1

Tema: Nepravilna lega in deformacije

Pozdravljen Zoran,
Prosila bi vas za nasvet. Pred 3 meseci sem rodila sina, ki se je zaradi napačne lege  rodil z precejšnimi deformacijami obeh nogic. Iz medicinskeg vidika se ne ve, ali gre za zaležanost, ki je sprožila deformiranost nogic, ali gre za gensko napako in zato posledično naprevilno lego.
Glede na poškodbe je moj sin prvi mesec življenja preživel izredno stresno, drugi dan po porodu sva bila celo ločena, ker mi niso hoteli premestiti z njim v Ljubljano. Ko smo končno uspeli priti iz bolnice, sem potrebovala kar precej časa, da sva se umirila. Sicer nas tudi sedaj spremlja veliko pregledov in terapij.
Zanima me razlog za nastalo lego in ali lahko to njegovo začetno stisko omilim tako, da mu z ljubeznijo in toplino nudim neko varnost. Je to dovolj?

Da nam ne ni bilo dolgčas, se ubadamo tudi z alergijami.

hvala za odgovor,

Re: Nepravilna lega in deformacije

krasna je napisal/a:

Prosila bi vas za nasvet. Pred 3 meseci sem rodila sina, ki se je zaradi napačne lege  rodil z precejšnimi deformacijami obeh nogic. Iz medicinskeg vidika se ne ve, ali gre za zaležanost, ki je sprožila deformiranost nogic, ali gre za gensko napako in zato posledično naprevilno lego.
Glede na poškodbe je moj sin prvi mesec življenja preživel izredno stresno, drugi dan po porodu sva bila celo ločena, ker mi niso hoteli premestiti z njim v Ljubljano. Ko smo končno uspeli priti iz bolnice, sem potrebovala kar precej časa, da sva se umirila. Sicer nas tudi sedaj spremlja veliko pregledov in terapij.
Zanima me razlog za nastalo lego in ali lahko to njegovo začetno stisko omilim tako, da mu z ljubeznijo in toplino nudim neko varnost. Je to dovolj?

Pozdravljena Krasna,
koliko jaz dobim informacije je do tega prišlo iz obeh razlogov pomalo.  Tvoje učenje je tukaj, da daš in se naučiš sinu dati močno podporo v življenju. Kot tudi da sama zaupaš v božansko podporo, ki je v tebi.
Verjetno ga še dojiš zato bi bilo zate dobro, da mogoče začneš jemati  naravni kalcij za močne kosti.
Večino kalcija iz tablet ali mleka človeško telo ne ve absorbirat, zato ti priporočam homeopatski kalcij ali kalcij iz rastlinskega izvora.

krasna je napisal/a:

Da nam ne ni bilo dolgčas, se ubadamo tudi z alergijami.

Preveri svoje telo, če ni preveč kislo.

krasna je napisal/a:

ali lahko to njegovo začetno stisko omilim tako, da mu z ljubeznijo in toplino nudim neko varnost. Je to dovolj?

Več podpore, razumevanja in ljubezni mu daš bolje je, pa lahko namesto njega sprostiš občutek in spomine zapuščenosti.
Drugače, če boš hotela se lahko naredi nekaj terapij na otroku – običajno v redu odreagirajo na ljubezen.
smile

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788