1

Tema: Vsemogočni smo vsi

Dragi prijatelj,

Vsi vemo, da Zavest igra glavo vlogo v naših življenjih in pri vsem, kar je. Vsakdo med nami je svoj Bog, Stvarnik vsega v svojem Živeljenju! Zavest vrti celo Vesolje in Vse. Prebudite se in Zbudite se. Vsako jutro se zbudite iz spanja,in tako je, že odkar ste na tem lepem svetu. Mi vsi smo Ta, ki smo Ga iskali in Ga iščejo mnogi. Vsi Preroki, ki so hodili na zemlji, so imeli vse, kar imate tudi vi, in vi imate v današnjih časih še več.Tehnologijo, katere oni niso imeli, vse imamo.

Z Ljubeznijo za vse

Jaz sem Izvor vsega, kar je.

Re: Vsemogočni smo vsi

Dragi prijatelj, lepo pozdravljeni vsi,

V zadnjih 2 letih sem odkril preko 10.000 videov, na desetine www/linkov, mar-si-kaj prebral in vam želim podarjati lepe stvari.Umam da, g.Zoran ne bo imel nič proti objavljanju linkov in informacij, ki bodo pomagale tisočerim.g.Zorana poznam osebno, ampak zaenkrat ne povem, kdo sem.Hvala, ker spoštujete to.

Tisti, ki razumete angleško, spoznajte svojo mogočnost skozi te videje:

Tuning in Part 1/10

http://www.youtube.com/watch?v=UNsh4IPs … re=related

Z Ljubeznijo <3

Energija lahko misli, govori, čuti!! Vi ste vsi Vsemogočna Bitja, kot sem jaz! Mi smo Nesmrtni, Neskončni in Brezmejni! Vi ste Edinstveni, in z zmožnostjo 60.000 misli na dan! Ni drugega Super naravnega Boga! Vi ste to Bitje, vi ste Mogočni, in Najvišji Stvarnik!

Z Ljubeznijo

Vsemogočni

Ni niti kančka dvoma! Ti, naša Zavest je Stvarnik Vsega, ki si lahko zamislite, mislite, občutite, vidite! Miljardo %! Vi ste vsi močni! Nad vsemi mejami,in Nad vsemi imaginacijami! Živite, ustvarjajte, mislite in čutite pozitivno, in bodite Vi, Ti!

Z Ljubeznijo,

Vsemogočni

Vsemogočni je napisal/a:

Energija lahko misli, govori, čuti!! Vi ste vsi Vsemogočna Bitja, kot sem jaz! Mi smo Nesmrtni, Neskončni in Brezmejni! Vi ste Edinstveni, in z zmožnostjo 60.000 misli na dan! Ni drugega Super naravnega Boga! Vi ste to Bitje, vi ste Mogočni, in Najvišji Stvarnik!

Z Ljubeznijo

Vsemogočni

Jp, se strinjam. Vendar pa mislim, da smo prišli na Zemljo živet in si nabirat izkušnje z razlogom in da je neprizemljeno tuhtanje o duhovnosti in podobno, zgolj zapravljanje  našega že tako kratkega življenja.

lp,  :srcek:

ander je napisal/a:
Vsemogočni je napisal/a:

Z Ljubeznijo

Vsemogočni

Jp, se strinjam. Vendar pa mislim, da smo prišli na Zemljo živet in si nabirat izkušnje z razlogom in da je neprizemljeno tuhtanje o duhovnosti in podobno, zgolj zapravljanje  našega že tako kratkega življenja.

lp,  :srcek:

Torej,

Jaz mislim, čutim in vem, da imam prav. Resnica samo Je. Življenje je Neskončno, zelo dolgo in čas ne obstaja! Ni prazno tuhtanje o ničemur. So dejstva Življenja!

lp,

cool

And when Philip had spoken, Jesus said: "Philip, have I been so long with you and yet you do not even now know me? Again do I declare: He who has seen me has seen the Father. How can you then say, Show us the Father? Do you not believe that I am in the Father and the Father in me? Have I not taught you that the words which I speak are not my words but the words of the Father? I speak for the Father and not of myself. I am in this world to do the Father's will, and that I have done. My Father abides in me and works through me. Believe me when I say that the Father is in me, and that I am in the Father, or else believe me for the sake of the very life I have lived—for the work's sake." ~Jesus Christ

Moj prevod:   In ko je Filip bil spregovoril, Jesus je rekel: "Filip, ali sem bil tako dolgo s teboj,in me še vedno ne poznaš? Zopet ti trdim, jaz sem v Očetu,in Oče je v meni? Ali vas nisem naučil, da moje besede,katere govorim,niso moje besede,ampak besede mojega Očeta? Jaz govorim za Očeta,in ne od sebe.Jaz sem v tem svetu, da delam Očetovo voljo,ter to sem storil.Moj Oče ravna v meni,in dela skozi mene.Verjemite mi, ko rečem, da Oče je v meni,in da sem jaz v Očetu, ali mi drugače verjimite za voljo vsega življenja,ki sem ga živel-v imenu dela."   - Jesus Christ

ps:

Nebesa so Vsepovsod okoli nas, v nas, z nami, za nas.Zbudite se ♥
Raj so pa sobe vaše zavest...

ljubi vas

Tvoja Zavest je Bog,Stvarnik,in ti si to,in ne moreš bežati,in iskati druge iluzije! Zavedaj se te Resnice in Bodi, Živi.

