1

Tema: Manipulacija z energijami - lovec-žrtev

Tale članek sem našla na spletni strani Utrinek.si (http://www.utrinek.si/manipulacija-z-energijami), avtor pa je Bojan Mavrič.

Zelo bi bila hvaležna za kakršno koli mnenje, kometar, nasvet. Zanima me, če je tudi ''pretirano'' in intenzivno razmišljanje o nekom, ki ti je (zelo) všeč, manipulacija oz. energijski napad na človeka? Malo sem zbegana. Skrbi me namreč, ker jaz to počnem (in sem počela)... ne da bi hotela kaj škodovati, ampak učinek in posledice so/bodo vseeno tu. Že nekaj časa se mi ravno to vprašanje mota po glavi, samo mi je bilo nerodno vprašat. roll

Tu je članek:

Prav gotovo se je že vsakomur zgodilo, da smo v srečanju z neko osebo začutili dobro poznano ščemenje po telesu, ki je bilo ali prijetno ali pa zelo neugodno. Zelo verjetno smo se vprašali, kaj pozvroča tovrstne občutke, večinoma pa so ta vprašanja ostala neodgovorjena. Doumeti načine delovanja energij na višjih nivojih je za marsikoga lahko težavna naloga, še posebej če to pomeni zavesten vpliv energetsko močnejšega človeka na nekoga iz njegove okolice. Opisal vam bom način ženskega in moškega delovanja z energijo.
Moja nekdanja sodelavka se je v nekem pogovoru pred leti pohvalila, da “lahko dobi vsakega moškega, katerega si zaželi”. Seveda se tudi moški poslužujejo teh manipulacij, nekateri podzavestno, drugi pa zelo zavestno. Če tedaj njene izjave še nisem mogel doumeti, pa sem z leti bioenergetske prakse sčasoma dojel to igro energij v medsebojnih odnosih.
Poglejmo si, kako to po poteka.
Na koga se ponavadi usmeri “lovec”? Ženske običajno delujejo na zgornjih štirih čakrah, moški pa na spodnjih treh. Uspejo zato, ker vseh sedem čaker ni v ravnovesju. Najbolj dovzetne “za lovce” so ženske, ki se veliko ukvarjajo z duhovnostjo, kajti njim se ponavadi spolna čakra ne vrti v pravo smer oziroma niso v ravnovesju, in moški, ki so odvisni od svojih mater (ki še niso energijsko odrasli). Tako ženske-lovci kakor moški-lovci delujejo na sledeči način, da vržejo svoje lovke energije na spolno čakro izbranega moškega ali ženske in mu jo začnejo polniti z energijo. Ker se ob tem človek dobro počuti, še sam ne ve, kaj ga je zadelo. To polnjenje in črpanje energije med dvema pripadnikoma nasprotnega spola, ki sta si vsaj malo všeč po izgledu, se nadaljuje do te mere, da lovec povečuje količino svoje energije, dokler mu to ustreza oziroma do končnega cilja.
Približno v tem času partnerji teh “žrtev” s svojo intuicijo zaslutijo, da se nekaj dogaja, da nekaj visi v zraku. To “nekaj” je določena količina tuje energije, ki leži v žrtvini spolni čakri, pri čemer partnerjevo polje zaznava drugačne frekvence energije, ki jo žrtev oddaja skozi spolno čakro. Kajti dva zakonca, ki sta skupaj že nekaj časa, instinktivno zaznavata energijsko polje med seboj, pa naj si bodo to ljubeče ali grobe, jezne energije, ki jih pošiljamo eden drugemu. “Ujeti” moški ali ženska nima več možnosti za obrambo, kajti med energijskim prenosom je njegova čakra prepuščena na milost in nemilost lovca. Lovec je v tem primeru v nadrejenem položaju, ker je ujetega pripravil do sodelovanja. Ko se to stopnjuje do nivoja zadovoljitve lovca, pride do obrata. Lovec popusti energijsko polnjenje, žrtev pa čuti močan upad energije. Zato začne še bolj odpirati spolno čakro in iskati lovca, kajti količina energije je kar naenkrat močno upadla. To se lahko stopnjuje do te mere, da se lovec sam odloči in “odpne lovko” z žrtvine čakre.
Podobno se dogaja pri odnosih s sorodniki. Ravno v času pisanja tega prispevka, me je poklicala sorodnica, ki je nekdaj delovala name na podoben način, čeprav ne na spolno čakro, temveč na tretjo čakro – pleksus solaris. Ko sem odkril, kaj počne, se je začela posluževati drugih načinov, saj je začutila, da harpuna ne zadene več cilja. A vrnimo se nazaj, v trenutek, ko je poklicala sorodnica. Članek seveda pišem na računalnik. V tem trenutku, ko je zazvonil moj telefon in se je na njem pokazala sličica, ki mi pokaže, da me kliče ta sorodnica, je z ekrana mojega računalnika nenadoma izginila puščica miške, računalnik pa je zablokiral. To se je zgodilo zato, ker je okvaro s svojega računalnika po telepatski liniji prenesla na mojega. Sama to sicer počne nezavedno, vendar je nadležno, če se takšen človek usmeri nate in te ne namerava spustiti.
Kakšna je obramba, ki sem jo uporabil? Zaprl sem avro in ji na vprašanje odgovoril z vprašanjem. S tem lahko učinkovito obrnemo smer in polariteto energije, ki nam je bila poslana.
Sedaj pa še nasvet, kako ravnati, ko slutite, da je vašega partnerja napadel lovec. Če boste partnerja odkrito napadli, se bo zaprl in bo blokiral energijo, s tem pa ne bomo rešili ničesar. Zatorej raje uporabite pot LJUBEZNI. Spomnite se na kak dogodek s partnerjem, ko sta se imela izredno lepo in vizualizirajte svojega partnerja v mislih, ga objemite, blagoslovite in mu pošljite rožnato energijo ljubezni iz vašega srca. Prav tako pa blagoslovite lovca, pa tudi če ne veste, kdo je. Verjemite, da bo pomagalo. Ko ste to naredili, pride na vrsto zdravljenje poškodovane čakre. Kajti če vaš partner ostane s poškodovano čakro potem, ko ga je lovec izpustil, bo instinktivno iskal zamenjavo oziroma nadomestilo, ker še vedno hrepeni po količini energije, ki jo je imel v spolni čakri. Poskusite se spomniti, s čim ste ga zapeljali, ko sta se spoznala. “Slučajno” mu podarite dobro knjigo o ljubezni, peljite ga na ples, poskrbite skratka, da se ga boste čimveč dotikali in ga objemali. S tem se mu bo čakra začela zdraviti. Da pa bi poskrbeli, da v prihodnje ne bo zopet podlegel lovcem, pojdite k zdravilcu, da ga uravnovesi ali pojdite na kakšen tečaj meditacije in podobno.
Za konec še to: za svojega partnerja, otroka, sorodnika se je vredno potruditi! Najlepša nagrada pride na koncu, ob občutku, da smo zmagali. In še nasvet lovcem: opustite to, kar počnete, in se raje obrnite k resničnemu doživljanju ljubezni, kajti tudi če ne poznate dobro zakona vesolja, ki pravi “VSAKA AKCIJA IMA SVOJO REAKCIJO”, bi se veljalo ravnati po njem. Kaj lahko se zgodi prav vam, da boste sami podlegli drugemu, močnejšemu “lovcu”.

