom, služba, šola ...) itd.

Delo s procesi
S procesom transformiramo negativnosti, katere nas omejujejo, sprostimo napetosti (na primer vzrok za jezo, žalost, skrbi, strah ...). Svežo energijo preobrazimo v vse, kar potrebujemo (na primer: veselje, moč, samozavest, spoštovanje, iskrenost, odločnost, pogum, ustvarjalnost, mir ...)
S procesom lahko sami napravimo programe, kateri so v najvišje dobro ( na primer, da se lažje učimo, da  imamo z nekom boljši odnos, da smo naravnani pozitivno ... ).

Sproščanje karmičnih vezi in postavitev prednikov
S procesom je sprostimo različne karmične vezi (družinske, prijateljske, ljubezenske ...), ki so omejujoče. S tem se poveča učinek zdravljenja. V nekaterih primerih je možna celo   samoozdravitev. Po sproščanju vezi energijsko postavimo in uredimo prednike v našem življenju. S tovrstno postavitvijo prednikov  zmanjšamo ali celo izničimo škodljive vplive in vzorce, katere smo podedovali od prednikov..

Skupinske terapije ter individualno svetovanje

Etika pri delu z energijami

Tečaj vodim: Zoran Zavor.

Informacije in prijava:
pesem.duse@gmail.com,  070-824-799

Potek tečaja

Tečaj poteka v dveh delih, zato da lahko udeleženci tečaja vmesni čas vadijo vsebino prvega dela. Nekaj dni je potrebno, da se oseba privadi na nove energije. Z razdeljenim tečajem omogočamo energiji in nameri, da se lažje integrirata v osebo.

56

V temi reinkarnacija na drugih planetih sem rekel, da obstajajo nekje zapiski o drugih planetih, ker je pa to v knigi Biorgonomija jih pa objavljam tukaj.

Izkušnje Rafaela Rosena
     Na začetku svojega dela s pacienti, oziroma zdravljenja je Rafael Rosen zdravil po metodi bioenergije. To je počel tako, da je pacientom dajal oziroma posredoval energijo. Včasih pa zaradi različnih blokad na eni od ravni, pacienti niso sprejemali energije. To se je dogajalo zaradi različnih vzrokov, ki si jih ni znal razložiti. Zdravstveno stanje pacientov se je po njegovih terapijah običajno izboljšalo, vendar pa največkrat ni prišlo do trajne ozdravitve. Vedel je, da je problem v vzroku, ki je povzročil težave. Ker v toku svojih terapij ni odpravil vzroka, tudi trajne ozdravitve ni bilo. Mrzlično je iskal odgovor na vprašanje, kako pozdraviti vzroke, ki so povzročili travme, oziroma zdravstvene težave. Kot vedno kadar nekaj iščemo, pride tudi odgovor. Odgovor je prišel v obliki sporočila.

Sporočilo
    Nenadno naključje mu je pomagalo najti odgovor na njegove nerešljive težave. Leta 1990 je Rafaela obiskal prijatelj, ki se je vrnil s potovanja po Španiji. Zaupal mu je čudno zgodbo svoje soproge. Ko je bila v Ibizi, je spoznala neko žensko po imenu Marija. Ta ji je rekla, da prihaja z nekega drugega planeta s posebno nalogo. Na planet zemljo je prinesla sporočilo o obstoju komplementarnih energij, oziroma komplementarnih partnerjev. Na planetu s katerega prihaja obstaja zakon komplementarnih energij (kadar gre za živa bitja uporabljamo – termin komplementarni partner, pri stvareh, idejah in podobno pa komplementarna energija). Povedala je da na tem planetu vsa živa bitja že od rojstva živijo s svojimi komplementarnimi partnerji in se tega tudi zavedajo. Vse kar počnejo, od dela do zabave, počnejo skupaj s svojimi komplementarnimi partnerji. Zaradi tega na tem planetu ne poznajo bolezni in trpljenja. Življenje poteka v harmoniji, veselju in obilju vsega, kar potrebujejo. Ker imajo vsa bitja okoli sebe zelo široko aurično polje in visoko raven energije, živijo zelo dolgo. Vzrok za široko aurično polje je življenje s svojim komplementarnim partnerjem. Zaradi zelo močnega energijskega polja, kar je posledica bivanja s svojim komplementarnim partnerjem, imajo sposobnost transformacije iz fizičnega v energijsko stanje in obratno.
    Torej je bil osnovni namen Marijinega prihoda na zeljo prinesti sporočilo, oziroma informacijo, da se tudi na zemlji začenja novo obdobje. V tem obdobju bo začel delovati zakon komplementarnih energij, ki bo postopno spreminjal, oziroma zviševal vibracije ljudi. Z dvigom vibracij na višjo raven se bo spremenila zavest ljudi, s tem bodo ljudje spremenili tudi način razmišljanja in delovanja. Skratka energije na zemlji se bodo spremenile in s tem tudi življenje vseh bitij, ki živijo na zemlji. Medsebojni odnosi bodo boljši, zmanjšale se bodo bolezni in trpljenje.
    Vendar je bila osnovna naloga Marije iz Ibize samo prinesti informacije o tem. Na podlagi tega bodo tisti, ki se tega zavedajo in so za to tudi pripravljeni, začeli širiti to znanje na druge. Praktična uporaba znanja o komplementarnih energijah pa omogoča transformacije. S tem pa bodo postopno zviševali vibracije na zemlji in se bodo ustvarjali pogoji za življenje na višjih stanjih zavesti.

Preverjanje zgodbe
    Ko je Rafael Rosen slišal to zgodbo, se mu je zdela preveč znanstveno fantastična. Vendar pa je že poznal način, kako preveriti zgodbo in to je tudi storil. S pomočjo blinkanja, oziroma zaznave s senzorji na vekah, lahko ugotovimo raven energije, oziroma do kod seže aura pri človeku ( to se da ugotoviti tudi na drugačne načine). Tako lahko izmerimo tudi na osebi, ki ni prisotna. Ko je Rafael to storil pri Mariji iz zgoraj navedene zgodbe, je presenečen ugotovil, da se je njena aura, oziroma energijsko polje širilo v neskončnost. To mu e zadostovalo za potrditev zgodbe. Odkar se ukvarja z delom z energijami in zdravljenjem ljudi, ni nikdar niti približno pri nikomur zaznal tako močne aure.

Odgovor na vprašanje o vzrokih bolezni
    Sedaj je že slutil, da bo tu našel odgovor na vprašanje, od kod izhajajo vzroki za bolezni. S tem pa bi lahko pozdravil tudi tiste, ki jim z dosedanjim načinom zdravljenja ni mogel pomagati. Takrat še ni vedel, da je vzrok vse težav nastal v trenutku ločitve od vsega, kar obstaja na dva dela, oziroma v trenutku dogodka (veliki pok).
   Za rešitev problema je izhajal iz domneve, da imajo vsa živa bitja na zemlji komplementarne partnerje, oziroma da nekje živi oseba, ki nam je komplementarna.
  Rafael Rosen je napravil preizkus tako, da je njegov pacient, ki je imel zelo nizko raven energije, v mislih pred sebe poklical svojega komplementarnega partnerja ( po preverjanju je tudi ugotovil, da se je to tudi zgodilo). Ko je po združitvi s komplementarnim partnerjem pacientu izmeril raven energije, je ugotovil, da se je le-ta bistveno povečala. Ta ugotovitev mu je bila izhodišče za nadaljevanje raziskave. Takšno povečanje ravni energije se nikoli ne zgodi pri združevanju tistih, ki niso komplementarni partnerji.
Vir: Biorgonomija, Marjan Ogorevc.

57

Velikokrat je naša centralna DNK poškodovana in se ne vrti v pravilno smer kot bi se morala in ima manj spiral, kot izvorna DNK. Do poškodb je prišlo zaradi več razlogov. Največkrat se je poškodovala zaradi raznih strahov in travm, ki so nastale v času nosečnosti in rojstva. Poškodbe in spremembe v DNK nastanejo tudi z našim delovanjem (čustva, misli), kot tudi z vnosom hrane, pijače, drog, tablet, raznimi sevanji: (podtalna, kozmična),…
Lahko bi rekli, da postajamo kot gensko spremenjena hrana in zato nimamo v sebi dovolj moči, da bi ohranjali svoje zdravje, kaj šele da bi počeli stvari, ki jih imamo radi.
Poškodba v DNK se da popraviti, če še niso celice trajno spremenjene.
V biorgonomiji poznamo orodje s katerim lahko popravimo našo ali DNK od koga drugega. Tukaj mislim na to, da lahko popravimo samo določen organ npr: ledvice, srce, hrbtenica,.. kot tudi kompletno telo. Za te stvari so nam zato podana znanja, da lahko nazaj dobimo izvorno DNK.
S pomočjo Integralne biorgonomije lahko popravimo DNK pri ljudeh, živalih, rastlinah, kot tudi pri odnosih med živimi bitji, namerah, idejah,.. in DNK postopoma začne funkcionirati tako, kot je bil osnovni in prvinski zapis za vsako živo bitje.

