1

Tema: luskavica

pozdravček vsem,

ali kdo pozna kako domačo žaubo za tele tegobe, prijateljičin sin ima zelo hudo obliko tele luskavice, je sicer dobrovoljček, ampak prihaja v leta, ko bo že itak telo delalo po svoje(najstništvo), pa bi mu radi pomagali, da se nebi zaprl vase, zdravniki samo menjajo kreme, dela pa nič ne,...

ne vem, ali smo že govorili o kakšnih globjih vzrokih okoli luskavice, sicer ne vem ali bi starši sploh šli po tej poti, jaz to sprašujem tako s strani, vsekakor  pa nam bo kakšen naraven recept ali nasvet prišel prav

hvala

:rose:

Re: luskavica

Ravnokar sem na "Pozitivkah"bral o konopljinem olju ki naj bi pomagal pri blaženju raznih kožnih boleznih in omenjena je tudi luskavica. smile

galaxaura je napisal/a:

ali kdo pozna kako domačo žaubo za tele tegobe, prijateljičin sin ima zelo hudo obliko tele luskavice, je sicer dobrovoljček, ampak prihaja v leta, ko bo že itak telo delalo po svoje(najstništvo), pa bi mu radi pomagali, da se nebi zaprl vase, zdravniki samo menjajo kreme, dela pa nič ne,...

ne vem, ali smo že govorili o kakšnih globjih vzrokih okoli luskavice, sicer ne vem ali bi starši sploh šli po tej poti, jaz to sprašujem tako s strani, vsekakor  pa nam bo kakšen naraven recept ali nasvet prišel prav

Morje je eno od zdravil za luskavico, če je pa huda je dobro začeti z malo manjšo koncentracijo soli  npr: v banji ali razpršilu. Koliko se spomnim je tudi hrastovo lubje super za kožo.
Drugače so pa vzroki vezni za težave s kožo največkrat v sprejemanju in odnosu do okolja (drugih ljudi, živali,..), kot tudi do nas samih. Nasplošno je krivec odnos do okolja, vendar je vsak posameznik individualen.
smile

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Hvala, francik, a veš da se je meni kar samo napopalo na ekran ,reklama za konopljino olje, ravno včeraj ko sem neki brskala,..

Je še kar močna oblika, že od malega, pa po vseh možnih delih telesa, deček je pa veliko na morju in v vodi, pa ni bilo izboljšanja,..v vseh teh letih, sedaj že odrašča,…

Hrastovo lubje pa mislim, da še niso poiskusili, ravno tako ne konopljinega olja, to jim lahko predlagam, 

Hvala za pomoč :rose:  :srcek:  :rose: