1

Tema: Vprašanje

lep pozdrav Zoran in vsi ostali.tudi sama bi imela eno vprašanje.
Ne vem zakaj je v mojih mislih vse zbrklano.Namreč vem kaj me veseli v življenju in vem kaj si želim početi,vendar to v privat življenju.ne vem pa kakšen poklic bi rada opravljala.veliko stvari me veseli a jih ne znam pravilno definirati.V moji glavi je velikokrat vse pomešano,tako da še sama ne vem kje sem.Zelo me zanima Šamanstvo in duhovnost,zanimajo me nadnaravne stvari.In s pomočjop le teh si v prihodnosti želim pomagati ljudem.Evo vse to vem,na poklicni poti pa se žal ne najdem.Velikokrat se mi zdi da sem se izgubila,čeprav imam vse ,imam krasna starša in krasne prijatelje,sem zdrava in duhovno že kar nekaj razvita,vendar pa se mi zdi da se je del mene izgubil.Zanima me kako si lahko pomagam.
tudi sama sem že bila pri šamanu,ki mi je zelo pomagal in absolutno bom še šla,a mi tudi ta forum zelo všeč.Hvala za odgovor in lp.

Re: Vprašanje

lucija je napisal/a:

Ne vem zakaj je v mojih mislih vse zbrklano.Namreč vem kaj me veseli v življenju in vem kaj si želim početi,vendar to v privat življenju.ne vem pa kakšen poklic bi rada opravljala.veliko stvari me veseli a jih ne znam pravilno definirati.V moji glavi je velikokrat vse pomešano,tako da še sama ne vem kje sem.Zelo me zanima Šamanstvo in duhovnost,zanimajo me nadnaravne stvari.In s pomočjop le teh si v prihodnosti želim pomagati ljudem.Evo vse to vem,na poklicni poti pa se žal ne najdem.

Lucija, koliko jaz pri tebi začutim je vzrok za zmedo v glavi neprizemljenost, kot tudi strah pred tem, da bi se narobe odločila. Potrebno je postaviti stvari po vrstnem redu, tisto kar ti je najbolj važno sedaj in začeti delovati v tisto smer.  Imam občutek, kot da si v krožnem križišču, vidiš izhode vendar voziš v krog. Zate bi bilo v redu, da bi vedela, kaj ti prinaša katera pot, da bi se lažje odločila v katero smer iti –takrat bi dobila sigurnost.

lucija je napisal/a:

Velikokrat se mi zdi da sem se izgubila,čeprav imam vse ,imam krasna starša in krasne prijatelje,sem zdrava in duhovno že kar nekaj razvita,vendar pa se mi zdi da se je del mene izgubil.Zanima me kako si lahko pomagam.

Če imaš ta občutek, da se je del tebe izgubil, je to v veliki verjetnosti zaradi tega, ker ti manjka fragment duše, ki si ga nekje izgubila. Takrat imamo občutek, da nismo celoviti, da nam vedno nekaj primanjkuje. Vse te stvari se dajo urediti.

smile

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Ja Zoran to bo držalo kot pribito,v sebi dobro vem da nisem prizemljena,to mi je rekel že nekdo,ki mi je tudi že pomagal.rekel je da sem zelo močno povezana z višjimi silami in prejšnjim življenjem.To je res kajti to zelo močno čutim v sebi.zelo zanimivo si dejal da sem v krožnem križišču,vidim izhode a ne vem za katerega se naj odločim.Res je ,tudi v življenju se zelo težko odločam o stvareh.Kako naj spet najdem sama sebe?Lp

Zoran je napisal/a:
lucija je napisal/a:

Ne vem zakaj je v mojih mislih vse zbrklano.Namreč vem kaj me veseli v življenju in vem kaj si želim početi,vendar to v privat življenju.ne vem pa kakšen poklic bi rada opravljala.veliko stvari me veseli a jih ne znam pravilno definirati.V moji glavi je velikokrat vse pomešano,tako da še sama ne vem kje sem.Zelo me zanima Šamanstvo in duhovnost,zanimajo me nadnaravne stvari.In s pomočjop le teh si v prihodnosti želim pomagati ljudem.Evo vse to vem,na poklicni poti pa se žal ne najdem.

