Re: Občutki

Zoran je napisal/a:

Kako se pa počutiš danes ko se spomniš na ta dogodek, ti je prijeten občutek ali je kakšno nelagodje?

Zmeraj ko se spomnim na to še vedno čutim žalost trenutka. Vidim sebe koliko mi je bilo hudo. Samo jst sem si to tako razlagala da ta dogodek obstaja nekje v času in da bo vedno ostal žalosten. Sem se pa rešila nekaterih strahov, pa neke teže iz telesa.

Zoran je napisal/a:

To kar čutiš je lahko spomin tvoje duše iz preteklih življen. Lahko da si živela s takšnim narodom, ki so ga prizadeli, a spomin na to ti je še vedno ostal. Možno je tudi, da je tvoj narod prizadel kateri drug narod. Če je temu tako, bi bilo dobro zate, da se bi tega osvobodila.

A bi mi prosim razložil še en občutek ali pa pogledal od kod to prihaja. odkar sem spoznala nekoga mi zvečer hodijo neki občutki zla, neke rdeče moške energije, se mi zdijo kot neke enegije preverznih moških, in potem me rata groza, ustrašim se in nekaj časa mi gre ful na jok. Se mi pa vseen ne zdi to tok zlo tuje, kot bi to ze poznala in me zanima če je to moje, njegovo od obeh? pa kaj naj naredim s tem?

28

barbiiy je napisal/a:

Zmeraj ko se spomnim na to še vedno čutim žalost trenutka. Vidim sebe koliko mi je bilo hudo. Samo jst sem si to tako razlagala da ta dogodek obstaja nekje v času in da bo vedno ostal žalosten. Sem se pa rešila nekaterih strahov, pa neke teže iz telesa.

Tudi to žalost iz preteklega življenja, lahko razrešiš, ker je ne rabiš občutiti. Lahko se spustiš globlje in skozi regresijo pogledaš kaj se je dejansko zgodilo. Če stvar ni huda ali ti ni namenjeno da jo vidiš, vseeno lahko žalost razrešiš. Ne boš spreminjala dogodkov, še vedno bo/do dogodek/i ostal/i, le svoje občutke boš spremenila. Ne rabiš biti žalostna zaradi nečesa kar je že davno  bilo. Upam da razumeš,- čeprav je trenutek lahko bil žalosten, se ti ne rabiš več počutiti žalostno in biti ujeta v ta občutek.
smile

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

29

barbiiy je napisal/a:

A bi mi prosim razložil še en občutek ali pa pogledal od kod to prihaja. odkar sem spoznala nekoga mi zvečer hodijo neki občutki zla, neke rdeče moške energije, se mi zdijo kot neke enegije preverznih moških, in potem me rata groza, ustrašim se in nekaj časa mi gre ful na jok. Se mi pa vseen ne zdi to tok zlo tuje, kot bi to ze poznala in me zanima če je to moje, njegovo od obeh? pa kaj naj naredim s tem?

Barbiiy pri tebi je začutiti energijo konflikta in borbe. Kot da si dobila nasprotnika (v ringu-boks), ki ti lahko parira (je tebi enakopraven).
Odpri se, da bo prišla rešitev na tak način, da jo boš razumela in vedela kako jo spremeniti, skupaj z občutki.
V temi žrtev – krivda si preberi še postopek, če ti leži, pa ga lahko skušaš spremeniti- le občutke zamenjaj v vprašanjih. Upam, da bo šlo.
Žrtev in napadalec imata enak vzorec. Važno je, da na koncu vidiš kaj si se, ali kaj se iz tega učiš.
smile

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788