1

Tema: Integralna biorgonomija

Kaj je integralna biorgonomija?
Gre za sodobno metodo energijskega zdravljenja, duhovnega razvoja in osebne rasti. Z njo lahko ugotovimo vzroke in na naraven način odpravimo težave. Je zelo preprosta in enostavna za uporabo v življenju. Pomaga nam,
da se postavimo zase in si urejamo življenje tako, kot si sami želimo. Je način,
kako doseči boljše življenje. Učinkovita je tako v zdravstvu kot v vsakdanu.
S transformacijami sprožimo močan pretok energije in tako spreminjamo sebe, spoznavamo in ozaveščamo vzorce, ki nas omejujejo, da postanemo, to kar v resnici smo in si vračamo naš neskončni potencial, da ga lahko izkoristimo.
Integralno biorgonomijo lahko uporabimo za: ko imamo težave z energijskim ravnovesjem,  urejanja medsebojnih odnosov, preventivno zdravljenje, pomoč pri športu, pomoč pri medicinskem zdravljenju, pri transformiranju škodljivih energij, pomaga nam enegijsko urediti stanovanja ali delavne prostore, zelo učinkovito lahko spremenimo zdravstveno stanje kompletnega telesa ali organa in vse kar nam pade na pamet pa je v najvišje dobro.
lp.Zoran

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

2 Nazadnje urejal Urška (16.01.2010 11:47:52)

Re: Integralna biorgonomija

Kakor sem pri sebi opazila, postanejo procesi (oziroma predvsem proces Jehovah Adonai) del tebe, če jih nekaj časa redno uporabljaš. Za veliko stvari jih ni potrebno več zavestno delati, ampak delajo avtomatsko s tabo. V začetku mi je bilo fascinantno, kako se lahko stvari s pomočjo procesa "zglihajo" oziroma same od sebe uredijo. Skozi čas sem ugotovila še eno pomembno spoznanje. K uspešnemu delovanju procesa ne pripomore samo energijska podpora, saj to proces tudi v resnici je (kakor ga jaz dojemam). K uspehu procesa so pripomogli še drugi dejavniki, med drugim vsekakor dejstvo, da sem brezpogojno zaupala procesu, njegovemu delovanju ter delovanju najvišje zavesti znotraj mene (da se bo vse zgodilo točno tako, kot je v najvišje dobro).

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Mi tukaj na zemlji živimo v svetu dvojnosti: dobro – slabo, levo – desno, moški – ženska, noč – dan, vendar, da bi lažje živeli tukaj, je potrebno to energijo združiti v celoto. To lahko napravimo zelo enostavno z Merkavo, ki je ena od osnovnih orodij Biorgonomije. Ko smo povezani z božanskim, dobimo ideje, informacije, zamisli, sanje. Povezava z zemljo pa nam prinese informacijo, na kak način te stvari realizirati, da se uresničijo na materialni ravni ter moč, da zamisli tudi uresničimo. To velja za vse, npr.: na kak način priti do hiše, avta, kot tudi do zdravja in vseh ostalih reči, ki jih imamo ali hočemo imeti.
Več o Merkavi si lahko preberete na prvi strani.
Pa me zanima v koliki meri uporabljate merkavo? In ali jo poznate? roll
lp smile

Jaz pri sebi opažam, da mi gre tiste dni ko uporabljem merkavo (in postavljanje osi sveta) bolje - na vseh področjih - sem bolj na svoji poti smile ...

Zoran je napisal/a:

Pa me zanima v koliki meri uporabljate merkavo?

Jaz jo uporabljam kar velikokrat - vedno, ko meditiram (to je u bistvu edini način meditacije, ki jo poznam smile), ko si postavljam os sveta, linijo hare, ko transformiram vzroke, ko programiram. Karkoli si naredim, si najprej naredim merkavo. Mi predstavlja neko osnovo. Večkrat naredim tudi merkavo za svoje srce, ego, našo hišo, svojo sobo, pse, predmete, včasih tudi za svoje bližnje ipd... Tudi jaz opažam, da predvsem v 'turbolentnih' časih brez tega, da si postavim os, merkavo ipd., čisto izgubim kompas.

ar3ka je napisal/a:

Mi predstavlja neko osnovo.

Se ti že dogaja, da se merkava kar sama od sebe postavi, samo pomisliš, da jo napraviš in je že narejena? Ponavadi po določenem času uporabe samo pomisliš nanjo in v sekundi, dveh je narejena.

urskakorun.com

Urška je napisal/a:

Se ti že dogaja, da se merkava kar sama od sebe postavi, samo pomisliš, da jo napraviš in je že narejena? Ponavadi po določenem času uporabe samo pomisliš nanjo in v sekundi, dveh je narejena.

Ne vem - ne znam preverit. Naredim pa jo precej hitro - nekaj sekund. Mogoče bi zdaj res lahko že samo pomislila nanjo in bi bila narejena.

ar3ka je napisal/a:

samo pomislila nanjo in bi bila narejena

Ja, vse je mogoče, sam dopusti si možnost, da je mogoče.  wink

urskakorun.com

9

Urška je napisal/a:
ar3ka je napisal/a:

Mi predstavlja neko osnovo.

živjo, prvo lep pozdrav vsem skupaj.

Urška, to kar si napisala bo kar držalo, če redno treniraš se postavi kar sama. Sam delam merkavo, linijo hare in v končni fazi meditacije diham skozi jederno zvezdo, dokler se popolnoma ne razširi preko mene. Po nekem času take meditacije sem lahko samo pomislil na merkavo, linijo hare in jederno zvezdo in sem bil v trenutku tam. Je pa res, če si vzameš čas za meditacijo, jo delaš sproščeno in počasi, bolj občutiš energijo. Poleg merkave delam tudi os sveta in to vedno. Opazil sem, da če jo naredim pred meditacijo s pomočjo merkave... je celotna meditacija veliko bolj intenzivna, občutek je bolj "otipljiv". Če grem prvo v meditacijo merkave sem kot malo zmeden dokler si ne postavim linijo hare, in se zavestno ne povežem z zemljo. Zmeden tukaj mislim da mi misli malo bolj begajo kot običajno. Zato sem se navadil da os sveta naredim pred merkavo. Ko delam os sveta, se tudi zavestno odpovem vsemu kar sem pobral na astralu in ni mojega, pokličem svojo energijo nazaj k sebi in prostor na astralu prediham z brezpogojno ljubeznijo. To sem se naučil preko biorgonomije, vse je energija in če nekje nekaj vzameš, moraš dati tudi nekaj nazaj. Tako poskušam tudi razčiščevati vzorce ki se pojavijo pri meni in sem jih v določenem trenutku sposoben prepoznati, po tem ko preko Jehovah Adonai razčistim če ne vem vrline s katero bi zamenjal ta prazen prostor prosim stvarstvo da dobim tisto informacijo, ali energijo, ki jo potrebujem in je v najboljše dobro stvarstva in najboljše dobro mene v tem trenutku,(velja tudi pri vrlini).   sem tel napisat čisto malo pa nekaj drugega pa mi je kar zalavfalo.

Aja pa na zgornji citat. Zavedanje merkave ali jederne zvezde ki se postavi tako ali za to potrebujem par sekundto počnem ko nimam časa, naprimer v avtu, v službi..........., Če pa želim razčistiti kaj ali pa si zaželim zares občutiti sebe, si vzamem od 30-45 minut za markavo ---- do jederne zvezde, potem pa samo še dihanje in poslušanje. Potem se mi pa kar malo smeje, in to je tisto kar bi rad prinesel v vsako svojo sekundo - da bi se zavedal samega sebe, ker bi po mojem tak znal oddati pravilno naročilo..

lp
Neo

10

Če grem prvo v meditacijo merkave sem kot malo zmeden dokler si ne postavim linijo hare, in se zavestno ne povežem z zemljo.

se opravičujem za to napako  hmm , da ne bom koga zavedel, Saj dejansko se tudi z merkavo zavestno povežeš z Zemljo. Izgleda pa da meni bolj leži os sveta.

lp,
Naeo

Neo je napisal/a:

Je pa res, če si vzameš čas za meditacijo, jo delaš sproščeno in počasi, bolj občutiš energijo.

Hvala ti, ker sem to kar preskočila v razlagi. Tudi meni se stvari bolj in močneje "usedejo", če grem namensko v meditacijo merkavo, kakor če samo pomislim nanjo v utripu vsakdana.

Neo je napisal/a:

Zavedanje merkave ali jederne zvezde ki se postavi tako ali za to potrebujem par sekundto počnem ko nimam časa, naprimer v avtu

Tole z avtom je meni tudi super zadeva. Pred vožnjo, še posebej ko traja dlje časa, si vedno napravim merkavo in mi napravi tak zelo prijeten občutek varnosti in sigurnosti.

urskakorun.com

12

Urška je napisal/a:

Tole z avtom je meni tudi super zadeva. Pred vožnjo, še posebej ko traja dlje časa, si vedno napravim merkavo in mi napravi tak zelo prijeten občutek varnosti in sigurnosti.

Ja mene kar sfokusira.

Pa še nekaj sem pozabil. Prek merkave sem zaprosil da se mi oglasi kak vodnik in je prišel volk, pa to pišem malo mimo teme ma dobro. Nekje na strani sem videl link za človeka volka - zanimivo da nisem razumel zakaj je z zobmi šel k mojemu obrazu, no pa sem iz inserta zvedel da me je v bistvu pozdravil. Sicer ne vem če to spada v biorgonomijo ali transurfing vendar od kar se mi je pojavil enkrat skozi meditacijo, me večkrat opozori na stvari okoli mene, v različnih situacijah pogovorih. vidim kot bi mi šla volčja glava skozi trup, kot en čuvaj - takrat tudi poskušam ozavestiti merkavo in linijo hare.

lp,
Neo

Neo, moram povedat da je prav fino kar si napisal. Sem lih razmišljala te dni, da se ze prevec ukvarjam z int. biorgonomijo, transformacijam in to. In da se glede na omejen čas, ki ga imam rajsi lotim cesa drugega, zdaj si me pa spet spomnil koliko se da na ta način doseči in se mi je kar malo veselja vrnilo.

Neo je napisal/a:

vidim kot bi mi šla volčja glava skozi trup, kot en čuvaj - takrat tudi poskušam ozavestiti merkavo in linijo hare.

Kar se mene tiče, se notranji vodnik lahko pojavi v vseh mogočih oblikah - od angela, vile, živali, svetnika, mandale, prijetnega občutka, prelepega vonja, rože, sijaja, svetlobe, simbola ... podzavestno si lahko izberemo vse, kar si pod imenom notranji vodnik predstalvjamo, dejansko pa si izberemo tisto, kar nam je najbližje in s čimer se najlažje poistovetimo.
Super, da imaš takšnega čuvaja! smile

urskakorun.com

15

barbiiy je napisal/a:

Neo, moram povedat da je prav fino kar si napisal. Sem lih razmišljala te dni, da se ze prevec ukvarjam z int. biorgonomijo, transformacijam in to. In da se glede na omejen čas, ki ga imam rajsi lotim cesa drugega, zdaj si me pa spet spomnil koliko se da na ta način doseči in se mi je kar malo veselja vrnilo.

No lepo da si našla nekaj kar te je pritegnilo v tem kar sem napisal. Sam sem en čas samo bral te knjige, pol mi je pa totalno zablokiralo. Pol sem začel bolj praktično delat, poskušat razmišljat skozi prizmo znanja, ki sem ga absorbiral iz knjig. Ne rečem da sem razmel vse kar sem prebral, ni vedno čas, verjamem pa da se mi je v podzavest zapeklo prav vse kar sem prebral in se bo odprlo ko bom pripravljen. Zdaj bolj počakam da mi knjiga pride pod roke.

Ma mi je pri meditaciji z merkavo in sploh pri integralni Biorgonomiji všeč tudi to, da sem začel na duhovnost kot tako gledati bolj prizemljeno. Primer: včeraj sem vprašal zakaj me bolijo hrbtne mišice. Ko sem delal merkavo na začetku so se mi vsiljevali vzroki kot, kakšni mali prepiri s sodelavci, pa doma.... O.K. spucam - tu se mi zdi da nisem bil še dovolj sproščen. No pol ko sem bil pa v jederni zvezdi pa kar zelo nahitro : pokliči svoje čustveno telo iz preteklosti in druga, ki me je kar presenetila - pospravi sobo???. Najbolj zanimivo pri tem je da sem istočasno ko sem dobil te dve informacije lahko mislil tudi o drugih stvareh ( ne znam bolj pojasnit).

Tako da se mi zdi da je duhovnost lahko včasih zelo prizemljena. Pospravi sobo to razumem kot tisto - kot zgoraj tako spodaj, kot znotrj tako zunaj. Če delaš na sebi, in se čistiš notranje "nesnage" - gremo reč dozorevaš kot človek, se prej kot slej začne to kazati tudi v tvojem okolju. Sicer res, da je moja soba moj problem in da bom moral uporabiti sebe kot orodje - vendar je najprej treba spucat svoj prag.  Bolj zemeljsko kot tako ??

lp,
Neo

16

Meni se je tud ful dobro zdelo tisto, kar si napisal o volku. smile

Neo je napisal/a:

pospravi sobo???

Poleg tega, kar si že napisal, je po feng shuiju prostor, v katerem živiš (tvoja soba) odraz tebe (celo del tebe), tvojega življenja, in lahko s spreminjanjem postavitve omar, čiščenjem ipd. spodbudiš spremembe tudi v svoji notranjosti. Tako da je povezanost obojestranska: ti vplivaš na sobo in ona nate (na nek način sta eno).

17

Neo je napisal/a:

pokliči svoje čustveno telo iz preteklosti

Meni je podobno enkrat prišlo, da naj se lotim pucanja (precej stare) travme tako, da grem v meditaciji v tisto situacijo in se postavim v merkavo in linijo hare tudi v tistem času. In tako sem veliko lažje predihala boleč dogodek z ljubeznijo in ga tudi lažje osmislila.

18

Meni je pa tako lepo vas vse skupaj brati, ko vidim, da ste tako lepo iznajdljivi, ful sem vesel smile
Hvala
lp

19

ar3ka je napisal/a:

Poleg tega, kar si že napisal, je po feng shuiju prostor, v katerem živiš (tvoja soba) odraz tebe (celo del tebe), tvojega življenja, in lahko s spreminjanjem postavitve omar, čiščenjem ipd. spodbudiš spremembe tudi v svoji notranjosti. Tako da je povezanost obojestranska: ti vplivaš na sobo in ona nate (na nek način sta eno).

Drži. No danes sem se lotil pospravila. Zdaj mi je jasno zakaj me boli hrbet. Preteklost se mi je obesila nanj - ne morem verjet da sem tak zbiratelj

20

Malo smo šli s teme. Integralna biorgonomija.

