126

Re: Reiki

Oo hvala Francik za lepo pozornost,nisem vedela,da tudi virtualna vrtnica deluje tako prijetno,hvala ti in lepo poletje ti zelim.

Kako se raznežim,ko sem pohvaljen.Kaj pa morem,če dobro dene. big_smile

francik je napisal/a:

Sem se nekaj časa ukvarjal sam s sabo na "daljavo", menda zaradi fizične lenobe,pa razen v dlaneh ni bilo občutkov,ko pa sem prešel nazaj na fizični kontakt,sem krepko občutil razliko v počutju čez dan.Zoran ali kdorkoli drug,prosim za komentar.

Maxim je napisal/a:

Francik, morda pa nisi bil toliko v fokusu ko si delal na daljavo reiki sam sebi,mozno,da ko polagas roke da tudi v glavi spremljas kam gre energija, na daljavo pa lepo odplavas v prijetne feelinge.Ne vem:)

Ja, jaz sem tudi nekaj podobnega spraševala v tej temi že pred časom. Potem sem pa v reiki skripti prebrala, da je fino kombinirat energijske in mentalne tehnike.
Tako da sem tudi jaz mnenja, da pri polaganju rok hote ali nehote začne sodelovati še mental, včasih za njim še čustva, in ker smo tega bolj navajeni kot energije same, jo takrat bolje občutimo - čeprav energija (reiki) zihr naredi enako delo v obeh primerih.
Če zraven energijske tehnike dodamo mental in zavedanje, se določene zadeve hitreje počistijo. Reiki nam pri tem da svojo podporo.

129

Andreja je napisal/a:

Če zraven energijske tehnike dodamo mental in zavedanje, se določene zadeve hitreje počistijo. Reiki nam pri tem da svojo podporo.

Andreja, se strinjam s tabo.
smile

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

130

En lep pozdrav po dolgem času!

Sem zelo 'frišni' navdušenec nad reikijem.  smile To pomeni, da nekaj malega vem, čeprav kaj veliko pojma zaenkrat še nimam, berem pa sedaj eno knjigo o reikiju od Walterja Lubecka. Zanima me, če je kje na vidiku možnost, da se naredi tečaj za 1. stopnjo? In če se le da v LJ?

hvala & lp

131

Hej Lexi,

super, da spoznavaš lepote reikija. smile
Priporočam ti še posebej knjigo od Diane Stain, je osnova za reiki in tudi kasneje je zelo koristna kot učbenik.

Lexi je napisal/a:

Zanima me, če je kje na vidiku možnost, da se naredi tečaj za 1. stopnjo? In če se le da v LJ?

v jeseni bodo spet potekali reiki tečaji. Mislim, da si na naši mailing listi? Če ne, lahko pošlješ na društven mail prijavo na novice, da boš obveščena o aktualnih terminih.  :prst:  smile

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

132

Urška je napisal/a:

Priporočam ti še posebej knjigo od Diane Stain,

Hvala za namig! smile

Urška je napisal/a:

v jeseni bodo spet potekali reiki tečaji. Mislim, da si na naši mailing listi? Če ne, lahko pošlješ na društven mail prijavo na novice, da boš obveščena o aktualnih terminih.  :prst:  smile

Sem šla mal pogledat nazaj in vidim, da sem res dobila že dvakrat novice od vašega društva, tako da na mailing listi sem. :prst:
Joj meni se jesen sliši kar daleč, a bi bilo kaj možnosti da se že v avgustu izvedejo delavnice?  roll

133

Zdravo,

hecna izkušnja z reikijem se mi je pripetila na morju, v sproščeni družbi, ko so nekateri prvi dan dopusta očitno preveč proslavljali smile kar je seveda peljalo v znane reakcije alkohola nevajenega organizma...majave noge, pospešeno vrtenje planeta  big_smile , ja, tudi "upor želodca"..in neopisljiva potreba po počitku in spanju. Ni varno prepustiti osebe v takšnem stanju, da se enostavno zlekne in zaspi, zato smo prisotni še malce "dežurali" da se ne bi kaj pripetilo. V nekem trenutku pa se je meni sami zvrtelo, občutila sem bolečino v grlu in glavi, postalo mi je tako slabo, da sem se komaj spravila do prikolice, kjer sem legla. Bila sem povsem izčrpana, roke pa same od sebe sklenila na prsih in začela prevajati reiki, v upanju, da bi mi kaj pomagalo...
Ni trajalo dolgo, ko mi nekdo pride povedat, da je z "onim vse v redu, da je vstal - SAM! - da je šel SAM na wc, potem še SAM pit vodo in čisto lepo spat..brez,da bi ga kdo spremljal, kaj šele podpiral..??" Par minut prej, pa bi se zvrnil po dolgem in počez, če ga ne bi vsaj dve osebi podpirali...(heh, saj se tudi je, če še to izdam.. neutral )

Jasnočutnost pomeni, da preko svojih občutkov zaznavaš to, kar doživlja druga oseba. Se je to primerilo? In ko sem reiki prevajala zase, je pomagalo osebi, ki je to doživljala?

Sicer je bil moj dopust vseeno krasen, vmes pa ta hecna izkušnja. smile

134

Tjaša,
si mu vede ali nevede hotela pomagati ali ti se je zasmili, da je bogi,  in si se energijsko odprla za njega. Takšne stvari se vejo zgoditi tudi če obsojaš ali ogovarjaš osebo in na tak način ostaneš v kontaktu – vezana z drugim.
Za sigurno ti ne morem trditi, da si tudi njemu delala reiki, je pa zelo velika možnost, da je bil tudi on deležen pomoči.
Lahko gre da imaš tudi kakšen program v sebi ki privlači, da se ti dogodijo take stvari ali te samo uči in ti je bila pokazana zanimiva izkušnja…možnosti je veliko.
smile

135

Možnosti je veliko, res. Reiki uporabljam le zase, včasih se ne poslužujem niti simbolov ampak učinki pa so zares hitri. Razbolelo grlo in glavobol sta minila v nekaj minutah, kar mi še zdaj ni jasno..saj potem ne razglabljam o tem, le hvaležna sem, da se tako zgodi.  :prst:  To energijsko odpiranje..se lahko pred tem zaščitiš? Jaz zelo hitro začutim drugo osebo, ne vem pa, če je razlog kak program, ki ga omenjaš. Mogoče lahko ravno s pomočjo reikija prekinem povezavo..?  Ali  pa obstaja še kakšen postopek energijskega "zapiranja".  Bi mi prišlo prav, saj pogosto naletim na osebe, ki "ostajajo z mano" še kar nekaj časa po tem, ko gremo vsak svojo pot..
lp smile

136

tjaša je napisal/a:

To energijsko odpiranje..se lahko pred tem zaščitiš? Jaz zelo hitro začutim drugo osebo, ne vem pa, če je razlog kak program, ki ga omenjaš. Mogoče lahko ravno s pomočjo reikija prekinem povezavo..?  Ali  pa obstaja še kakšen postopek energijskega "zapiranja".  Bi mi prišlo prav, saj pogosto naletim na osebe, ki "ostajajo z mano" še kar nekaj časa po tem, ko gremo vsak svojo pot..

Največja zaščita je čista brezpogojna ljubezen do vsega kar obstaja, poskusi jo začutiti skozi reiki.
Stvari (ljudi, živali, okolica) se večinoma začutijo preko tretje čakre. Če pustiš, da ti ta energija ostane v tebi, ki ni tvoja je lahko zelo moteča.
Prekini vez, lahko z reikijem ali kako drugače in se zavedaj da to ni tvoja energija. In se odpri, da se boš lahko osvobodila obljub in obvez, ki jih imaš do te osebe/ oseb iz vseh življenj in časov.

Ti imaš vzorec: "lahko jaz naredim zate" ali v prevodu namesto tebe.

Če boš se kako drugače hotele zaščititi ali zapreti, ti ne priporočam, ker takrat boš le delno zaznala kaj je vzrok ali boš dobila nepopolne informacije, ki te lahko popeljejo v kontra stran, da ne vidiš vzroka.
Take in podobne reči (omejitve) nam lahko dajo raznorazne zaščite, da nismo sposobni v popolnosti videti vse informacije, ki so potrebne ali narediti stvari, ki so potrebne, lahko pa tudi rešujemo stvari ki niso naše. V vsakem primeru so moteče za nas.
Dostikrat se zgodi, da ko naredimo kakšno zaščito, pa imamo težave se lahko trudimo in  ne vidimo izhoda je lahko v nas entiteta, ki smo jo naredili sami ali je prišla v določeni neprijetni situaciji.