Lucija, koliko jaz pri tebi začutim je vzrok za zmedo v glavi neprizemljenost, kot tudi strah pred tem, da bi se narobe odločila. Potrebno je postaviti stvari po vrstnem redu, tisto kar ti je najbolj važno sedaj in začeti delovati v tisto smer.  Imam občutek, kot da si v krožnem križišču, vidiš izhode vendar voziš v krog. Zate bi bilo v redu, da bi vedela, kaj ti prinaša katera pot, da bi se lažje odločila v katero smer iti –takrat bi dobila sigurnost.

lucija je napisal/a:

Velikokrat se mi zdi da sem se izgubila,čeprav imam vse ,imam krasna starša in krasne prijatelje,sem zdrava in duhovno že kar nekaj razvita,vendar pa se mi zdi da se je del mene izgubil.Zanima me kako si lahko pomagam.

Če imaš ta občutek, da se je del tebe izgubil, je to v veliki verjetnosti zaradi tega, ker ti manjka fragment duše, ki si ga nekje izgubila. Takrat imamo občutek, da nismo celoviti, da nam vedno nekaj primanjkuje. Vse te stvari se dajo urediti.

smile

Lucija, najprej se prizemlji. To je moj nasvet. Ker ko boš pristala na zemlji boš stvari dojemala drugače, razmišljala boš drugače. Sem šel skozi to. Če je človek odzemljen, živi v oblakih, sanjari, si zamišlja... a ne živi življenja...
Z neprizemljenostjo so povezani tudi številni vzorci glede varnosti in podobno. Po mojih izkušnjah ni zadosti, da si delaš merkavo, pa mal športa, fizičnega dela...

lucija je napisal/a:

Ja Zoran to bo držalo kot pribito,v sebi dobro vem da nisem prizemljena,to mi je rekel že nekdo,ki mi je tudi že pomagal.rekel je da sem zelo močno povezana z višjimi silami in prejšnjim življenjem.To je res kajti to zelo močno čutim v sebi.zelo zanimivo si dejal da sem v krožnem križišču,vidim izhode a ne vem za katerega se naj odločim.Res je ,tudi v življenju se zelo težko odločam o stvareh.Kako naj spet najdem sama sebe?Lp

ander je napisal/a:

Lucija, najprej se prizemlji. To je moj nasvet. Ker ko boš pristala na zemlji boš stvari dojemala drugače, razmišljala boš drugače. Sem šel skozi to. Če je človek odzemljen, živi v oblakih, sanjari, si zamišlja... a ne živi življenja...
Z neprizemljenostjo so povezani tudi številni vzorci glede varnosti in podobno. Po mojih izkušnjah ni zadosti, da si delaš merkavo, pa mal športa, fizičnega dela...

Dodal bi še to, da je pri tebi potrebno vrniti delčke duše, kot tudi, da boš videla razlog za živeti na zemlji in se tukaj počutiti varno, da pa ti ostane povezava odzgoraj, s tem da se enako povežeš odzdolaj.

smile

Ja z vsem tem se definitivno strinjam.Ne vem pa kako naj to storim,kaj je špotrebno?

Zoran je napisal/a:
lucija je napisal/a:

ander je napisal/a:

Dodal bi še to, da je pri tebi potrebno vrniti delčke duše, kot tudi, da boš videla razlog za živeti na zemlji in se tukaj počutiti varno, da pa ti ostane povezava odzgoraj, s tem da se enako povežeš odzdolaj.

smile

Napisal ti bom moje mnenje. Najbolje, da obiščeš  (dobrega) zdravilca. Mislim, da je Zoran tukaj kar pravi. Imaš preveč stvari, da jih boš kar sama razrešila (mogoče na dolgi rok že...), ker verjetno nisi vešča v teh stvareh. Je pa škoda, da zapravljaš svoja leta.  Izoblikuj si namen, da se hočeš prizemljit, delaj merkavo, predstavljaj si, da ti poganjajo korenine iz tvojih podplatov v zemljo, športaj itd. Predvsem bodi fokusirana na cilj in išči rešitev na vse načine.  V drugih temah na tem forumu imaš več napisanega v zvezi z neprizemljenostjo, delčki duše, itd. Če je treba si preberi 20x, od besede do besede. Razmišljaj o sebi, npr.; če se počutiš dobro tu na zemlji, v svojem telesu, kako sprejemaš starše, itd. Ena metoda, ki se na prvi stopnji ubada z  prizemljenostjo je tudi EMF Balancing Technique.

Treba je pogruntat, zakaj je neka stvar taka kot je, in jo razrešit. Če ima človek velik balasta na sebi, bo težko kar sam splezal ven. Prvi korak je seveda, da se pogumno odločiš, da boš zadevo rešila. To je bilo moje mnenje, ti se moraš pa sama odločit, če boš kaj naredila (al pa tudi ne).

Veliko ljudi je odzemljenih in mnoge od teh privlači duhovnost, meditacije itd. Tudi marsikdo, ki prebira ta forum. Veliko ljudi niti ne ve oz. ne razumejo, da so odzemljeni. Mislim, da je to prvi korak- torej ozavestiti.  Jaz sprva sploh nisem razumel, kaj to pomeni biti neprizemljen, pa sem bil celo življenje. Ko se ti pa uspe prizemljiti pa šele vidiš drugo stran medalje, biti in živeti prizemljen. Ta neprizemljenost je dosti resna in masovna zadeva, na katero smo premalo pozorni.

8 Nazadnje urejal ander (03.12.2010 18:11:13)

Velik uspeha Lucy  wink

RES NAJLEPŠA HVALA VSEM ZA ODGOVORE.BOM POISKALA POMOČ IN UPAM DA DOBIM TUDI REŠITEV IN SE PRIZEMLJIM.ŠE ENKRAT HVALA LEPA IN LEP POZDRAV.:))

ander je napisal/a:

Napisal ti bom moje mnenje. Najbolje, da obiščeš  (dobrega) zdravilca. Mislim, da je Zoran tukaj kar pravi. Imaš preveč stvari, da jih boš kar sama razrešila (mogoče na dolgi rok že...), ker verjetno nisi vešča v teh stvareh. Je pa škoda, da zapravljaš svoja leta.  Izoblikuj si namen, da se hočeš prizemljit, delaj merkavo, predstavljaj si, da ti poganjajo korenine iz tvojih podplatov v zemljo, športaj itd. Predvsem bodi fokusirana na cilj in išči rešitev na vse načine.  V drugih temah na tem forumu imaš več napisanega v zvezi z neprizemljenostjo, delčki duše, itd. Če je treba si preberi 20x, od besede do besede. Razmišljaj o sebi, npr.; če se počutiš dobro tu na zemlji, v svojem telesu, kako sprejemaš starše, itd. Ena metoda, ki se na prvi stopnji ubada z  prizemljenostjo je tudi EMF Balancing Technique.

Treba je pogruntat, zakaj je neka stvar taka kot je, in jo razrešit. Če ima človek velik balasta na sebi, bo težko kar sam splezal ven. Prvi korak je seveda, da se pogumno odločiš, da boš zadevo rešila. To je bilo moje mnenje, ti se moraš pa sama odločit, če boš kaj naredila (al pa tudi ne).

Veliko ljudi je odzemljenih in mnoge od teh privlači duhovnost, meditacije itd. Tudi marsikdo, ki prebira ta forum. Veliko ljudi niti ne ve oz. ne razumejo, da so odzemljeni. Mislim, da je to prvi korak- torej ozavestiti.  Jaz sprva sploh nisem razumel, kaj to pomeni biti neprizemljen, pa sem bil celo življenje. Ko se ti pa uspe prizemljiti pa šele vidiš drugo stran medalje, biti in živeti prizemljen. Ta neprizemljenost je dosti resna in masovna zadeva, na katero smo premalo pozorni.

