1

Tema: Napetost

Pozdravljen Zoran!

Prosim, če mi lahko pomagaš razrešiti naslednji problem: že več let me namreč mučijo razne zdravstvene težave (ki se menjujejo - ko ena pride, druga odide), za katere sem ugotovila, da vse izvirajo iz neke napetosti, ki je v meni. Hočem reči, da sem ves čas napeta kot struna, tudi v svojih kao najbolj mirnih trenutkih. Ko imam kakšen zdravstveni problem, je ta energija usmerjena vanj, pa se napetost manj čuti, če pa ni telesnih bolečin, pa je napetost neznosna. Kot da me nekaj moti, pa ne vem kaj. Napetosti ne izgine niti, ko delam reiki, mislim pa, da je res že čas, da se je rešim in zaživim svobodno. Kljub temu, da sem jo transformirala (no, očitno je nisem), pa delala z reikijem, pa se spraševala, kaj mi prinese, zakaj jo potrebujem... mi še zmeraj ni jasno, kaj mi je storiti.

Že vnaprej hvala za tvoj odgovor, seveda pa bom vesela nasvetov tudi drugih forumovcev!

Metuljka

Re: Napetost

Metuljka je napisal/a:

rosim, če mi lahko pomagaš razrešiti naslednji problem: že več let me namreč mučijo razne zdravstvene težave (ki se menjujejo - ko ena pride, druga odide), za katere sem ugotovila, da vse izvirajo iz neke napetosti, ki je v meni. Hočem reči, da sem ves čas napeta kot struna, tudi v svojih kao najbolj mirnih trenutkih. Ko imam kakšen zdravstveni problem, je ta energija usmerjena vanj, pa se napetost manj čuti, če pa ni telesnih bolečin, pa je napetost neznosna. Kot da me nekaj moti, pa ne vem kaj. Napetosti ne izgine niti, ko delam reiki, mislim pa, da je res že čas, da se je rešim in zaživim svobodno. Kljub temu, da sem jo transformirala (no, očitno je nisem), pa delala z reikijem, pa se spraševala, kaj mi prinese, zakaj jo potrebujem... mi še zmeraj ni jasno, kaj mi je storiti.

Metuljka pri tebi je težava v tem, da ne sprejmeš fizičnega telesa. Fizično telo je oddvojeno  ali kako da ti povem ni povezano z ostalimi telesi v auri. Tvoje fizično telo je na nek način delno zaprto za popolni stik z eteričnim, mentalnim, čustvenim in ostalimi telesi. Zato se skušaš skozi bolezni ali napetosti povezati, da začutiš svoje telo. V tem primeru ti bolezen služi.
Potrebno je, da narediš uglasitev med telesi – lahko skozi reiki. Odpri se da boš tak kanal, da se ti bodo telesa uglasila med sabo, povezala. Začneš z fizičnim in naprej na eterično, mentalno,…  Poglej kakšno sliko kako izgleda aura in ko delaš reiki se zavedaj te slike.
Razlog zakaj ne sprejemaš fizično telo je pa v tem, da misliš (podzavestno) da nisi dovolj dobra za živeti tukaj, da si ne želiš in da si ne zaslužiš.
smile

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Re: Napetost

Zoran,

najlepša hvala za odgovor! Vsekakor bom delala z reikijem.

lp,
Metuljka