Verjetno veliko vas pozna razliko med domačim in kupljenim paradižnikom. Takšna je v notranjosti tudi naša razlika, ko funkcioniramo z izvorno DNK.

S tem, ko začnemo funkcionirati z izvorno DNK, počasi začnejo odpadati stran stvari, ki škodujejo zdravju. Lahko dobimo voljo po gibanju, naredimo stvari, ki smo jih dolgo odlašali. Od enkrat nimamo več potrebe po uživanju nezdrave hrane in pijače in še bi lahko našteval.

Mogoče bo komu bolj jasno, zakaj se ne more premakniti iz določene točke ali tone vse globlje.
Lp

58

Pozdravljeni gospod Zoran. Tole temo spremljam že nekaj časa in že nekaj časa se mi poraja sledeče vprašanje. Upam, da vas ne bom užalila, kar ni moj namen, samo želela bi vedeti tudi vaše mnenje kot predavatelja. Ali se da integralne biorgonomije naučiti kar iz knjige ali je potrebno obiskati tečaj? Če malce posplošim, je sploh potrebno obiskovati razne duhovne tečaje, če je skoraj vse znanje dano v knjigah? Pa še enkrat prosim brez zamere.  :rose:

Bella pozdravljena
Čeprav me nisi vprašala za mnenje-nasvet,ti lahko povem svojo izkušnjo.Pebral sem prvi dve knjigi od M.Ogorevca po dvakrat,v razmaku seveda,pa glede na začetništvo nisem spravil skupaj drugega kot cel kup vprašanj samemu sebi.In sem šel na tečaj,da razčistim sam s sabo in vsebino prebranega.Tako jaz.Lahko greš svojo pot,ker je vsak od nas zgodba zase.Imamo pa to ponujeno možnost-forum,da se lahko pogovarjamo,sprašujemo in ne nazadnje izmenjujemo izkušnje.Ko zbereš dovolj poguma in volje,nobena odločitev ni težka.lp :srcek:

60

Bella je napisal/a:

Pozdravljeni gospod Zoran. Tole temo spremljam že nekaj časa in že nekaj časa se mi poraja sledeče vprašanje. Upam, da vas ne bom užalila, kar ni moj namen, samo želela bi vedeti tudi vaše mnenje kot predavatelja. Ali se da integralne biorgonomije naučiti kar iz knjige ali je potrebno obiskati tečaj? Če malce posplošim, je sploh potrebno obiskovati razne duhovne tečaje, če je skoraj vse znanje dano v knjigah? Pa še enkrat prosim brez zamere.

Lahko si predstavljaš kakšna je razlika, če se iz knjige učiš potapljanja v morju ali pa dejansko to počneš v morju.
Teorija in praksa sta dve različni stvari.
Razlika med knjigo in tečajem je v tem, da na tečaju, delavnici lahko vse te stvari občutiš v živo.
Velika razlika je na energijski ravni, ker si podzavest zapomni kako ali na kakšen način lahko naredimo neko stvar in to tudi občutiš. In seveda tudi naš um je s tem potešen, ker tudi njemu postane jasno, kaj bo s temi vsemi prebranimi informacijami lahko počel.

Kljub temu, da je velika razlika med teorijo in prakso je oboje potrebno, da osvojiš znanje.
Lp smile

61

francik je napisal/a:

Lahko greš svojo pot,ker je vsak od nas zgodba zase.

:prst:  smile  :prst:

62

zanimivo!!!

63

Eno kratko vprašanje...
Večinoma se omenja proces Jehovah Adonai, jaz pa nekako v procesih transformacije uporabljam samo Ilat Hailot.
Zoran a je to moja slaba navada, ali ni tako pomebno kateri proces se uporablja???

''Edino kar lahko kadarkoli zanima Modrega človeka, je, kako dajati Ljubezen.''

64

David je napisal/a:

Eno kratko vprašanje...
Večinoma se omenja proces Jehovah Adonai, jaz pa nekako v procesih transformacije uporabljam samo Ilat Hailot.
Zoran a je to moja slaba navada, ali ni tako pomebno kateri proces se uporablja???

David,
proces Ilat Hailot služi za transformacije, programiranje in popravilo DNK, npr: DNK za organe, sisteme, hrbtenico, čakre,..kot tudi za transformacijo raznih strahov, travm,.. Z njim lahko naredimo razne programe za učenje, sposobnosti, moči, urejanje odnosov, prostorov in vsega kar nam pade na pamet pa je v najvišje dobro.

S procesom Noam Adonai pa naredimo iniciacijo Keter.
Ali lahko rečemo da proces Noam Adonai aktivira iniciacijo Keter, s katero se aktivira izvorna DNK.
S procesom Noam Adonai transformiramo tudi vse energije, ki nam škodujejo (implatanti, elementali, razne duše in vse ostale škodljive energije).
Proces Noam Adonai vsebuje tudi: DNK za transformacije naših medsebojnih karm, DNK, ki preprečuje poškodbe v genetski kodi, DNK za odpiranje zavesti, DNK procesa vseh zakodiranih blokad, in mnoge druge DNK.

Keter pa je izvorna transformacijska moč Boga (Vesolja). Tu je zapis vsega kar je bilo, je in bo. Je zapis vseh stvari v vseh možnih variantah. Keter poznamo še pod drugimi imeni, kot je:  Akaša, prostor različic,…

Proces JEHOVAH ADONAI je pa nadgradnja teh procesov in v sebi združuje oba procesa, tako Ilat Hailot, kot tudi Noam Adonai. Jehovah Adonai pomeni bog –človek in kot tak proces sam ne rabi komplementarne energije, ker jo ima v sebi. Jehovah Adonai nas povezuje z najvišjimi ravnmi zavesti s tem nam pomaga tudi transformirati stvari na teh ravneh.

Zato se je prej vedno pred zdravljenjem, programiranjem,… naredil najprej poces Noam Adonai in šele nato Ilat Hailot za transformacije. Jehovah Adonai pa avtomatsko poskrbi za iniciacijo Keter, kot tudi vse druge stvari katere sem opisan pod Noam Adonai.  Upam, da me razumeš, da proces Jehovah Adonai že avtomatsko poskrbi za iniciacijo Keter, vse škodljive energije, DNK. Tudi, če jih posebej ne pokličeš, ker sam proces Jehovah Adonai to vsebuje.
lp smile

65

Zoran je napisal/a:

Proces JEHOVAH ADONAI je pa nadgradnja teh procesov in v sebi združuje oba procesa, tako Ilat Hailot, kot tudi Noam Adonai. Jehovah Adonai pomeni bog –človek in kot tak proces sam ne rabi komplementarne energije,

Toraj, če bi delal ta proces, bi recimo najprej poklical energetsko telo(telesa), skupek vzrokov za ..., nato komplementarne energije in jih združim, nato pa naknadno poklicem JEHOVAH ADONAI, ker sam po sebi nima kompl.en.,
Tako nekako ali kako??

Ker pri Ilat Hailot, pred združevanjem pokličem ta proces, nato tudi njegov komplement in šele nato združujem...

Saj vem, da itak to ni tako usodno pomembno, ali ipak, um želi imeti vse pospravljeno tam gori    wink 

Hvala

''Edino kar lahko kadarkoli zanima Modrega človeka, je, kako dajati Ljubezen.''

66

David je napisal/a:

Toraj, če bi delal ta proces, bi recimo najprej poklical energetsko telo(telesa), skupek vzrokov za ..., nato komplementarne energije in jih združim, nato pa naknadno poklicem JEHOVAH ADONAI, ker sam po sebi nima kompl.en.,
Tako nekako ali kako??

Ker pri Ilat Hailot, pred združevanjem pokličem ta proces, nato tudi njegov komplement in šele nato združujem...

Prav razumeš, da pri procesu Jehovah Adonai ne rabiš klicati komplementarne energije, ker jo ima proces že v sebi.
Narediš lahko enako kot z Ilat Hailotom, samo ne pokličeš komplementarne energije procesa Jehovah Adonai.
Kakor koli boš naredil je pravilno, predstavljaj si da vse stvari daješ v lonec, kot bi kuhal juho.
Ko kuhaš juho ni važno če daš prej vodo, korenček, karfiolo, sol,...
smile