1

Tema: rojstvo Nove Zemlje

Če kdo podrobno spremlja duhovne spremembe, ki so del te naše poti evolucije povezane tudi z datumom 2012, potem ve, da ne gre samo za človeštvo, da gre tudi za Zemljo, ki je duhovno bitje, ki ima svojo zavest, potek in evolucijo razvoja in njena pot je tudi povezana s temi datumi, tako kot vso človeštvo, ki živi na njej.
Na energetski ravni je Zemlja že doživela rojstvo, torej je ''Nova Zemlja'' že tu. Ni potrebno čakati do 2012. In ravno ne čakanje je tisto, ki bo povzročilo sidranje Nove Zemlje ter utelešenje nove zavesti, ki se nam ponuja ... ... ...

Drunvalo Melchizedek (moderni novodobni šaman) opisuje ves proces spremljanja Zemlje čez ta proces ''rojevanja'':
http://www.youtube.com/watch?v=qtTOydu1 … re=related
prvi od 6-ih videov, ki opisuje proces rojevanja Nove Zemlje..  Zares ZANIMIV proces, skozi katerega je šla Zemlja, zelo podobno kot pri rojevanju otroka v porodnišnici, je bila skupina ljudi, ki je sodelovala na vseh pomembnih točkah Zemlje in podala delček pomoči za uspešen porod novega bitja...

še en zanimiv članek v dnevniku:
http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042354694

''Edino kar lahko kadarkoli zanima Modrega človeka, je, kako dajati Ljubezen.''

Re: rojstvo Nove Zemlje

Tole kar se pa zadnje čase dogaja pri nas in v svetu je pa že kar noro. Imam filing, da se bo začela vojna. Ni mi glih vseeno kaj se dogaja.  sad

Kaj pa vi mislite??

ander je napisal/a:

Tole kar se pa zadnje čase dogaja pri nas in v svetu je pa že kar noro. Imam filing, da se bo začela vojna. Ni mi glih vseeno kaj se dogaja.  sad

Kaj pa vi mislite??

Jaz upam da ne bo nobene vojne...meni je trenutno prav všeč ta WikiLeaks - da malo pridejo na plano taki skrivni podatki o tem kaj v resnici delajo ta glavni človečki...

ander je napisal/a:

Kaj pa vi mislite??

Kaj se pa takšnega dogaja.. smile   Nič slabega se mi zdi..   Predlagam, da ne gledaš več poročil pa bo manj strahov   wink 
Jaz osebno se ne grem vojne, pa nasploh mislim, da je ta strah odveč!

Glede Nove zemlje sem osebno mnenja, da mora vsak začeti pri sebi in predvsem v sebi. Ljudje ob gledanju raznih tv novic, branju časopisov ali poslušanju radia srečujemo le še recesijo, brezup, vojna dogajanja, bolezni, izkoriščanje vlade, politične afere in ostale negativne dogodke. Pri tem se počutimo vse bolj brezupni. Zadnjič je na šamanski delavnici ena izmed udeleženk dejala, da sploh ni imela več volje ali upanja, da lahko sama kaj stori.

Poglobimo se vase, povežimo se z božanskim, s čimer se bomo avtomatsko dvignili nad te nižje energije. Tam lahko začutimo, kakšna je naša resnična moč in da lahko že z najmanjšim dejanjem, čustvom ali mislijo napravimo velik korak v boljši svet, v novo zemljo. Že s tem, ko zase izberemo ljubezen in radost namesto brezupa in nemočne jeze, pošljemo informacijo v univerzum. Na višji ravni in večkrat to napravimo, močnejše vibracije pošiljamo v univerzum ... več ljudi ko to dela, nove kakovosti se rojevajo. In na ta način se začne rojevati nov svet.  :srcek:

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Urška je napisal/a:

Poglobimo se vase, povežimo se z božanskim, s čimer se bomo avtomatsko dvignili nad te nižje energije. Tam lahko začutimo, kakšna je naša resnična moč in da lahko že z najmanjšim dejanjem, čustvom ali mislijo napravimo velik korak v boljši svet, v novo zemljo. Že s tem, ko zase izberemo ljubezen in radost namesto brezupa in nemočne jeze, pošljemo informacijo v univerzum. Na višji ravni in večkrat to napravimo, močnejše vibracije pošiljamo v univerzum ... več ljudi ko to dela, nove kakovosti se rojevajo. In na ta način se začne rojevati nov svet.  :srcek:

Tako to gre ja..    :prst:
No ko to uspe početi večini, takrat se bo čutila zlata doba že dokaj globalno..   smile

David je napisal/a:

Kaj se pa takšnega dogaja.. smile   Nič slabega se mi zdi..   Predlagam, da ne gledaš več poročil pa bo manj strahov   wink 
Jaz osebno se ne grem vojne, pa nasploh mislim, da je ta strah odveč!

