Tema: Vesel božič in srečno novo leto
Vsem želiva vesele božične praznike. :srcek:
Urška&Zoran
![]()
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Pesem Duše » Razno » Vesel božič in srečno novo leto
Strani 1
Za vpis odgovora je potrebna prijava ali registracija
Vsem želiva vesele božične praznike. :srcek:
Urška&Zoran
![]()
Hvala za lepe želje. Tudi jaz vama želim mirne in lepe praznike in hvala vama za stvari, ki sta me jih naučila v tem letu.
Veliko lepega pa želim tudi vsem vam, s katerimi sem lahko delila sporočila na forumu. :rose:
Mihaela
Hvala za lepe želje.
Tudi jaz vsem skupaj želim lepe praznike in srečno v novem letu. :srcek: :rose:
Srečno, veselo, radostno, polno ljubezni, zadovoljstva, obilja in zdravja v novem letu 2011, želim vsem. :srcek:
Zoran
![]()
Vse dobro v letu 2011 tudi z moje strani! :srcek: Lepo praznovanje, pa čim manj petard ![]()
Tjaša ![]()
Vse najlepše v novem letu!
![]()
Upam, da ste fajn praznovali!!
:rose:
Vsem želim, vesel vsak Dih, Korak in Nasmeh. :srcek:
Naj bo vaše leto preprosto SREČNO!
Vsem skupaj, naj vam bo leto preprosto; Dobro.
Vsem želim, da preživite praznike tako, kot si sami želite.
:prst: ![]()
Preživeli in doživeli čudovite praznike!
:srcek: Sedaj pa novim zmagam naproti. :prst: ![]()
Srečno v novem letu vsem! Da bi z obiljem notranje moči, poguma in z zaupanjem v moč srca znali začutiti in živeti svoje bistvo. Naj se lepo širi vsenaokrog ... :prst:
Mija
Želim vam veliko lepih trenutkov med prazniki in letu, ki prihaja, da sanje postanejo resničnost.
:prst:
Tudi jaz želim vsem forumcem prijetne dni, ki so pred nami, v letu 2015 pa vse najlepše in najboljše.
Imejte se radi in svet vas bo imel rad :srcek: :rose:
Pozdravljeni!
Vsem članom, obiskovalcem in moderatorjema Urški& Zoranu...iz srca želim mirne praznike, ljubezen v srcu , prijazne sončne dni v novem letu.
Hvala za vse izkušnje, znanja, pomoč...
Lepo praznujte!
:prst:
Hvala :srcek:
Tudi jaz želim vsem vam forumovcev in forumovkam mirno, harmonično in veselja polno 2015 :srcek: ![]()
Vsem ki se srečujemo na različne načine želim da v teh dneh posejete obilo dobrega semenja in da obilno vzkali in obrodi v novem letu ki prihaja.
Želim vam prijetne praznike in da uresničite svoje želje v letu 2016 ter da živite svoje poslanstvo.
![]()
Naj bo leto 2017 vaše leto na vseh področjih, da se vam uresničijo načrti.
![]()
Enako tudi jaz želim vsem vam.
Vesele praznike.
Naj bo 2018 vaše leto.
![]()
Bodite ustvarjalni in odprti za vse kar rabite v letu, ki je pred nami.
Izberite barvo s katero želite obarvati to leto, izberite glasbo ... in in in naredite, da bo po vašem okusu leto 2020.
![]()
Srečno novo leto, naj bo po vašem okusu.
![]()
Želim vas uspešno, zadovoljno, srečno ... leto 2022.
Postavite cilje za letošnje leto- to kar si želite (ne kar si neželite) To kar si želite, da se energija usmeri v realizacijo.
![]()
Strani 1
Za vpis odgovora je potrebna prijava ali registracija
Pesem Duše » Razno » Vesel božič in srečno novo leto