Re: Manipulacija z energijami - lovec-žrtev

hejla mislim da so to nihala,ki nam jemljeno energijo in da so nekateri tako v teh stanjih da se ne zavedajo da kradejo energijo s svojim vedenjem, ali pa jezijo koga,kr tako dobijo nek svoj prav in s tem energijo.
Sem brala tudi o ljudeh,ki se ukvajrajo s krajo energij, pa o duhovih in bitjih iz Plejad,ki ti dajo znanje amapk hocejo tvojo energijo.
Kar se pa zensk tice in moskih, ki uporabljajo to energijo za privabit plen pa mi je kolegica dala odgovor da stak nacin privabis
osebe,ki jim je samo do tega, do sexualne veze in nicesar vec, ker ce ne aktiviras se duse in srca in delas samo s spolno privlacnostjo potem privabis to, ce pa se srce poetm pa lah privabis osebo s katero imas lahko globlji odnos in ne samo sex.
Bo se kdo odgovoril,ker mene tud zanima.
me pa se zanima, ce ahko na bazi tega, kar pise ar3ka, tudi zavracas spolni odnos s clovekom s katerim si v  ''zmenkarski ''vezi, ce cutis da si vsakic prazen po druzenju z to osebo ceprav ti umsko odgovarja. kot se menim z moskimi me je to presenetilo,da jiih je vse vec,ki jim ni toliko do golega sexa kot nekoc in da so zenske odvzele mosko vlogo njim.

Moje mnenje je, da  pri vseh teh t.i. lovcih-lovačah in t.i. žrtvah, energijskih vampirjih, črpanju in vsem, kar se tiče manipulacij z energijami treba jasno in glasno zavedati, da nosimo v sebi program, ki bo privabljal ljudi s podobnim programom.

Če imamo v sebi program žrtve, bomo sigurno privabljali ljudi, ki nam bodo s svojim delovanjem ta program še okrepili ... dokler ne bomo v sebi razrešili vzroke za program žrtve.

Na koga se ponavadi usmeri “lovec”? Ženske običajno delujejo na zgornjih štirih čakrah, moški pa na spodnjih treh. Uspejo zato, ker vseh sedem čaker ni v ravnovesju. Najbolj dovzetne “za lovce” so ženske, ki se veliko ukvarjajo z duhovnostjo, kajti njim se ponavadi spolna čakra ne vrti v pravo smer oziroma niso v ravnovesju, in moški, ki so odvisni od svojih mater (ki še niso energijsko odrasli).

S tem se ne strinjam. Človek, ki se ukvarja z neprizemljeno duhovnostjo (verjetno je s tem avtor mislil z duhovnostjo v smislu, da se povezuješ samo navzgor, ne pa tudi z energijami zemlje), res deluje v večji meri na zgornjih čakrah - v tem ni razlike med ženskami in moškimi, oboji hodijo po svetu neprizemljeni in napol v zraku. Obstaja pa tudi t.i. duhovnost, ukvarjanje z energijami, ki uravnoteženo poteka z zemljo in nebom.
Na spodnjih treh čakrah ponavadi delujejo zelo zemeljski, materialni ljudje, neodvisno od spola.
Energijsko nedorasle so lahko tudi ženske, ne samo moški, tako da je po mojem mnenju tole vse skupaj mal površno in ozko napisano.

Vse to polnjenje in praznenje čaker, oziroma z drugimi besedami manipulacija z energijami se dogaja zaradi tega, ker imata osebi v sebi podoben program. Če žrtev tega ne bi imela v sebi, je druga oseba sploh ne bi zaznala ali pa nanjo ne bi imela nobenega učinka.
Sami lahko to opazite v realnosti. Če ste v neki stalni družbi, se rado zgodi, da se v njej najdeta nekdo, ki rad izziva, draži in nekdo, ki je venomer na tapeti ... pomislite, zakaj? Zakaj si oseba izbere točno določeno osebo? Ker naleti na reakcijo. Nekoga drugega se sploh ne bo lotila, ker ni učinka. Tu se lepo kažejo podzavestni programi.

Po mojem mnenju je cel članek mal preveč dramatično napisan. Vsi ljudje smo v življenju enkrat žrtve, enkrat napadalci, velikokrat delujemo podzavestno in se delovanja ne zavedamo.
Recimo, da nas za nekaj obtožijo, mi pa vemo, da nismo tega storili. Smo ogorčeni in razburjeni. Na ta način se lepo kaže vzorec žrtve. ČE ga ne bi imeli, se niti malo ne bi razburjali, ker v srcu vemo, da nismo krivi in nam je figo mar, kaj drugi pravijo.
Po drugi strani, če najdemo neko stvar, ki je poškodovana, recimo da računalnik ne vžge, najprej pomislimo, kdo je to storil, skoraj nikoli ne pomislimo, da bi lahko bili za to odgovorni mi. TU se lepo kaže program napadalca. Navajeni smo najprej okriviti druge, čeprav smo največkrat sami odgovorni za nastalo škodo.

Isto je pri odnosih, le da so tu na delu močnejše energije, zato se tudi vloga žrtve in lovca, kot ga navaja avtor, okrepi. Gre pa za isto foro.

ČE v sebi nimamo agresij povezanih z nasprotnim spolom ali istim spolom, se nas noben napad, manipulacija, zavajajoče zapeljevanje ne bo dotaknilo, če sami zavestno ne bomo hoteli. Vsaka obramba je tukaj samo začasna bergla. Resnična obramba pride v etičnem delovanju, čiščenju lastnih škodljivih vzorcev, prevzemanju odgovornosti za svoje delovanje, povezovanju s svojo osjo sveta in delovanju v najvišje dobro.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

ar3ka je napisal/a:

Zanima me, če je tudi ''pretirano'' in intenzivno razmišljanje o nekom, ki ti je (zelo) všeč, manipulacija oz. energijski napad na človeka?

Če obema takšno intenzivno razmišljanje godi, ne vidim razloga za škodo.  big_smile  :srcek:

Če pa eni osebi to ni po godu pa gre že za neetično delovanje. VEndar tu smo spet pri zgoraj omenjeni dilemi o notranjih programih žrtve. Nismo bog, da bi sodili, kaj je v redu in kaj ne. Vsaka stvar je v končni fazi za nekaj dobra, na nas je le, da se zavedamo v celoti odgovornosti, ki jo prinašajo naše misli, besede in dejanja.  :srcek:

urskakorun.com

Maxim je napisal/a:

me pa se zanima, ce ahko na bazi tega, kar pise ar3ka, tudi zavracas spolni odnos s clovekom s katerim si v  ''zmenkarski ''vezi, ce cutis da si vsakic prazen po druzenju z to osebo ceprav ti umsko odgovarja. kot se menim z moskimi me je to presenetilo,da jiih je vse vec,ki jim ni toliko do golega sexa kot nekoc in da so zenske odvzele mosko vlogo njim.

Pupa, priporočam ti, da se zaveš dejanskega pomena svobode.  :rose: Dovoljeno ti je delati vse, kar si želiš in kakorkoli si želiš. ČE nekaj ne želiš, ti ni treba. Če nekaj hočeš napraviti, napravi. To je čudovita svoboda našega razvitega sveta, edina omejitev smo mi sami sebi.
Svoboda hodi z roko v roki z odgovornostjo. Sprejmi popolno odgovornost za svoje odločitve in s tem najdeš tudi odgovore na vsa svoja vprašanja.

Torej, če ti ni do seksa z nekom ... pač ne seksaš.  :prst:

urskakorun.com

ups sem ti cist nek drugega napsiala kr sm avtomaticno misla da to en drug clanek s podobno temo o kraji energij.
berem tvoj clanek,ker vidim da ni isti.
dobro vprasanje, ce pretirano ramisljas o nekom ni dobro, ker je ze izven ravnovesja in ker je pretirano in s tem mogoc tud svojo energijo trosis ceprav se ti ta acs dobr pocutis ko si in love pa si ves high in normaln pol da skoz mislis na to osebo( na zacetku, dokler se ne navadis teh energij in nisi vec high ker ti niso vc nove?)
Kul clanek, zanimivo.
Pol je mozno,da te nekdo pritegne na nivoju privlacnosti,strasti-mravljinci ker ti nafila cakro, ki jo mas zaprto?
ceprav sploh ni tvoj tip cloveka, a pol mozno, da nam umsko nekdo fajn odgovarja sam ker ni teh reakcij ga avtomatsko odpisemo, ker ni strasti,tega mravljincenja. ??
Je pa Zoran rekel da za strast morajo bit jetra zdrava,cista.
Hm, pa to tud zanimivo o sinovih navezanih na mame-a pol njih pritegnejo zenske,ki so mocnejse kot oni, kar pa pomeni kasnej v taki vezi,da zenska zacne stagnirat,ker rabi visje obrate kot te ki jih partner nudi?
ar3ka dobro temo si odprla..
ajdi razpisite se.

O kul moderatorka je odgovorila  prav fajn!Hvala Urska! si dala globlji vpogled v cel clanek.

