1

Tema: Vprašanje

Zdravo! smile

Jaz imam pa eno vprašanje. Zanima me, zakaj se dogaja, da si nekaj časa nekaj močno želiš (oz. imaš namero, da se zgodi) pa dolgo nič od tega. Ko pa dejansko dobiš tisto, pa se ti kar naenkrat pojavi veliko ponudb za isto stvar. Recimo: pošlješ veliko vlog za zaposlitev, pa te nihče ne povabi niti na razgovor. Ko pa imaš enkrat službo že praktično v žepu, pa te kar začnejo klicati na raznorazne razgovore. Podobno se je zgodilo z mojim sorodnikom glede prodaje avtomobila. Par tednov ni izkazal praktično nihče interesa za avto, ko pa je imel že skoraj 100% kupca (mene wink), pa je v enem dnevu dobil 3 klice interesentov. Bi blo zanimivo vedeti, kakšen mehanizem je v ozadju oz. v čemu je trik. Morda bi potem prej prišel do želenega. wink Hm... mi je zdle padlo na um, a gre mogoče za to, da ko nekaj dobiš, se pomembnost močno zniža, in potem energija neovirano steče do želenega?

Hvala in lp :rose:

Re: Vprašanje

ar3ka je napisal/a:

a gre mogoče za to, da ko nekaj dobiš, se pomembnost močno zniža, in potem energija neovirano steče do želenega?

Jap smile

Lahko rečeš tudi, da takrat, ko si se za eno stvar dokončno odločila, da jo uresničiš, si se odprla navzven in za vse možnosti, ki so prej čakala pred tvojimi zaprtimi vrati. smile

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Hvala Urška, super povedano! :rose:

Ravno na odpiranje vrat me je moral nekdo znova spomnit. smile

Pozdrav smile

Če ni šlo zame, sem do sedaj za take primere (prodaja avta, služba) narisal energijsko risbo. Po parih dneh se je vse skupaj razvilo tako kot je bilo zamišljeno.

Še naprej lep dan želim

Fotko je napisal/a:

narisal energijsko risbo

smile   :prst:  Na energijske risbe sem pa čisto pozabila. Verjetno je že kako leto, odkar sem narisala zadnjo. Bom vzela spet flumastre v roke. tongue

Fotko je napisal/a:

Če ni šlo zame, sem do sedaj za take primere (prodaja avta, služba) narisal energijsko risbo. Po parih dneh se je vse skupaj razvilo tako kot je bilo zamišljeno.

ar3ka je napisal/a:

Na energijske risbe sem pa čisto pozabila. Verjetno je že kako leto, odkar sem narisala zadnjo. Bom vzela spet flumastre v roke. tongue

Otroci so ful dovzetni za risbice in za tistega ki je narisana jo dobro občuti. Drugi otrok za isto risbico pravi da so čičke čačke. So se mi te opazke otrok zdele zanimive. Pa tudi dobro vejo kdaj nehajo risbice delovati, čeprav ji tega ne povem za koliko so časa narejene.
Risbe za otroke sem delal za spanje.
smile

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788