Imam vprašanje, ki mi ne da mira že en čas. Ko sem imel cca 6 let so mi ugotvili poslabšan vid na levem očesu  cool   - nekaj s cilindri. Pred to diagnozo se spomnim enega dogodka, da sem kot otrok ležal na tleh in gledal v zrak. V nekem trenutku sem imel občutek, kot bi mi nekaj padlo v oko in od takrat sem slabše videl. Ne vem zakaj sem si sploh zapomnil to??? lahko da sem imel okvaro vida že od rojstva. Zanima pa me če bi si lahko z biorgonomijo povrnil vid v celoti ali vsaj izboljšal. Koliko mi lahko pomaga biorgonomija v takih primerih, ko je poškodba že na fizični ravni. Koliko so te stvari odvisne od tega kar prineseš s sabo in koliko od okolja v katerega se rodiš.

lp

Sva ze dva. Tudi jaz ne morem verjet sama sebi kaj vse sem si spravla v podzavest, pa kako so mi oprali mozgane, pa kaksne ideje sem sama razvila, pa res sem mojster za kakšen nov strah razvit pa tko. Samo po drugi strani si pa ne predstavljam cisto potransformiranih ljudi. Res me zanima kaksni bi bili,ce bi bili?

22

Neo je napisal/a:

Malo smo šli s teme. Integralna biorgonomija.

Integralna biorgonomija pa res prenese vse teme, je univerzalna, tak, da ni panike.

Neo je napisal/a:

Zanima pa me če bi si lahko z biorgonomijo povrnil vid v celoti ali vsaj izboljšal. Koliko mi lahko pomaga biorgonomija v takih primerih, ko je poškodba že na fizični ravni. Koliko so te stvari odvisne od tega kar prineseš s sabo in koliko od okolja v katerega se rodiš.

Poškodbe se dajo popraviti na energijskih ravneh vse, na fizični ravni je pa odvisno koliko je  celica poškodovana ali če ni odmrla. Če je v stanju spanja se da zbuditi ali če katera druga celica prevzame delo te poškodovane celice. Lahko pa narediš energijsko popolnoma novo celico/e a je od tebe odvisno, koliko temu zaupaš, (strah, dvom) so običajne ovire. Če si enkrat imel popolni vid je to možno, pa tudi, da se tega ne zavedaš se lahko odločiš da boš videl popolno – to si izbereš v prostoru različic (biopolju), kjer je vse možno. Sam sem se v to prepričal pred dvemi meseci pri sebi in sedaj vem, da je vse možno ne rabim več verjeti.
Na terapiji zadnja dva meseca to tudi pokažem, je pa potrebno pol delati še približno mesec dni, da ohranjaš to raven vsak dan, da držiš energijsko visoko - obvezna povezava božansko- zemeljsko( merkava, hara, ali os – sveta) da sproti odstranjuješ npr;: strahove, dvome.
Celica/e dobijo nov spomin, novo realnost, pol je pa tu še stvar na katero nimaš vpliva, -stvar mora dozoret.
Nekje sem že dal primer, hruške, posadiš, počakaš, da zraste in ko se pojavijo prvi plodovi, še počakaš, da dozorijo. Za velike stvari je potrebno več časa. Odvisno je pa od vsakega posameznika, koliko posveča pozornost sebi in tistemu, kar hoče biti.

Verjetno si tudi že slišal kje, da se čudeži dogajajo. To je mišljeno na to, ko veš, da nimaš kaj izgubiti, nimaš pričakovanj in stvar se v trenutku spremeni.

Z biorgonomijo si lahko vedno pomagaš, ker s procesi popravljaš celice in njihov DNK, tako kot je v najvišje dobro zate.
lp smile

23

barbiiy je napisal/a:

Tudi jaz ne morem verjet sama sebi kaj vse sem si spravla v podzavest, pa kako so mi oprali mozgane, pa kaksne ideje sem sama razvila, pa res sem mojster za kakšen nov strah razvit pa tko. Samo po drugi strani si pa ne predstavljam cisto potransformiranih ljudi. Res me zanima kaksni bi bili,ce bi bili?

Zanimiva beseda potransformiran.
Sam ti ne morem čisto na to odgovoriti, ker vedno pride nekaj novega tako, da še vedno transformiram, spreminjam, sprejemam, ker je pa to moje delo in služba in ga z veseljem opravljam se vedno nekaj novega učim, tako, da mi ni nikoli tečno.

Seveda je tudi, čas ko samo uživam in ti lahko rečem, da je fantastično.Pa tudi takrat, ko kaj transformiram je v užitek in vse se zelo, zelo hitro dogodi. smile

Priporočal bi ti , da na transformacijo začneš gledati z dobre strani. To mislim, da se postaviš in pogledaš, kaj te čaka, ko se nečesa nepotrebnega znebiš in takrat te cilj vleče k sebi in porabiš manj časa, denarja, energije,... in imaš veliko več časa za užitek. wink

Zdaj mi pa povej a  se ne splača samo v drugo stran obrniti misli? roll

lp smile

24

Hvala Zoran. Tole glede oči pa bo tudi meni zelo prav prišlo (Še en dokaz, kako smo povezani.) smile Imam namreč dioptrijo (minus), ki se mi je z leti zviševala, zdaj pa ne vem, ker si ne upam k okulistu, da me ne bi pretresla kakšna šokantna številka big_smile Saj bom šla v kratkem.

Me pa zanima, kakšni so lahko vzroki za kratkovidnost/daljnovidnost in težave z vidom? V mislih imam predvsem vzroke, ki se tičejo odnosa do življenja in ne toliko fiziološke vzroke.

BTW: Je kdo bral knjigo od Martina Brofmana Kako se znebimo očal. Js je (še) nisem, jo pa nameravam takoj, ko pridem do nje.

Lp

25

ar3ka je napisal/a:

Imam namreč dioptrijo (minus), ki se mi je z leti zviševala, zdaj pa ne vem, ker si ne upam k okulistu, da me ne bi pretresla kakšna šokantna številka big_smile Saj bom šla v kratkem.

Me pa zanima, kakšni so lahko vzroki za kratkovidnost/daljnovidnost in težave z vidom? V mislih imam predvsem vzroke, ki se tičejo odnosa do življenja in ne toliko fiziološke vzroke.

Vzroki za težave z očmi so različni: večinoma , da nekaj ali nekatero stvar v življenju nočemo videti ali jo gledati itd.
Lahko smo si tudi izbrali to izkušnjo v  tem življenju, da imamo težave z očmi, če se tega zavedamo, da je to stvar, ki se je učimo, se nehamo ukvarjati s tem zakaj ne vidim in podobnimi rečmi ampak sprejmemo to kot del sebe, ker takšni pač smo, šele tedaj lahko začnemo zdravljenje brez napora. Nekaterih stvari se ne da spremeniti lahko jih pa sprejmeš in takrat ti ni več moteče, od tu naprej se pa odločiš drugače.

Seveda, če to ni karmična izkušnja to boš pa edino ti lahko sigurno vedela, ko to dejstvo sprejmeš, nihče drug ti za sigurno ne more trditi, da je to karmično.
Zato ker ima vsak posameznik svobodno voljo in možnost izbire.

ar3ka je napisal/a:

BTW: Je kdo bral knjigo od Martina Brofmana Kako se znebimo očal. Js je (še) nisem, jo pa nameravam takoj, ko pridem do nje.

Avtor Markert – "boljše življenje brez očal", to knjigo poznam, so bile tudi delavnice v Ljubljani, koliko se spomnim je bil avtor knjige ful slaboviden.

ar3ka je napisal/a:

Tole glede oči pa bo tudi meni zelo prav prišlo (Še en dokaz, kako smo povezani.)

Ko sem  prebral tvoje vprašanje sem dobil informacijo, da vzrok iščeš na narobnem koncu in...
Mislim na to, da mogoče same oči niso vzrok, da pogledaš, še kje drugje, da se z kakšno stvarjo preveč izrčrpuješ, ki posledično vpliva na oči.
lp