Vsi ki čutite, da rabite zaščito pri delu z energijami, vam priporočam, da se nehate truditi in postavljati raznorazne zaščite in da raje svojo pozornost usmerite v vprašanje zakaj rabim zaščito? Česa me je strah?

Prej sem že omenil da je največja zaščita brezpogojna ljubezen do sebe.
smile

137

Zdravo, Zoran in hvala za odgovor!

Šmenta se ujemajo te reči..pri reikiju v zgornjem primeru..pa tudi sicer. Že lep čas mi nekateri moji bližnji dopovedujejo..da počnem ravno to..opravljam stvari namesto drugih..in že prav sebi v škodo. Glede zaščite pri delu z energijami ali pa nasploh, pravzaprav tudi sama vem, da na dolgi rok sploh ni dobra rešitev..ker stvari, ki bi jih lahko razrešil, samo prelagaš ( in se vmes morda potencirajo).  Optimalna zaščita je občutenje brezpogojne ljubezni ves čas, do vsega, do sebe. Kakor zunaj, tako znotraj..in če je zunaj nekaj neprijetnega, je to neprijetno pravzaprav znotraj..zato se znotraj, kjer je izvor, "stvari ureja". Zanimalo me je bolj na splošno, npr...grem v nakupovalni center..ki mi pobere vso energijo..srečam znanko, se malo potoži in ves popoldan mi ostane teža v celem drobovju (tretja čakra?)
Bom sporočila, kako mi (ali mi ne) uspeva, smile

138

Ne vem Tjaša, če ti bo kaj pomagalo, ampak mi je prišlo na misel, da poskusi, ko srečaš človeka s težavami namesto, da bi se ti smilil, v njemu videti moč, s katero bo težave presegel - konec koncev je znano, da nam vesolje nikoli ne naloži več, kot bi zmogli nositi. In to velja tako za nas kot za soljudi. Skratka - če je nekdo v težki situaciji ima zagotovo tudi moč, da jo reši.  cool  :prst:  Tako lahko spodbuda nekomu v težavah pomeni več od pomilovanja. :rose:

139 Nazadnje urejal tjaša (17.08.2010 08:18:22)

ar3ka je napisal/a:

Ne vem Tjaša, če ti bo kaj pomagalo, ampak mi je prišlo na misel, da poskusi, ko srečaš človeka s težavami namesto, da bi se ti smilil, v njemu videti moč, s katero bo težave presegel - konec koncev je znano, da nam vesolje nikoli ne naloži več, kot bi zmogli nositi. In to velja tako za nas kot za soljudi. Skratka - če je nekdo v težki situaciji ima zagotovo tudi moč, da jo reši.  cool  :prst:  Tako lahko spodbuda nekomu v težavah pomeni več od pomilovanja. :rose:

Se strinjam, ar3ka, hvala za tvojo misel :prst: Kot sama vidim gre pri meni bolj za to, da v mislih takoj iščem rešitve, ampak res takoj in zgodi se mimogrede..ne gre za to, da bi se mi kdo smilil, zdaj ugotavljam, da nekako prevzemem nase odgovornost za njegov izhod iz situacije. Pri pomilovanju bi z osebo ravnal nekako "v vati", kar jaz gotovo ne. Ne spuščam se v dajanje nasvetov, ampak čisto racionalno z osebo tehtam takšno in drugačno možnost. In vem, da je od nje same odvisno, kako se bo odvijalo in izšlo. To, kar je zame moteče in se čisto spontano zgodi, je ta "energijski del", to, kar občutim v telesu in kar se res ujema z vzorcem "lahko jaz naredim zate". Občutek, kot bi se močno, z vso bitjo zavzemal za nekaj, za nekoga, za nek izzid. In bi se vezal na željeni rezultat (kot si ga zamišljam cool). Zelo dobro vem, da rezultat, ki je za drugega najboljši, ni v moji domeni, morda niti v domeni te osebe in je v njegovo najboljše čisto nekaj tretjega...
Da se ne oddaljujem preveč od teme reiki...mislim, da je tale reč zdaj razkrinkana big_smile  :rose:

140

A tako! smile Vidiš - zdaj pa mi je na misel prišlo, da je tisto, kar sem napisala zgoraj aktualno zame, še posebej, ko se soočam z lastnimi težavami.  big_smile  cool  Lp  :rose:

141

tjaša je napisal/a:

Optimalna zaščita je občutenje brezpogojne ljubezni ves čas, do vsega, do sebe. Kakor zunaj, tako znotraj..in če je zunaj nekaj neprijetnega, je to neprijetno pravzaprav znotraj..zato se znotraj, kjer je izvor, "stvari ureja". Zanimalo me je bolj na splošno, npr...grem v nakupovalni center..ki mi pobere vso energijo..srečam znanko, se malo potoži in ves popoldan mi ostane teža v celem drobovju (tretja čakra?)

ar3ka je napisal/a:

da poskusi, ko srečaš človeka s težavami namesto, da bi se ti smilil, v njemu videti moč, s katero bo težave presegel - konec koncev je znano, da nam vesolje nikoli ne naloži več, kot bi zmogli nositi. In to velja tako za nas kot za soljudi. Skratka - če je nekdo v težki situaciji ima zagotovo tudi moč, da jo reši.

:prst:

tjaša je napisal/a:

Ne spuščam se v dajanje nasvetov, ampak čisto racionalno z osebo tehtam takšno in drugačno možnost. In vem, da je od nje same odvisno, kako se bo odvijalo in izšlo. To, kar je zame moteče in se čisto spontano zgodi, je ta "energijski del", to, kar občutim v telesu in kar se res ujema z vzorcem "lahko jaz naredim zate". Občutek, kot bi se močno, z vso bitjo zavzemal za nekaj, za nekoga, za nek izzid. In bi se vezal na željeni rezultat (kot si ga zamišljam cool). Zelo dobro vem, da rezultat, ki je za drugega najboljši, ni v moji domeni, morda niti v domeni te osebe in je v njegovo najboljše čisto nekaj tretjega...

Tjaša preden se spuščaš v kakršno koli tehtanje, reševanje,... se postavi v svojo povezavo božansko – zemeljsko, da se ne boš s čustvi ujela. Ker ko se s čustvi ujameš, boš naredila vse za drugega – vede ali nevede. Zato je bitno imeti vedno na mislih povezavo božansko – zemeljsko, ki jo lahko narediš z reikijem, haro, os – sveta, merkavo, … takrat  lahko razločiš katera so tvoja čustva in katera ne.
smile

142

ar3ka je napisal/a:

A tako! smile Vidiš - zdaj pa mi je na misel prišlo, da je tisto, kar sem napisala zgoraj aktualno zame, še posebej, ko se soočam z lastnimi težavami.  big_smile  cool  Lp  :rose:

big_smile posrečeno tole in zeloo poznano - odgovoriš drugemu in hkrati spomniš sebe :rose:  smile

Zoran je napisal/a:

Tjaša preden se spuščaš v kakršno koli tehtanje, reševanje,... se postavi v svojo povezavo božansko – zemeljsko, da se ne boš s čustvi ujela. Ker ko se s čustvi ujameš, boš naredila vse za drugega – vede ali nevede. Zato je bitno imeti vedno na mislih povezavo božansko – zemeljsko, ki jo lahko narediš z reikijem, haro, os – sveta, merkavo, … takrat  lahko razločiš katera so tvoja čustva in katera ne.

:prst: Na to se sploh nisem spomnila hmm pa je tako preprosto. Seveda, povezanost, pretočnost.. :prst:  smile

Hvala obema!!

143

Glede reikija sem zasledil več načinov učenja. Nekateri učijo, da je potrebno pretok reiki energije ustaviti, zapreti po terapiji na samem sebi, medtem ko drugi pravijo drugače, torej, da reikija, ki ga izvajaš na sebi, na koncu nikoli ne prekineš.  Jaz si do sedaj nisem nikoli zapiral pretoka po končanem postopku. Mi je pa logično, da kadar reiki delaš na drugi osebi ali na daljavo, da proces na koncu prekineš. Vaše mnenje?

144

Pa še to. Z znanko sva pred kratkim padla v hudo debato o reikiju. Želi me prepričati, da lahko z reikijem tudi škodiš drugemu. Npr., da lahko s tem, ko nekomu delaš reiki in posegaš vanj, v njegovo auro, preneseš vanj svoja sranja (tudi nevede). Sam se s tem ne strinjam. Vaše mnenje?

145

ander je napisal/a:

Z znanko sva pred kratkim padla v hudo debato o reikiju. Želi me prepričati, da lahko z reikijem tudi škodiš drugemu. Npr., da lahko s tem, ko nekomu delaš reiki in posegaš vanj, v njegovo auro, preneseš vanj svoja sranja (tudi nevede). Sam se s tem ne strinjam. Vaše mnenje?

Večina, ki ima to mnenje kot jo ima tvoja znanka, ne ve osnov etičnega delovanja, da brez vprašanja in dovoljenja drugega, ne smemo nič delati, tudi če vidimo da nekdo rabi pomoč.
Nekateri ljudje imajo spomin iz preteklih življenj in jih je strah neetičnega delovanja (lahko da so sami delali neetično ali so bili deležni energijskega napada).

V primeru, ko delaš reiki, pa se vključi "ego" in hočeš ali misliš narediti, da  drugi potrebuje določeno stvar, pa se je sam ne zaveda, ti sam jo pa "kao" vidiš – takrat preneseš lahko svoje stvari drugemu in obratno.

Zato se reiki in druge stvari delajo s srcem, samo se odpreš pretoku in pustiš, da reiki naredi svoje. Od tebe ni odvisen rezultat
smile

146

Vabilo:
REIKI Tečaj 1. stopnje

Reiki je preprosta in učinkovita življenjska energija, s katero pridobimo sposobnost samozdravljenja ter sposobnost, da lahko pomagamo drugim. S tem, ko se nam srce odpre za brezpogojno ljubezen, pridobimo sposobnost, da pridemo v stik s svojo dušo. Duša pa ima dostop do vseh informacij, ki so za naše zdravje in življenje potrebne, da lahko živimo tako kot hočemo. S pomočjo Reiki energije vplivamo na naše misli, čustva in s tem spreminjamo informacije v celicah, ki pripeljejo do ozdravitve.

Kaj vse lahko z Reikijem pridobimo:
- vzpostavi se povezava božansko – zemeljsko;
- odpira srce za ljubezen;
- celostno se zdravi telo;
- poveča se nam energija v telesu;
- vzpodbujajo se naravne obrambne sposobnosti organizma.;
- razstruplja se telo in sproščajo se energijske blokade;
- pomaga pri samozdravljenju in duhovnem razvoju;
- izboljša se psihofizično stanje;
- izboljša se imunski sistem;
- sprošča mišice in živčne napetosti;
- poveča se samozaupanje in samozavest;
- pomaga pri bolečinah in stresu;
- organizem se pomladi;
- pomaga pri kreativnosti;
- pomaga, da spremenimo način življenja;
- prenos energije na daljavo;
- pomoč po operaciji ali poškodbi.

Za začetek dela z Reikijem je potrebna iniciacija, ki nas poveže v srcu, duši, telesu in duhu.
Pri iniciaciji vzpostavimo stik z univerzalno kozmično zavestjo, ki se s tokoma iz središča vesolja in iz središča zemlje združi v srcu in od srca potuje naprej v roke. Roke se počasi ogrevajo in če jih položimo na telo večinoma začutimo toploto.
Reiki vzbuja v nas radost, ljubezen in predvsem se v nas naseli mir.
Z Reikijem lahko zdravimo raznorazne bolezni, kot tudi čustvene in mentalne težave.
Enako, kot pomaga nam, lahko mi potem pomagamo drugim ljudem, živalim, rastlinam.

Tečaj je v Ljubljani
Kdaj: 11.09.2010, Ura: od 9. – 16. ure.

Tečaj vodim: Zoran Zavor

Tečaj je namenjen začetnikom in tistim, ki ste se z energijami že srečali.
S sabo prinesite armafleks ali drugo primerno podlogo.

Prijave in informacije na: pesem.duse@gmail.com, zoran.zavor@gmail.com ali 070-824-799

147

Živjo!

Lepo je brati, da bo kmalu reiki delavnica smile

Bi si pa vseeno rada razjasnila določene stvari v zvezi z reikijem. Večkrat preberem, da reiki ne more škodovati, seveda, kako bi škodoval, ko pa je reiki ljubezen  :srcek: ....potem pa sem še malo brskala po netu in zasledila, da je marsikdo že imel težave- predvsem v psihičnem smislu, po opravljeni iniciaciji v reiki. Sedaj pa me zanima zakaj pride do takih stvari, oseba ni dovolj prizemljena, ima v sebi, veliko jeze, obsojanja,??? Ali kaj drugega? Jaz osebno mislim, da je reiki nekaj zelo pozitivnega in čudovitega, problem pa je v tem kaj človek nosi v svoji podzavesti, saj to reiki prinese na plan, kar je za pospraviti...torej stvari s katerimi bi se morali tako ali drugače enkrat soočiti butnejo na plan in stvar se zaradi reikija čisti še toliko bolj intenzivno in zaradi tega pride do težav? Ne vem sam moje razmišljanje, lahko me popravite. Pa še to, ali pred uglasitvijo v reiki karkoli svetujeta kot predpripravo, Zoran in Urška? Ne vem, mogoče v smislu, da se probaš čim bolj umirit, da nimaš jeze v sebi...karkoli, da mislita da bi bilo dobro, po vajinih preteklih izkušnjah.

Ja uf veliko sem napisala  neutral  big_smile

hvala in lp

148

Lexi je napisal/a:

Bi si pa vseeno rada razjasnila določene stvari v zvezi z reikijem. Večkrat preberem, da reiki ne more škodovati, seveda, kako bi škodoval, ko pa je reiki ljubezen  :srcek: ....potem pa sem še malo brskala po netu in zasledila, da je marsikdo že imel težave- predvsem v psihičnem smislu, po opravljeni iniciaciji v reiki. Sedaj pa me zanima zakaj pride do takih stvari, oseba ni dovolj prizemljena, ima v sebi, veliko jeze, obsojanja,??? Ali kaj drugega? Jaz osebno mislim, da je reiki nekaj zelo pozitivnega in čudovitega, problem pa je v tem kaj človek nosi v svoji podzavesti, saj to reiki prinese na plan, kar je za pospraviti...torej stvari s katerimi bi se morali tako ali drugače enkrat soočiti butnejo na plan in stvar se zaradi reikija čisti še toliko bolj intenzivno in zaradi tega pride do težav? Ne vem sam moje razmišljanje, lahko me popravite. Pa še to, ali pred uglasitvijo v reiki karkoli svetujeta kot predpripravo, Zoran in Urška? Ne vem, mogoče v smislu, da se probaš čim bolj umirit, da nimaš jeze v sebi...karkoli, da mislita da bi bilo dobro, po vajinih preteklih izkušnjah.

Po iniciaciji v prvo stopnjo reikija je značilno, da se oseba počuti bolj sproščeno, samozavestno, umirjeno, veselo, zmanjša se potreba po hrani, telo se čisti strupov ,.. na splošno je za prvo stopnjo značilno boljše počutje.
Po iniciaciji v drugo stopnjo se pa lahko pojavijo čustvena nihanja, ker je druga stopnja tudi temu namenjena, da se čustva uravnovesijo in zato je dobro vsa neželena čustva pustiti ven.

Lexi pred iniciacijo je dobro, da ješ in piješ več zdravih stvari. Poskusi zadržati umirjenost.
Tudi, če te je strah pred iniciacijo nič zato se strah sprosti pri iniciaciji, ko um dojame, da je to za njega ugodno, da dobi več sposobnosti je pomirjen.
Ta čas pred iniciacijo si lahko zapisuješ misli, strahove, jezo, ki ti prihaja, … da boš lahko vse te nezaželene stvari spremenila, po iniciaciji, če ti prej ne uspe.

Mogoče ti še kdo drug da kakšen nasvet, meni so te stvari vsakodnevne, pa je možno da kaj pozabim.
smile

Zoran je napisal/a:

Po iniciaciji v prvo stopnjo reikija je značilno, da se oseba počuti bolj sproščeno, samozavestno, umirjeno, veselo, zmanjša se potreba po hrani, telo se čisti strupov ,.. na splošno je za prvo stopnjo značilno boljše počutje.
Po iniciaciji v drugo stopnjo se pa lahko pojavijo čustvena nihanja, ker je druga stopnja tudi temu namenjena, da se čustva uravnovesijo in zato je dobro vsa neželena čustva pustiti ven.

Kaj pa po tretji? So tudi pričakovani kakšni znani "stranski učinki" ?

150

Andreja je napisal/a:

Kaj pa po tretji? So tudi pričakovani kakšni znani "stranski učinki" ?

Reiki 3, ti pa po opravljenem 60 dnevnem blagoslovu ( blagoslov delaš 20 dni preteklost, 20 dni sedanjost in 20 dni prihodnost) prinese večjo sposobnost, da lahko živiš kot hočeš.
Od sprememb je pa tudi odvisno koliko si se naučila v preteklih dveh iniciaciah.
smile