Urška je napisal/a:

Če obema takšno intenzivno razmišljanje godi, ne vidim razloga za škodo.  big_smile  :srcek:

Za sebe lahko rečem, zanj pa ne morem rečt - pa ne vem, če bi ga glih vprašala. lol

Urška - hvala za članek, si me ful pomirila.  smile  :srcek:

Maxim je napisal/a:

ce pretirano ramisljas o nekom ni dobro, ker je ze izven ravnovesja

Jp, se kr mal zvrti.  hmm  lol

Maxim, hvala tudi tebi! :rose:

Jaz lahko samo recem da ko sm jst na nekoga mislila in hrepenela po njem, da ni blo nic dobrega iz tega. Pobral mi je energijo po ne potrebnem, pa se tolk sm bla povezana z njim da sm njegove obcutke pobrala, samo takrat se tega se nism zevedala. kasnej sm se tega lotila cisto drugace, nisem vec mislila ampak sm vzela telefon pa napisala ksn sms, povabla kam pa tko...je bla neka realna komunikacija.

11

barbiiy je napisal/a:

Jaz lahko samo recem da ko sm jst na nekoga mislila in hrepenela po njem, da ni blo nic dobrega iz tega.

Tudi pri meni ne - se je kr klavrno končalo. Sm bla sposobna tudi več let viset na neki fantaziji... svašta!  hmm  hmm Konec koncev sej je logično - itak se s tem zaljubiš v lastno fantazmo, ki jo ustvariš po svoji podobi wink in ima lahko z realnim človekom bolj malo skupnega ali nič.

Mene samo zanima, kako to spravit iz sistema? Sej vem, da so to že bl vprašanja za Kotiček tete Justi al pa za v Smrkljo, sam kar se tega tiče, je pri meni puberteta malo zakasnila.  wink

12

Hej punce meni je pa vsec da ste odprle to temo, ker je kar pogosto to. To mi je vsec Smrklja:) ej tud starcke zacne metat ko se zaljubijo,..
Ja, pogosto je to da si sam ustvaris eno fantazijo o cloveku, in se sam vrzes v to, amapk najbrz ker ti to vsec tedaj, ker ti daje neke obcutke, katere pa sama ves, lahko da se skrivas pred drugimi fanti,ker morda nisi pripravljena res na zmenkarije in noces pa se skrivas v obozevanju tega izbranca, ne vem, vem kaj mislis,da ti lahko nekdo 4 leta vsec in si vesel ko ti samo nasmeh nameni in pol si cel dan nafilan s to lepo energijo,  mislim,da tedaj to necemu sluzi,
ker verjamem,da ce bi hotla da bi znala prekinit in rec ok dost pa preusmerit pozornost drugam.
tud ce niso prijetni feelingi ljudje padejo v njih in dobesedno se kot v mocvirju zataknejo not, delaj vajo ssssss dihaj zvok sss,ker cisti custva in tud odmegli um.

Pa nisi edina,ki ji je zakasnila puberteta:)Sam tedaj so nas zanimale bol odrasle zrele zadeve,kot pa nase vrstnike,mogoc to catch zdaj pa kr enihi zadev nismo sle cez zdaj pucamo predn bo res zakasnela:)
Pa mormo se cas otrostva al najstnistva dat cez, ce se je prehitr odraslo al pa ce te tedaj niso zanimale klasicne najstniske zadeve.
Men se zdi,da ko par al pa pred par ko se spoznavas in si v tisti pravi fazi ko te nosi da kar sanjaris in se smejis in ti je v dusi tako lepo toplo veselo in kar letel bi od te strasti v trebuhu pa vse ti je fajn in kar mas moc za vse in ce oba to cutita se mi zdi da sta na frekvencah jaz temu recem vijola niti,ki povezuje ta dva osebka, zato tud ce noces mislit na to osebo je kar v tebi jo cutis not nekje v seb, pa dogaja se da se telepatsko povezujeta,mislis na njega on ti poslje sms, te poklice al pa obratno,..da tdaj ni nic narobe ce razmisljas o tej osebi, ker se s tem filas pa on tud, to ti daje energijo, te dvigne, morda celo najdes nekaj novega v sebi, kar prej nisi vedela, neko novo lastnost, nove zelje,nov pogum...
ampak to ni pri vseh parih, pri tistih,ki gredo v vezo z glavo, raciom ce tak recem niso dozivljal tega kar sm opisala,ko sem se menila z njimi so me gledal kot da sm najstnica, da se to pac ne cuti vec ko si odrasel je bil odgovor,da pridejo drugacna custva,da te zanesenosti in strasti ni vec.
ampak se ne strinjam,mislim,da je vedno nekaj vec, ce se ujameta cloveka s odgovarjajocima energijama!
Na Kitajskem so izracunaval letnice rojstva , ure in kateri element si in so primerjal ali se cloveka ujameta,da se dopolnjujeta da rasteta al se bosta kregala, vlekla dol, zbolela, neke vrste kot da bi mel alergijo na cloveka cez cas in so odsvetoval poroke.
Sm mal zasla?
No v glavnem, zanimiva tema pa fantje oglaste se se vi z vasimi modrostmi.
lah pa da s tem hrepenjenjem dusis osebo,ker cuti,da nekaj hoces od nje in s tem avtomaticno zavozis sanse da bi kdaj kaj razvila.
saj ves kaj pravijo, zazeli si,poslji v vesollje in pusti da zraste.ne sili.
Oh sicer pa nimam pojma punce:)
Lep dan

13

Maxim je napisal/a:

Ja, pogosto je to da si sam ustvaris eno fantazijo o cloveku, in se sam vrzes v to, amapk najbrz ker ti to vsec tedaj, ker ti daje neke obcutke, katere pa sama ves, lahko da se skrivas pred drugimi fanti,ker morda nisi pripravljena res na zmenkarije in noces pa se skrivas v obozevanju tega izbranca,

Evo točno tako je bilo včasih. Izbrala sem si pač enga in lepo ustvarila lušno fantazijico, ki mi je prinašala samo veselje (ko sem od časa do časa pomislila nanj), ker globoko v sebi nisem pričakovala niti nisem hotela uresničitve. smile Sploh nisem razumela druge, da so lahko tud nesrečno zaljubljeni. lol  Samo pri zadnjih dveh pa je malo drugače. In prav želja in pričakovanje, da bi se uresaničilo, mi povzroča bolečino, ker se takoj pojavi strah, kaj pa če ne... Sej racionalno čisto vem, da kar se ima za zgodit, se bo zgodilo, ampak v resnici pa še zdaleč nisem pomirjena. No zdej bom pa res nehala s tem, ker mi je nerodn in že težim.  tongue

Maxim je napisal/a:

Pa nisi edina,ki ji je zakasnila puberteta:)Sam tedaj so nas zanimale bol odrasle zrele zadeve,kot pa nase vrstnike,mogoc to catch zdaj pa kr enihi zadev nismo sle cez zdaj pucamo predn bo res zakasnela:)
Pa mormo se cas otrostva al najstnistva dat cez, ce se je prehitr odraslo al pa ce te tedaj niso zanimale klasicne najstniske zadeve.

Jp. Pri devetih, desetih letih sem se počutla čist odraslo in komaj čakala, da bom stara 18 let in grem na svoje wink  lol Zdej pa sem krepko čez, pa se še kar doma skrivam - ironija usode.  wink Pa prava 'karieristka' sem bla - edino, kar mi je blo važno je bilo, da sem mela lepe ocene. Pa tud če nam hiša zgori, samo da ne bi matematike štiri pisala (ok-pretiravam - sej se razumemo, ne? smile ).  lol Skratka, če so bile ocene v redu, mi je bilo vse v redu (četudi še zdaleč ni bilo). 

Maxim je napisal/a:

Na Kitajskem so izracunaval letnice rojstva , ure in kateri element si in so primerjal ali se cloveka ujameta,da se dopolnjujeta da rasteta al se bosta kregala, vlekla dol, zbolela, neke vrste kot da bi mel alergijo na cloveka cez cas in so odsvetoval poroke.

Sem preverila - po feng šuju se ujemava.  lol

Maxim je napisal/a:

saj ves kaj pravijo, zazeli si,poslji v vesollje in pusti da zraste.ne sili.

:prst:

14

Zdravo! smile

Pri meni se zmeda v glavi počasi jasni. smile  Končno sem le dojela, da sploh ni relevantno vprašanje zakaj se nekdo ni zaljubil vame, pač pa zakaj se jaz vedno zaljubljam v (vsaj zame) čustveno nedostopne ljudi. No, hobotnica mi je danes dala odgovor.  :srcek:

Lp

15

Oo super si prisla nazaj,sem se sprasevala kam si mrknila.
Ja, nedostopni tipi, po moje si jih zbiras zato,ker si v resnici ne zelis fanta,ker ves da teh ne mors dobit in si tako varna in jih lahko od dalec obcudujes brez custvene ranjenosti...
Ali pa ker hoces sama sebi kaj dokazat ce osvojis takega nedostopnega tipa?
Po mojih izkusnjah, nedostopni tipi so meni bli vsec kadar si v resnici nisem zelela ne fanta ne veze v globini sebe, le moja glava je nekaj hotla fantazirat.
No kaj pa hobotnica povedala?
byebye
Maxim

16

Maxim, bom čist kratka, ker se mi šele začenja razpletat in se mi mora vse skupi šele usest... Vsaj zaenkrat bi tudi tole dogodivščino s hobotnico še zadržala zase.  :rose:

Glede nedostopnih tipov pa nisem imela v mislih tiste, ki veljajo v družbi kot kao ful hudi in zaželeni. Te sem morda rada pogledala  wink (včasih pa niti to ne), nisem se pa zaljubila vanje.

17

Ne ne, ne saj nisejm mislila da moras deliti z nami,sam zdelo se mi je da je zanimiva izkusnja, ti jo kar lepo neguj v sebi in jo opazuj.
Za nedostopne tipe tudi jaz nisem mislala na zunaj lepotce, nedosegljiv tip je lahko-saj zame nekdo,ki ima zid, ki se  brani da mu kdo pride blizu, ki daje tak nedostopen, skrivnosten a hkrati inteligenten in cuten look,da nikogar ne spusti blizu, hhrati pa zna biti v dolocenih situacijah zelo topla oseba vendar se hitro zapre,da trdnjavo cez sebe, zid, mrkne v oklep,
ko ves da je pod tem videzom obcutljiva,topla oseba in kot da bi ti hotla stopit tist trd oklep.da  se pocuti varnega da njegovo srce zacuti toplino radost ljubezni...no to sm mislila.
Ker je pri meni bilo tako pri 2 fantoma,dokler nisem pogruntala zakaj sta mi sploh postala vsec.
Pol pa mi vec niso bili vsec hladni,nedostopni fantje,ceprav je hecno,da sem pa vedno zelela toplega, pozornega, ljubecega fanta, vsec sta mi pa bla ravno kontra.
Uzivaj s hobotnico pa mal jo pelji na morje,da se osvezi.
smile

18

Maxim je napisal/a:

Za nedostopne tipe tudi jaz nisem mislala na zunaj lepotce, nedosegljiv tip je lahko-saj zame nekdo,ki ima zid, ki se  brani da mu kdo pride blizu, ki daje tak nedostopen, skrivnosten a hkrati inteligenten in cuten look,da nikogar ne spusti blizu, hhrati pa zna biti v dolocenih situacijah zelo topla oseba vendar se hitro zapre,da trdnjavo cez sebe, zid, mrkne v oklep,
ko ves da je pod tem videzom obcutljiva,topla oseba in kot da bi ti hotla stopit tist trd oklep.da  se pocuti varnega da njegovo srce zacuti toplino radost ljubezni...no to sm mislila.

Mislim, da si zadela žebljico na glavico. :prst:  smile

Maxim je napisal/a:

Uzivaj s hobotnico pa mal jo pelji na morje,da se osvezi.

Moja hobotnica (in ostale vodne živalce) je kar skoz v morju, ker si predstavljam, da imam v telesu morje.  smile Upam pa, da jo bom res kmalu pelala v tisto čisto ta pravo (sebe pa tudi big_smile ). smile  :rose:

19

ar3ka je napisal/a:

Moja hobotnica (in ostale vodne živalce) je kar skoz v morju, ker si predstavljam, da imam v telesu morje.  smile Upam pa, da jo bom res kmalu pelala v tisto čisto ta pravo (sebe pa tudi big_smile ). smile  :rose:

:prst:  cool  :prst:

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

20

a tvoja hobotnica zna tud slogat kot Paul za fuzbal?

21

Maxim je napisal/a:

a tvoja hobotnica zna tud slogat kot Paul za fuzbal?

Skoraj zagotovo zna, sam se ne pogovarjava o nogometu.  big_smile

Maxim je napisal/a:

Pol je mozno,da te nekdo pritegne na nivoju privlacnosti,strasti-mravljinci ker ti nafila cakro, ki jo mas zaprto?
ceprav sploh ni tvoj tip cloveka, a pol mozno, da nam umsko nekdo fajn odgovarja sam ker ni teh reakcij ga avtomatsko odpisemo, ker ni strasti,tega mravljincenja. ??