Res je vse natempirano, vsak dan nove afere, nove grožnje, zdi se mi da zadnja leta živimo na robu, da samo še malo manjka, da se bo zrušlo vse z gospodarstvom na čelu.

Najbrš se mora sedanje stanje sesuti, da lahko nastanejo boljši temelji. Vendar to sesutje ne bo lepo...

Vedno več ljudi dela čistke pri sebi, a kljub temu mislim, da to še ne bo dovolj.

http://www.vimeo.com/17030568 :rose:

francik je napisal/a:

Keisha Crowther, šamanka, je bila prejšnji mesec v Sloveniji!

Na spodnji povezavi si lahko ogledate prispevek o njej v oddaji Duhovni utrip:

http://tvslo.si/predvajaj/duhovni-utrip/ava2.88935989/

ander je napisal/a:

Keisha Crowther, šamanka, je bila prejšnji mesec v Sloveniji!

Ravno včeraj sem naletela na tale intervju smile

http://www.sophie.si/osebnosti/keisha-c … teligentni

Danes pa na forumu najdem povezave do podnaslovljenega videa ter do prispevka na RTV  cool  :prst:

11 Nazadnje urejal David (04.12.2010 00:08:06)

ander je napisal/a:

Res je vse natempirano, vsak dan nove afere, nove grožnje, zdi se mi da zadnja leta živimo na robu, da samo še malo manjka, da se bo zrušlo vse z gospodarstvom na čelu.

Najbrš se mora sedanje stanje sesuti, da lahko nastanejo boljši temelji. Vendar to sesutje ne bo lepo...

Karkoli bo, ko bo OK. Saj nič ne more propasti kar ni za vstran...  Ostalo pa bo le to kar je resnično.  Kar ima lažne temelje pa se naj kar poruši in odide v pozabo, lahko se le veselimo tega...       smile

francik je napisal/a:

Kiesha Crowther šamanka s čudovitim sporočilom za človeštvo...   :prst:
http://www.youtube.com/watch?v=yK5OOfEmut4

12

...
   Snovno vesolje ni nič drugega kakor Jaz, ki se je ukrivil nazaj vase, da bi samega sebe izkusil kot duha, um in snov. Ali drugače, vsi ustvarjalni procesi, so procesi, v katerih božanski Jaz najde svoj izraz. Zavest v gibanju se izraža v večnem plesu življenja, ki ga plešejo predmeti stvarstva.
...
(Deepak Chopra)

13

Kaj pa ce smo mi kreatorji,ce se odrecemo skrbem in projiciramo ljubezen in radost in mir in lepo, zdravo, plemenito Zemljo in taksne ljudi, da vse kar je tema bo odneslo in propadlo, da vsse cudne stvari in cudne misli bodo sle v propad, oziroma jih bo svetloba zajela in transformirala..da lahko ze z mislijo in dejanji kreiramo radost?

hvala za vse linke, zanimivo pogledat.
Kaj pa menite o  filmu in sporocilu Matrix in nadzoru, da smo v sistemu in da ta lazen sistem propade je edini nacin 2012??

http://www.youtube.com/watch?v=67xw2ScY … re=related

Ali lahko resimo mamo Zemljo s tem da ji posiljamo vsak dan merkavo in zlato svetlobo in posiljamo iz srca?

Zanimivo je tole:
Dih enosti poznajo praktično vsi pomembnejši šamani na svetu. Tudi takšni, ki niso nikoli nikamor potovali in niso brali knjig ali deskali po spletu. Pred kratkim mi je šaman iz Mongolije povedal, da se tamkajšnji šamani najprej povežejo z Luno in nato končajo z Zemljo in Soncem, kar prej nisem videl še nikjer. Vedo, da je med premikom polov to edina zares pomembna veščina, ki jo morate obvladati. Najpomembnejše je srce Zemlje, z njim pa se morate povezati s srcem, ne z možgani. Šamani ta trenutek povsod po svetu delajo nadure, ker so prepričani, da je nastopil konec časa.

Usmerimo se na dobro in lepo in posiljajmo tja energijo?
vesel snezen dan vam zelim!

14

Saj je že Gandhi zelo lepo povedal: You have to be the change you wish to see in the world. :rose:

Kako resnično! Vsak posameznik pri sebi, in še eden in še eden in počasi jih je vedno več in več in tako se začne spreminjati svet in tako prihajata novo nebo in nova zemlja.

15

Jaz bi tukaj dodal še en zanimiv link od "Little grandmother":

http://www.pozitivke.net/article.php/En … her-Ljudje :srcek:

16

Maxim je napisal/a:

Kaj pa menite o  filmu in sporocilu Matrix in nadzoru, da smo v sistemu in da ta lazen sistem propade je edini nacin 2012??

http://www.youtube.com/watch?v=67xw2ScY … re=related

Ja sistem je zgrajen na tekmovalnosti, na lažeh, na kontroli, trženje proti naravi, na izkoriščanju mas ljudi,...
Tako, da te osnove se bodo menjale, da bo resnica zavzela svoj pravi položaj in iz Enost vseh nas bo osnova za nov sistem...
Kaj vse in na kak način bo pa prej še propadalo staro pa je vprašanje kaj je v zavesti veh ljudi, ki so del sistema..  več se jih oklepa starih prepričanj, več bo trdih lekcij..
vsekakor pa se nobenemu ne bo dogajalo nič kar ni v skladu z njegovim osebnim napredkom..

Maxim je napisal/a:

Ali lahko resimo mamo Zemljo s tem da ji posiljamo vsak dan merkavo in zlato svetlobo in posiljamo iz srca?

Zanimivo je tole:
Dih enosti poznajo praktično vsi pomembnejši šamani na svetu. Tudi takšni, ki niso nikoli nikamor potovali in niso brali knjig ali deskali po spletu. Pred kratkim mi je šaman iz Mongolije povedal, da se tamkajšnji šamani najprej povežejo z Luno in nato končajo z Zemljo in Soncem, kar prej nisem videl še nikjer. Vedo, da je med premikom polov to edina zares pomembna veščina, ki jo morate obvladati. Najpomembnejše je srce Zemlje, z njim pa se morate povezati s srcem, ne z možgani. Šamani ta trenutek povsod po svetu delajo nadure, ker so prepričani, da je nastopil konec časa.

Usmerimo se na dobro in lepo in posiljajmo tja energijo?
vesel snezen dan vam zelim!

Jaz sem za!
Predvsem sem za bivanje popolne harmonije vsak trenutek bivanja...  mogoče jo to največ kar lahko posameznik naredi..!?

17

Hvala vsem za vase misli.
Zaupajmo da bo vse Ljubezni polno!

18

Drugače pa je eno močno sporočilo bil podano od ljudstva aboridžinov, za našo civilizacijo..
priporočam knjigo: Marlo Morgan: Imenovali so jo Dvoje src

To je ljudstvo, ki se imenuje ‘’resnično ljudstvo’’, živijo v popolni enosti z vesoljem, z vsemi živimi bitji, tudi s preostalimi civiliziranimi ljudmi, ki nas imenujejo mutanti. Ne obsojajo nas za naša prepričanja, niti za to, da smo zmotili njigovo bivanje, da smo jih prisilili, da živijo v puščavi.

Živijo v večnem obilju, narava jih ves vsak dan popelje do obilja in so ji hvaležni, ves čas so v povezavi z Duhom Vesolja, ki jih vodi in z njim komunicirajo.

Med sabo ne komunicirajo z besedami ampak predvsem s telepatskim prenosom misli.

Verjamejo, da je to način komuniciranja, ki si ga je za nas zamislil Stvarnik. Govor z besedami uporabljajo redkeje, prepričani so, da glas ni bil namenjen govorjenju. Glas (kot pravijo), je namenjen petju, proslavljanju in zdravljenju ….  Za medsebojno sporazumevanje pa ni preveč praktičen in je za ta namen bila človeštvu namenjena telepatija… Telepatijo zmorejo uporabljati predvsem zato, ker se nikoli ne zlažejo, ne zatekajo se niti k najmanjšim lažem, ne ponarejajo resnice in ne uporabljajo prostaških izrazov.

Pravijo, da tudi rastline in drevesa ves čas tiho pojejo in v povračilo zahtevajo le to, da jim tudi mi pojemo nazaj.

Odklanjajo pisani jezik, saj verjamejo, da jim jemlje moč spomina. ''Spomin je treba vaditi in uporabljati, saj le tako lahko ohranimo njegovo delovanje na najvišji ravni.'', pravijo.