10 Nazadnje urejal RikaJaka (04.08.2012 10:29:53)

Prvič se oglašam in mi je zelo hudo.Začelo se je pred zimo zapeljevanje ki se je z mojo radovednostjo stopnevalo potem mi jePrvič se oglašam in mi je zelo hudo.Začelo se je pred zimo zapeljevanje ki se je z mojo radovednostjo stopnevalo potem mi je "ta energija" zasužnjila ...telo ga povsod označila ...stopnjevalo se je iz dneva v dan,ko je spolnost z eno osebo prešla na zlorabo s strani več oseb.... Izgubila sem ravnotežje ......nisem vedela kaj se mi dogaja od koga zakaj .... Prijavila sem policiji , iskala pomoč zdravnikov ,ki so vsi po vrsti ugotavljali stanje bp .....meni pa so se in še se dogaja pritiski,prisila ,grožnje,zloraba in to vse zato ker se ne strinjam s tem kar se mi dogaja v telesu ,doma ,okolici v avtu in kar je še najbolj grozno ta energijami je zasužnjila tudi dve in pol let a staro vnukinjo.Bere mi misli mi grozi mi onesposablja avto se maščuje moji vnukinjo za mojo neposlušnost.Pomoč sem poiskala tudi na psihiatriji vendar se je za zdravili dogajo isto.Sedaj sem brez zdravil ker bi želela situacijo urediti s polno mero moje razsodnosti vendar mi zmankuje moči ......učenje te energije je preboleče,pretežko in v nasprotju z mojimi predstavami o življenju in bivanju na tej zemlji.NE želim da ta energija spreminja mene in moje bližnje.Sem nevednica navkljub temu da se trudim ,iščem informacije ,rešitve pa mi to ne uspe. Rada bi še živela in videla odraščati vnukinjo.....vendar postaja neznosno,pretežko in polno krivde ,ki je ne povzročam s svojo voljo ....moje misli so manipulirane. Tudi na internetni strani Jaz sem,ki sem,jaz sem , sem našla da se lahko to dogaja samo z privolitvijo posameznikov s svobodno odločitvijo brez prisile in najhujših groženj . Upam da sem se obrnila na prave in poštene ljudi ki mi bodo pomagali s svojimi izkušnjami.

11

Pozdravljena RikaJaka,

ne vem če te prav razumem zato me zanima sledeče:

Ali te več oseb izsiljuje ali čutiš pri sebi le prisotnost energij več oseb?
Kakšno stanje so ugotovili zdravniki in policija?
Kdo ti bere misli?
Kdo misliš, da ti manipulira misli?

Lepo pozdravljeni

Ali te več oseb izsiljuje ali čutiš pri sebi le prisotnost energij več oseb? Tezko je odgovoriti na to vprašanje .....energija se kot človeško telo zlije v moje telo .....ta me je tudi enkrat zapustila in se nato vrnila ? Ostalo občutim kot da bi me skenirali......nekako mi uspe obvladati telo in misli vendar ne zmeraj ko se vstanem in germ kaj delati.......vendar me potem utrujenost premaga ....oni pa me čakajo.....

Z energijo upravljajo višje sile , kolikor razumem sistem ki me je "ujel" Ko se mi je vse to že nekaj časa dogajalo sem se spomnila Nekega trenutka v naši trgovini ko stojim v vrsti pred blagajno in začutim znak ( ,) vejico v nožnici in opazim da sem diskretno opazovana od dveh oseb katerih obrazov ne bom pozabila ker se to znamenje pojavlja pred vsakim dejanjem na /v mojem telesu.V miselni komunikaciji z njimi ki jo sicer zelo slabo obvladam me poučujejo vodijo,opozarjajo tudi zdravijo ker se počutim bolje ....skratka me vodijo oziroma kontrolirajo vsak trenutek dneva do noči.Vendar je cena za te "usluge " prevelika ...... Predvsem pa je dejstvo da se z vsem tem ne strinjam in da tega ne żelim in nočem ! Nepreklicno.Ko se tako izrazim se začne najhujši del .....telesno zastraševanje z metodami različnih efektov v telo ,ogrožanje na cesti ko vozim avto ,onesposabljanja avta.....Izpraznjenje akumulatorja,uničenje telefona ker poslušam glazbo in motim čitanje misli....... Tudi ta trenutek sem dobila znak v uho kar pomeni da "posluša" in da bodo sledile kazni ...... Policija me je svetovala psihiatrijo ker nimam materialnih dokazov......preden pa sem zaradi zlorab sprejeta pri zdravniku me energija intenzivno zdravi kar občutim kot tipkanje mravljince itd. In je izvid v redu bp.Sem zelo močna in trmasta osebnost vendar mi počasi zmankuje moči in moje misli iščejo rešitev tudi v smeri samomora....ker se bojim da vzdržujem energetsko povezavo do svoje vnukinje. S tem pa ne morem živeti .Zelo vam bom hvaležna za pomoč kako naj prekinem to energetsko povezavo.

Dobrodošla RikaJaka na forumu.

Napisala ti bom, kaj začutim prek tvojega pisanja, ti pa to vzemi to, kakor najbolje sama začutiš.

Pri tebi je vsa pozornost usmerjena na druge in na njihova dejanja do tebe, ni važno ali so to ljudje, druga bitja .... Zelo ti bo dobro delo, če pozornost od drugih preusmeriš nase in se v srcu iskreno vprašaš - kaj moram spremeniti V SEBI, da drugi ne bodo več sovražno delovali proti meni. Ne manipuliraj z odgovorom, naj pride odgovor resnično iz srca, četudi mogoče ne bo lep. Lahko da boš prepoznala nekatere škodljive vzorce v sebi, zaradi katerih privabljaš ljudi, ki delujejo škodljivo proti tebi. Ker dobro se je zavedati, da smo mi odgovorni za svoje življenje in naše misli oblikujejo našo realnost.

Si energijsko zelo občutljiva oseba, zato zaznaš veliko paleto premikov energij različnih energij. Zelo malo je resničnih energijskih napadov na človeka, dejansko sovražno naperjenih energij, ponavadi pa so to energije radovednosti, zanimanja - na primer če nas nekdo opazuje, nas lahko zato, ker smo mu zanimivi, privlačni - to pa še ne pomeni, da nam želi slabo. VEndar, če ima oseba v sebi spomin, da je bila na primer posiljena, bo vsako takšno energijo doživela kot posilstvo. Torej to ni resnična realnost, temveč naše dojemanje realnosti.

Po drugi strani si energijsko zelo močna oseba, zato se ti vse misli, čustva, ki jih oddajaš v okolje, iz okolja pospešeno vračajo nazaj. V osnovi si, kakor te začutim, sama sebi največji "sovražnik" - na podzavestni ravni nosiš neke težje vzorce, strah, paniko, vzorec jaz imam prav in le-ti popačijo videnje realnosti, s temi vzorci je popačeno čutenje vsakdanjih energij - dojemaš jih vse kot napad, zlo energijo in potencialno grožnjo nase.

Psihične težave, težnja k samomoru je odsev, da oseba nekaj globoko v sebi dela proti sami sebi. Nekaj, kar v srcu vemo, da bi bilo prav, a zaradi močnega vzorca, moram imeti vse pod kontrolo ali mora biti vse po moje, pa ravnamo ravno kontra harmoniji, zakonu stvarstva, ki deluje v smeri predaje, sprejemanja. Zaradi dveh močnih silnic energij, ki butata druga v drugo, se nam zdi, da se nam bo zmešalo. Če smo energijsko močni, to dvoje deluje še močneje.

Če si se kdaj v preteklosti ukvarjala z energijami, meditacijo, brez da bi začela z osnovami, je dobro, da jih osvojiš. Osnove so, da si oseba postavi čvrst kanal božansko-zemeljsko, prevzame absolutno in brezpogojno odgovornost za svoja dejanja, besede in MISLI - torej za svoje življenje - in se brezpogojno etično - s srcem - spusti v energijski duhovni svet. To so pogoji, brez katerih ni mogoče harmonično delati, še posebej ne z energijami.

Glede na to, da si se sama, hote ali nehote, že zapletla v svet energij, ti predlagam, da tudi sama začneš s temi osnovami. Sprejmi svojo odgovornost za življenje. Na spletni strani je posneta meditacija postavljanja stebra božansko-zemeljsko (linija hare), dobro je, da si v mislih in srcu postaviš ta steber tudi ti in se na ta način prizemljiš; vsak mesec imamo tudi skupinske meditacije, ki so namenjene razreševanju raznih škodljivi vzorcev - datumi in kraji so objavljeni tukaj: http://pesem-duse.com/koledar-dogodkov,58.html. Torej, orodja imaš, veselo na delo in začni v sebi.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Lepo se zahvaljujem za odgovor ki mi veliko pomeni .Zelo se bom potrudila v tej smeri da se še bolje spoznam in poiščem pravo pot. Urška in Zoran če sta že starša lahko razumeta mene babico ki z grozo opažam iste znake pri vnukinji kot sem jih spoznala sama in izkusila.Kako naj ji pomagam saj ji starši ne znajo ker je ne razumejo sama jima pa tega ne zna ,ne sme povedati.Bom s svojim delom na sebi lahko pomagala tudi njej? Hvala

Svoji vnukinji lahko najbolje pomagaš tako, da spremeniš pri sebi tiste stvari, katere občutiš kot moteče in škodljive. Tako boš z delom na sebi pozitivno vplivala na vso svojo družino in s tem pomagala tudi vnukinji.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com