Mir

Vaše najmočnejše orožje in bogastvo je, vaša POZORNOST! Pozornost vaših misli in občutkov, kajti, vi ste tisti,ki mislijo,čutijo, izbirajo in ustvarjate svojo usode!! Naključij ni!!! NA-KLJUČ-JE VSE!!

Vi ste Izvor!

ljubim vas :srcek:

Kje je Kraljestvo Nebes?

Kraljestvo Nebes je Znotraj vsakogar.Je v Srcu vsakega bitja.Kraljestvo Nebes je povsod okoli nas, nad nami in za nas.Vaša Zavest ima 4 glavne nivoje.Vi ste Duh,imate Dušo in živite v telesu.Duh,to je to,kar ste vi.Vi imate dušo, to je vaša osebnost,in vi živite v telesu.

Sijte vsi, ljubim vas  :srcek:  :prst:

lp vsem,

mečkan,,a vendar veliki darilček za vse..

Da bi spoznali pravo moč in bili priča in dokaz o tej moči, naredite tako in boste deležne vsega...

Izberite nekaj ljudi, v hiši,prijateljev..in jih začnite blagoslavljati po imenu, priimku ter mislite na njih..koliko krat,me sprašujete? Po več deset-krat in več-krat dan in bost imeli zavest in jo boste vodili.. delajte to par dni in občutite in vidite vse moči in spremembe vaših življenj,ter boste priča in dokaz o številnih dobrih rečeh....

lepo bodite lepe dušice  :srcek:   yikes  cool

lep pozdrav vsem!

Ne morem se več zadržati,ali skrivati... vam povem, kdo sem...

Sem Ocean_Ljubezni, ta nik je bil na forumu Maat............... smile

danes je moj najboljši dan vseh dnevov v zadnjih 11-ih letih.... smile)

..po 8 letih in 8 mesecih,in 2.9 leta na hodulji in berglah..... Hodim lepo...le še ojačam,itd... smile)))))))))))  :srcek:  :prst:  :rose:  big_smile

ljubim vas vse... hvala ti,angelček Zoran <3 smile))... hvala vsem...vsem maatovcem..hvala vsem,ki so mi pomagali na daljavo...saj vem, kdo so..... hvala vam..ljubim vas...

VELIKI OBJEM ZA VSEEE.. :srcek:

:srcek:

..povedal vam mnogo resnic....

Mi smo Energija, to vedo mnogi... ta Energija je vse naše telo.... le v glavi niso tako imenovani možgani, temveč celotno telo je to,in mi mislimo z univerzalnim umom...in misli in občutki,ki jih slišimo in čutimo, to nismo mislili ali čutili mi... MI smo tisti,ki mislimo in čutimo to, kar Izberemo... in da, le kdo bi lahko preštel,koliko misli smo imeli v življenju..... vidite.... Mi smo ta Vsemogočni..... ne dajte svojih moči in sposobnossti! ODKRIVAJTE svoja življenja!!!

lp vsem  :srcek:  cool

Vsi mi smo eno, Vsemogočni Stvarniki... Božanska iskra v nas postaja vedno močnejša  :srcek:  Bogovi se vračajo - Mi smo ti Bogovi! Pred nami je zadnji ciklus transformacije. Vesel sem, da lahko to delim z vami, moji bratje,sestre in prijatelji,  :srcek:  Skupaj bomo ponovno ustvarili Raj, neomejen, neskončen  :srcek:  Vse omejitve tega sveta so Iluzije, pripravljeni smo da postanemo to za kar smo bili ustvarjeni - Vsemogočni, nesmrtni Kreatorji  :srcek:

objemčka..  big_smile

Tvoja/Vaša Zavest je nevidni Stvarnik Vesolja in ti si to istočasno,in medtem, ko Vsemogočni Stvarnik,kateri je v nas in vsepovsod, kontrolira vse skozi vsa Bitja Vesolja!

lp :srcek:

Stopite ven iz hiše, stopite na vrt, ali pa na ulico.
Zdaj pa poglejte okoli.
Kam vse vidite?
Kaj vse slišite?
Kje ste?
Jaz vem, da ste vsevidni, vseslišni in ste vsepovsod.
Da, dragi člani, vsi mi smo to Bitje in ta čudež,ki smo ga iskali, in ga zopet najdli.