Vežda, na osnovi spolne privlačnosti potekata naše razmnoževanje in obstoj. Verjetno so v kameni dobi delovali podobno kot živali, izključno na osnovi spolne privlačnosti. ko je kateri pramož dobro izgledal je bil pa še dodaten bonus.  tongue  wink

Danes, ko smo že tako zelo daleč in razviti .... smile pa smo tudi bolj zahtevni in izbirčni ratali. Samo brez tiste spolne prasile, ni iskre, ni ognja in ni ognjemeta. smile Tako je čisto možno, da se moški in ženska lahko čudovito ujameta na vseh nivojih, razen na seksualnem. In tukaj se zgodba konča, ker z možgani ne moremo prisiliti svojih hormonov (na srečo), da bi nam bil nekdo na silo privlačen, ker nam pač odgovarja na vseh drugih nivojih. Nekateri se sicer prisilijo, samo za moje pojme ni to to, je prisiljeno in umetno.

urskakorun.com

23

Maxim je napisal/a:

No kaj pa hobotnica povedala?

No, bom sedaj nekaj povedala o srečanju.  big_smile  Že na šamanski delavnici je bila prva žival, ki sem jo srečala v vodi hobotnica. Z lovkami me je prijela (objela) za telo in jaz sem se kar zgrozila in prestašila in rekla, joj, spusti me, kaj bi rada od mene. In me je spustila. In potem sem srečala meduzo.  smile

Tokrat doma pa me je meduza sama popeljala k hobotnici. Sedaj sem ji pustila, da me prime z lovkami in objame. V bistvu sem od nje dobila sporočilo - pusti, da te ima nekdo rad.  :rose:  Prav spomnim se, da sem že od malega težko sprejela, da me nekdo objame, sploh nisem marala dotikov. Včasih zato, ker mi je bilo bedno zarad sebe (v smislu - joj, ziher smrdim, al pa kak sem debela ipd.), redkeje, a vendarle tu in tam, pa so se mi drugi gabili. hmm Tudi, ko me je učiteljica v šoli prijela za ramena, sem se kar zdrznila (tega se spomnim, ker je enkrat sama povedala pred celim razredom, da Ar3ke pač ne smeš prijet za ramena, ker kar odskoči smile ). Z leti mi je postal objem s prijateljicami bolj domač, ampak ne spomnim se, kdaj bi v treznem stanju nekoga čisto 'iskreno' objela, v smislu, da ga s srcem in telesom prižameš k sebi oz. se pustila prižeti k sebi. Vedno je bila vsaj rahla distanca. To mi je v bistvu uspelo samo pri živalih, katerim se upam popolnoma odpreti, ker čutim popolno gotovost, da me popolnoma sprejemajo. Al kaj? neutral

Mogoče kak nasvet, kako to preseči? Sem ugotovila, da kljub spoznanju, nekako tega še ne obvladam. wink Pred parimi dnevi sva šli z eno punčko na sprehod in me je prijela za hrbet (v smislu objema) in sem avtomatsko kar odskočila. Takoj sem se sicer tega zavedla, ampak je bilo prepozno, da bi ravnala drugače. Pa tudi sicer (če bi se spomnila še pravi čas) bi se morala prisiliti... Hvala in lp  smile

ar3ka je napisal/a:

Mogoče kak nasvet, kako to preseči? Sem ugotovila, da kljub spoznanju, nekako tega še ne obvladam

Omenila si, da se živalim lahko popolno odpreš. Kaj pa če bi podobno poskusila tudi na ljudeh, sprva na zelo bližnjih in tistim, ki jim lahko zaupaš. Pri objemu lahko zaprosiš tudi meduzo-hobotnico, naj ti pomaga prinesti občutek varnosti in zaupanja, mogoče tako, da začutiš, kako preko nje objemaš osebo. To ti bo dalo varno distanco, ljubeč občutek in tudi oseba po čutila pristnost s tvoje strani ... to ti bo pomoje dalo hrabrost, da se soočiš s svojim strahom pred dotiki, te prizemljilo in ti vzbudilo ponovno zaupanje v ljudi.  :rose:

urskakorun.com

25

Hvala, Urška. Super ideja, zagotovo bom poskusila. smile  :rose: :srcek: