1

Tema: Padec

Včeraj sem v službi padel čez oviro ki je nisem videl, na desno ramo zviška in brez možnosti da bi se ujel.Čeprav sem padel na stopnišče,sem si poškodoval samo ramo,tako da imam močno omejeno gibanje desne roke.Zanimivo je da imam težave z tistimi gibi roke,ki jih v službi najbolj rabim.Ker nas vsak dogodek na nekaj opozarja,prosim najprej vse tečajnike"Pesem duše"za njihov komentar,Zorana in Urško pa za dopolnitev,če bo potrebno.Vnaprej hvala za odgovore,ki jih bom primerjal s svojimi zaznavami.

Re: Padec

francik je napisal/a:

Ker nas vsak dogodek na nekaj opozarja,prosim najprej vse tečajnike"Pesem duše"za njihov komentar,Zorana in Urško pa za dopolnitev,če bo potrebno.Vnaprej hvala za odgovore,ki jih bom primerjal s svojimi zaznavami.

Tečajniki pomagajte Franciju, napišite kaj menite da so vzroki.
smile

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Pa poskusimo.  smile

Sem pravkar šla v meditacijo in preverila. Meni je prišlo, da so vzroki to, da se preveč trudiš, težnja po nadzoru delovnega procesa, težnja po popolnosti (vse mora biti narejeno 'popolno' - pri tem je popolno tisto, kar ti misliš, da je popolno) in morebiti tudi pričakovanja do drugih sodelavcev (da bi morali tudi tako prizadevno, vestno, učinkovito delati kot ti) ter morda tudi vzorec jaz imam prav in se ne motim. Skratka neutemeljena pričakovanja in zahteve do sebe in do drugih.

Poskusi malo popustiti prijem in pusti, da se kakšna stvar naredi tudi 'sama od sebe' in sicer na način, ki ni ravno ustaljen in po regelcih. Sprosti tudi zahteve do sebe, tako boš tudi zmanjšal pričakovanja in tudi jezo, nestrpnost do drugih, če ni ravno po tvoje.

Sem vesela, da sem šla preverjat, ker sem tudi pri sebi sprostila določene vzorce, ki so morda tudi tvoji.
Evo - toliko od amaterke. Lep dan!  :rose:  smile

Ja, ja,bo najbolje da cel "tepih"dvignem in prezračim,ne pa samo robove.Imaš prav od začetka do konca.Hvala za tvoj trud. :rose:

:prst: :rose:

Kako je počutje Franci?

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Hja,očitno težka stvar,sem ravno danes doma dobil "namig"(v obliki zamazane obleke),da je še potrebno delo v tej "smeri".Aja,s poškodbo gre hitro na bolje,saj čemu pa služi rei-ki. smile

:prst:  big_smile  Super ej, da si tako fejst in fajn vpeljal reiki v svoj vsakdan.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Se še vedno čudim sam sebi s kakšno lahkoto sem prevzel rei-ki v svoj vsak dan in to da lahko rečem- brez izjeme.Je pa premalo eksperimentiranja navzven,to pa tudi moram priznat.Se bom pustil presenetiti ko bo prišel čas za to.