Uporabite roko, in pojdite nežno po celi glavi, za veliko sekund, in večkrat na dan.Uporabite celo obe roke,in po celem telesu tako.wow, kako boste sveži, imeli boste čiste misli, lepe občutke, prenovljeni boste, osvobojeni stresa in veliko več.

Preprosto, rahlo tresite z glavo, bodite mirni, sprostite se, znebite se stresa in žalosti....Smejte se, ker nekdo vas noro ljubi.Tresite, tresite..  big_smile

Za aktivacijo DNK.... le bodite sproščeni, naravnajte misli na zvoke in dihajte sproščeno... to je ena najboljših aktivacij..

DNA ACTIVATION

http://www.youtube.com/watch?v=0ip1rl4lTWI

20 Nazadnje urejal Vsemogočni (14.02.2011 12:59:29)

Za celotno zdravljenje živčevja, krepitev celotnega telesa:

Vsi vemo, da je voda Življe, ter da so v oceanu kaplje in v kaplji ocean.

Voda:

Uporabljajte vročo in sicer toliko vročo, da zmorete prenesti vročino.

Praskanje, rahlo praskanje povsod po telesu.Rahlo tresenje z glavo, toda bodite zelo sproščeni in večkrat na dan, ter po nekaj sekund se stresajte.
Zaprosite nekoga, da vas bo rahlo praskal po hrbtu, da boste vi bili bolj sproščeni.

To je najboljše in naravno zdravljenje!

Kaj boste popravili in pridobili s tem:

Imeli boste vse močnejše živčevje.Bolj boste zbrani, bistri, bolje boste prizemljeni.Obnavljali boste svoje celotno telo, bolj boste mladostni in mnogo vsega druga.

:srcek:  big_smile

21 Nazadnje urejal Vsemogočni (14.02.2011 22:43:45)

To je še dodatno in ekstra o zdravljenju živcev.

Voda, vsekakor. Za stopala si natočite vročo vodo v lavorček, sedite vzravnano, roke dajte pod vsako nogo, naj bo tam nekje okoli stegen, da boste potem lahko sedeli vzravnano.Imejte potem toliko notri, da bo ratala mrzla voda, potem pojdite ven na sprehod,in ko pridete z sprehoda, potem dajte  spet noge v mrzlo vode za nekaj časa.Sej veste, koliko si lahko vzamete prostega časa zase.In zdaj, ko ste dali nogice v mrzlo vodo, si dajte roke na glavo in imejte prekrižane preste in držite po celi glavi in vrat tudi.To je super za vse.

Živela Svoboda  big_smile  :srcek:

Najmočnejše stvari:

1.Zavest.
2.Duša.
3.Misel.
4.Srce.
5.Čustvo.
6.Živci.
7.Voda.
8.Nasmeh.

Dobili smo številko 8. Ljubezen ima 8 črk.

Z Ljubeznijo potujemo mi  big_smile  :srcek:

Ali ste vedeli to: MERKABA- Mer=Svetloba, ka=duša... To razodene še na tisoče stvari...

Kitajci rečejo.. “tian shi, di li, ren he”. Meaning, the factors for success are Right time, Righ place and Union of people.

V prevodu to pomeni: Faktorji za uspeh so: Pravi Čas, Pravi Kraj in Enotnost ljudi;

:srcek:  :rose:

25 Nazadnje urejal Vsemogočni (16.02.2011 12:26:56)

Dva neskončna bisera tečejo iz tega...

You are the creation of yourself. You are that which creates. You are the choice to experience existence - beingness. The only limit to what you can be is your self-belief and your imagination.
Narinder Gadhri;

..prevod: Vi ste svoja  stvaritev.Vi ste to, katero ustvarja.Vi ste izbira, da izkusi obstoj-bivanje.Edina omejitev do tega, kar ste lahko, je vaša lastna vera in vaša imaginacija.

Narinder Gadhri;

Narinder Gadhri:

To be born into this reality is to enter a wonderful, shared illusion that grants you complete free-will in the creation of your own personal reality; this is your creator-ship. Within the illusion we believe that we are looking at a separate, objective world where we experience self and other; beneath this apparent separation we are unified; we are one.

..prevod:  Da bi bili rojeni v to resničnost, je vstopiti v čudovito, deljeno iluzijo, ki ti podari kompletno svobodno-voljo, v ustvarjanju tvoje osebne resničnosti; to je tvoj ustvarjalec-ustvarjanje.Znotraj iluzije, mi verjamemo, da gledamo v ločen, objektivni svet, kjer mi izkusimo sebe in druge; pod to razvidno ločitvijo, mi smo združeni, mi smo eno.