Imajo ‘’nadnaravne’’ zdravilske sposobnosti..

Njihova kultura nosi zgodovino, ki je občutno starejša kot naša..
Predvsem pa nosijo za našo civilizacijo POMEBNA sporočila in modrosti, ki nam jih želijo predati…

19

Takih resničnih ljudstev je kar nekaj (bilo in je še) na tej zemlji. Od indijancev pa vse do mnogih skritih plemen v Afriki itd.  Morda se ravno ne sporazumevajo telepatsko, pa vseeno so povezani z naravo bolj kot si lahko predstavljamo, do nje čutijo izjemno spoštovanje in ljubezen, morda tudi slišijo drevesa prepevati itd.
Glede te knjige Imenovali so jo dvoje src - lani sem se jo spravila prebrati, pa sem se prej malo pozanimala za kaj gre in sem razočarana ugotovila, da si je avtorica vse to izmislila, kar je tudi sama enkrat priznala, pa čeprav v knjigi pripoveduje kot da je to sama doživela in bila tam itd. Tako da knjige potem sploh nisem brala, saj sporočilo je lahko lepo, samo zavajanja pa ne maram  hmm  hmm

20

David,  hvala da si nas spomnil,da tudi mi to lahko tu izrazimo,ceprav le nasim rozicam v stanovanju:) in drevesom okoli, v mislih, iz srca!

Lexi, menim,da se je avtorica prestavila tja v neki drugi frekvenci,vibraciji,da je lahko vse to zacutila in izkusila,morda ji n bilo potrebno fizicno iti tja in vse to doziveti, stari mojstri so rekli,da ti ni potrebno zapustiti sobe da bi videl ves svet. kot Zoran pravi je vec teh linij, frekvenc in morda se je priklopila na katero od njh in tako prepotovala in vse to dozivela.
Knjiga je lepo branje, brala sem jo takoj ko je ven prisla in mi je dala vedet da je se kako pomembno da spostujemo mamo naravo in ji posiljamo ljubezen in se vracamo k njej! Mi smo njeni otroci in vsaka mama rada vidi da se otroci vrnejo kdaj pa kdaj na obisk, tako da si najdi drevo,ki mu vsak dan posljes ljubezen, mu das objem, posljes merkavo celemu planetu..
ne vem morda bo se kdo kaj vec dodal..
Skoda,da vsak prebivalec mest nima svoje drevo,ki bi ga objel,da bi vsako naselje imelo svojo zeleno oazo v betonu,ce ze moramo ziveti v betonu,.-da bi vodilni spoznali kako pomebno je imeti naravo okoli, cetudi zivimo v tehnoloskem napredku-zame bolj nazadku!
Lep vesel dan vsem in veselo pojte svojim drevesckom!

21

lol  wink  ne ne Maxim, ni mišljeno kot da je potovala na kaki drugi frekvenci ali bilokaj v tem smislu.

22

Lexi je napisal/a:

Takih resničnih ljudstev je kar nekaj (bilo in je še) na tej zemlji. Od indijancev pa vse do mnogih skritih plemen v Afriki itd.  Morda se ravno ne sporazumevajo telepatsko, pa vseeno so povezani z naravo bolj kot si lahko predstavljamo, do nje čutijo izjemno spoštovanje in ljubezen, morda tudi slišijo drevesa prepevati itd...

Ja veliko ljudstev je pred kolonizacijo živelo Enost, nato pa so prišli civilizirani ljudje in jih odtrgali od Enosti, jih pokristjanili, da bodo lahko spoznali Boga...    smile   heh dobra fora..

Lexi je napisal/a:

...Glede te knjige Imenovali so jo dvoje src - lani sem se jo spravila prebrati, pa sem se prej malo pozanimala za kaj gre in sem razočarana ugotovila, da si je avtorica vse to izmislila, kar je tudi sama enkrat priznala, pa čeprav v knjigi pripoveduje kot da je to sama doživela in bila tam itd. Tako da knjige potem sploh nisem brala, saj sporočilo je lahko lepo, samo zavajanja pa ne maram  hmm  hmm

Ma ne vem sicer od kod ti te informavije...  mogoče so resnične, mogoče ne?   hmm 
Jaz vem le to, da ko je Marlo Morgan imela predstavitve knige, so oblasti Avstralije govorile, da je vse to laž, da je izmišljotina, da ni možno, da bi lahko kako ljudstvo še živelo v divjini brez njihove vednosti, brez da bi bili popisani. Ker večino so že civilizirali, da živijo civilizirano, živijo v ločenosti od narave itd, aboridžini tega ne prenaša preveč dobro in je večina njih pristane pod vplivom alkohola in drog...

Lexi
"Sporočilo je lahko lepo,samo zavajanja pa ne maram."??
Kako pa je lahko lepo sporočilo zavajanje?,seveda v smislu omenjene knjige. Ujela si se v zanko "govorice".Ti kar preberi knjigo in si ustvari svoje mišljenje;sprejmi pa tisto kar ti odgovarja.
Vsakemu od nas se porajajo razne zgodbice,samo malo kdaj smo jih pripravljeni priznati sami sebi,kaj šele da bi jih podelili s svojo okolico ali širšo javnostjo.Se prevečkrat takoj pojavi tisti škrat ki začne takoj svojo pesem-"kaj se pa greš,a si nor,ne bluzi,...",skratka,sami sebe smo zmožni omejevati do onemoglosti.

24

David je napisal/a:

Ma ne vem sicer od kod ti te informavije...  mogoče so resnične, mogoče ne?   hmm 
Jaz vem le to, da ko je Marlo Morgan imela predstavitve knige, so oblasti Avstralije govorile, da je vse to laž, da je izmišljotina, da ni možno, da bi lahko kako ljudstvo še živelo v divjini brez njihove vednosti, brez da bi bili popisani. Ker večino so že civilizirali, da živijo civilizirano, živijo v ločenosti od narave itd, aboridžini tega ne prenaša preveč dobro in je večina njih pristane pod vplivom alkohola in drog...

Hja, vse je dobro vzeti z malo rezerve, tako kot njeno zgodbo tudi te govorice. Čeprav mi poleg vsega intuicija pravi, da govorice o izmišljeni zgodbi držijo roll Ne vem jaz sem lani potem ko sem zasdledila to informacijo, da naj bi bila izgodba izmišljena, malo brskala in sem našla veliko trditev, ki so govorile tem govoricam v prid, sedaj se mi res ne da spet iskat teh zadev, sem si pa shranila eno stran o Marlo, lahko prebereš, če se ti da:

http://marlomorgan.wordpress.com/

Vem kakšna je problematika z aboridžini, v eni knjigi je Križnar dokaj natančno opisoval ta problem. Je pa zelo podobna zgodba z ameriškimi indijanci itd. Zelo žalostno vse skupaj  sad

25

Lexi je napisal/a:

Hja, vse je dobro vzeti z malo rezerve, tako kot njeno zgodbo tudi te govorice. Čeprav mi poleg vsega intuicija pravi, da govorice o izmišljeni zgodbi držijo roll Ne vem jaz sem lani potem ko sem zasdledila to informacijo, da naj bi bila izgodba izmišljena, malo brskala in sem našla veliko trditev, ki so govorile tem govoricam v prid, sedaj se mi res ne da spet iskat teh zadev, sem si pa shranila eno stran o Marlo, lahko prebereš, če se ti da:

http://marlomorgan.wordpress.com/

Vem kakšna je problematika z aboridžini, v eni knjigi je Križnar dokaj natančno opisoval ta problem. Je pa zelo podobna zgodba z ameriškimi indijanci itd. Zelo žalostno vse skupaj  sad

Ja strani je verjetno veliko. Me zanima komu je v interesu delati take strani??
Mogoče komu, ki ne želi, da se sporočila, ki so podana v knjigi širijo v javnost..
No meni občutek govori, da je ta zgodba resnična..  Da so ta sporočila nam predana v upanju, da uspešno izvedemo spremembe, ki bodo rešile krizo v svetu..
Drugače karkoli iščeš to tudi najdeš!
Če začneš iskati internetne strani jih zagotovo najdeš. Tako kot v življenju: če pričakuješ slabo, se ti slabo vsekakor dogaja..
Ampak ne gre samo za to. Danes lahko v enem dnevu daš narediti 10 internetnih strani, jih logirati visoko v iskalnike, če bi imel  interes infiltrirati kako informacijo. Misliš, da je to eminencam, ki trdno ščitijo staro ureditev težko kaj takšnega narediti?
Napihnejo se laži, ustvari se dvom in zadeva se prime... 

No meni so vsekakor informacije v knjigi noro dobre!  Če bi recimo bile fikcija, bi bil pa to še vseeno odličen duhovno-popotniški roman..    wink