126

Re: Klepetalnica

Zoran je napisal/a:

Od danes je nova anketa

Zoran, sej bi sodelvala, sam ne morem, ker nisi ponudil opcije V jok pa na drevo. hmm lol

127

Gudrun je napisal/a:

Meni pa zajček vse leto nosi.

Lepo. smile

128

Ravno sem se vrnila s sprehoda. Kako paše to sonce! Sem bila že pred vhodom, bi se že vrnila domov, pa me je potegnilo nazaj in naredila sem še en velik krog po sončni strani ulic. Me je naša psička kar presenečeno pogledala, ko sva namesto v dvigalo, zavili nazaj ven...No, zdaj sva nazaj, drema v svoji košari, mene pa čakajo knjige, študijska literatura..Upam, da uspete uloviti čim več prijetnih sončnih žarkov...in se napolniti z njimi.. :rose:  smile

129

tjaša je napisal/a:

Kako paše to sonce! Sem bila že pred vhodom, bi se že vrnila domov, pa me je potegnilo nazaj in naredila sem še en velik krog po sončni strani ulic

Lepo, res je, pa še kako paše sonček!  :rose:  :srcek:

Jaz se mu tudi pridno nastavljam zadnje dni, kjerkoli je prilika. Kak fantastičen občutek, po dooolgi in mrzli zimi. smile

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

130

Jaz sem se pa danes sončku predajala na kolesu, super odpira se kolesarska sezona  :prst:  cool
Drugače pa se me zadnjih nekaj dni loteva ena taka lenoba, ne vem a je to pomladanska utrujenost ali kaj; dost stvari kar ne morem spravit v formo, pa kar spala bi...dobro da nas tole sonce mal prebudi in zvabi ven v naravo....

131

Jaz pa sem delala na vrtu. Štihala sem, po domače povedano.  wink

A je včeraj kdo bil na predavanju Dalajlame?

132

Jaz nisem bila. Sem pa tudi jaz delala na vrtu.  :prst: Madonca, kok je to fajn. Sam mačka še moram naučiti, da nasajeni čebulčki NISO nova vrsta igre. smile

urskakorun.com

Če pokriješ čebulček z belo kopreno opraviš z tremi muhami na enkrat:s čebulno muho,maček
ne bo več videl zrahljane gredice in ti boš imela eno skrb manj.
Če pa slučajno koga od bralcev daje pomladanska utrujenost,ima zeliščar Jože Majes enkratno
zdravilno mešanico:lopata za štihanje,motiko in grabljice. sad  lol  lol  lol

134

francik je napisal/a:

Če pokriješ čebulček z belo kopreno opraviš z tremi muhami na enkrat:s čebulno muho,maček
ne bo več videl zrahljane gredice in ti boš imela eno skrb manj.

:prst: hvala ti franci, bom res poskusila. Čeprav sem izvedela, da za čebulčke ni kriv samo maček, temveč tudi črvi (ali druga podzemna bitja?)  hmm

francik je napisal/a:

zdravilno mešanico:lopata za štihanje,motiko in grabljice. sad  lol  lol  lol

Hehe  lol v to pa verjamem.

urskakorun.com

135

Gudrun je napisal/a:

Jaz pa sem delala na vrtu. Štihala sem, po domače povedano.  wink

A je včeraj kdo bil na predavanju Dalajlame?

Zivjo,
tisti,ki vas zanima, pa ste zamudili ucenje Dalaj Lame v Mb, sem dobila od kolegice na email za predavanje v sredo ob19 uri v Ljubljani,.Cankarjev dom,konferencna dvorana M prost vhod.
Predavalo se bo o vrlinah, cloveskih vrednotah,ki jih uci Dalaj Lama in o tibetanski medicini.Predavatelja bosta Geshe Tenzin Dhargye, tibetanski lama in duhovni učitelj ter Dr. Namdol Lhamo, tibetanska zdravnica iz Men-Tsee-Khang-a.
Prireditev je brez odmora.
Se vidimo in lep dan.

136

Ko ste pred kratkim omenjali mucke, me nekaj zanima....koliko časa je maček od doma, ko se gre "ženit"? Namreč jaz pobožno upam, da se ima naš črni maček lepo pri kakih mačkicah in da se bo kmalu vrnil, pogrešamo ga pa sedaj že ene tri tedne roll

137

Lexi je napisal/a:

Ko ste pred kratkim omenjali mucke, me nekaj zanima....koliko časa je maček od doma, ko se gre "ženit"? Namreč jaz pobožno upam, da se ima naš črni maček lepo pri kakih mačkicah in da se bo kmalu vrnil, pogrešamo ga pa sedaj že ene tri tedne

Naš maček je dobrih šest, sedem let hodil po svetu in ga tudi po več mesecev ni bilo domov.
Prišel je domov na dva do sedem dni vsak drugi mesec. Največ kar ga ni bilo doma pa mislim, da je bilo pol leta. Sedaj na stara leta, se je lani poleti vrnil domov in se nikamur ne premakne. big_smile

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

138 Nazadnje urejal Lexi (15.04.2010 19:05:23)

Zoran je napisal/a:

Naš maček je dobrih šest, sedem let hodil po svetu in ga tudi po več mesecev ni bilo domov.

Ker potepuh mačji!  smile

Ja, naš je pravo nasprotje, sicer se je vedno potepal čez dan, vendar zvečer je vedno zvesto čakal pred hišo na svojo porcijo briketov in na mleko.... U bistvu sedaj po treh tednih, kar ga ni, že kar mal dvomim, da bo sploh prišel  sad

139

Zoran je napisal/a:

Sedaj na stara leta, se je lani poleti vrnil domov in se nikamur ne premakne.

Da ne omenjamo, kako stari gospod izgleda ... nisem še videla tak razpuljeno mačje bitje. Ker je v originalu čisto bel, se mu vse zaceljene "bojne" rane, vsi predeli z izpuljeno dlako ekstra vidijo. Kaj čmo, to so pač pravi vaški mački.

urskakorun.com

140

No, našega izgubljenega mačka ni nazaj sad  hmm , ampak kjer nekdo odide, naredi prostor za drugega (mislim da je to nek pregovor celo) tik pred kotitvijo so mladi mucki! Naša mačka je že taka kot en balonček  smile  lol

141

Lexi, ti imaš eno balončkasto. Mi imamo pa tri take.  neutral

Če si kdo želi mladih muckov, si jih lahk pri nas rezervira - še posebej velik bo verjetno belih.  smile

urskakorun.com

142

Urška je napisal/a:

Mi imamo pa tri take.  neutral

To bo muckov!  smile  smile

143

Res je, upam, da se bodo čimprej pojavili novi dobri lastniki.  smile  :prst:

urskakorun.com

144

Mi gremo pa zdaj za praznike na morje, komaj čakam!!  :srcek: :srcek:  Še vedno pa se mi ne da spraviti k pakiranju ....  tongue

urskakorun.com

145

Sem v brskalnik vpisal razpored svetovnega nogometnega prvenstva, pa sem naletel na tega, ki piše da je najboljši: http://www.marca.com/deporte/futbol/mun … glish.html
Pa je res fantastično narejen. :prst:

A kdo igra nogomet, gleda nogomet, igra stave, prognozira?
Mundial se začne jutri 11.06.2010. Včasih sem gledal tekme še posebej ligo prvakov in prvenstva. Sedaj gledam zelo malo, večinoma pogledam rezultate.

Jutrišnji pari so: Južna Afrika – Mexiko in Urugvaj – Francija.

Za prvi par bi rekel neodločeno, za drugi pa zmaga Urugvaja.
Ta moja prognoza je tako od oka. tongue

A se mi kdo pridruži v prognozi?
smile

Hejla! Pozdravček Zoranu in vsem ostalim. Sem nova članica, končno smile  juhej.....

147

Pozdravljena Zvezdica in dobrodošla med nami.  :rose:  smile

urskakorun.com

148

zvezdica je napisal/a:

Hejla! Pozdravček Zoranu in vsem ostalim. Sem nova članica, končno smile  juhej.....

:prst:  smile  :prst:
Zvezdica,
pozdravljena in dobrodošla.
smile

149

Današnja nogometna para: Slonokoščena obala – Portugal in Brazil – S.Koreja.

Rekel bi za danes, da bosta zmagali Slonokoščena obala in Brazil. big_smile
smile

A si šel na "drugo" stran pogledat za tako napoved? cool