oj
jaz obožujem gonge, prijateljica me včasih okopa, kot pravi, ob priliki pa mi bo izvedla čist zasebno kopel, sem ponavadi vletela kam na skupino,...
gongi so uglašeni, torej na določen ton, eni so uglašeni s planeti, imaš pa obilico ostalih gongov, meni so najljubši ti planetarni, zemlja, luna, saturn, merkur,....tudi na Nibiru se lahko uglasijo
bo še kdo kaj povedal o njegovih praktičnih izkušnjah, name vplivajo podobno kot da sem v meditaciji, nekako mi pomagajo prestaviti zavest. ampak žal imam prekratke seanse za sabo, da bi kaj konkretnega napisala, meni so božansko ugodni, občutek je , kot da sem prišla domov, v svoj pravi dom, karkoli že to je,...bi pa rekla, da je malo od osebe , ki ti gonga tudi odvisno.
lihkar mi prijatelj izdeluje gong, prav sam ga je vlil, sedaj ga tolče, nekako ga bo še treba uglasit,
:rose: tukaj pa bi jaz pristavila lonček, če ima kdo izkušnje s temi planetarnimi gongi, na kateri ton bi to uglasili, verjetno pa je tudi to čisto poljubno, kaj te privlači - mene privlači luna
mislim da je to uglasitev v Gis-u
tak da malo še, pa bom razveseljevala sosede