Urška je napisal/a:Včasih sem se znala kar malo ustrašiti, če sem kdaj med gobarjenjem zašla preveč globoko v gozd.
No, sej jaz bi se tud na licu mesta polulala, če bi se soočla iz oči v oči s takšnim velikim kosmatinkotom.
Tudi jaz imam do divjih živali (straho)spoštovanje. Bi jih pa z veseljem opazovala iz opazovalnice - lepo na varnem.
Malo off-topic: enkrat sem sanjala, da sem bila na farmi slonov, in me je bilo tako strah, da bom recimo padla s slona, pa me bodo pohodli, al pa da kakšnemu ne bom ravno simpatična, pa me bo brcnil. Res me je bilo fejst strah. Čeprav so mi sloni tako lepe in nežne živali - ampak v živo, bi me pa po moje kr fejst stisnalo.
BTW - Kje pa si nabirala gobe, da te je bilo strah?
Sicer pa, če te bo kaj potolažilo, se medvedi (tako kot vse živali - že vedo zakaj - imajo vsekakor tehtne razloge
), če je le mogoče, v velikem krogu izognejo človeku. Možna nevarnost je le medvedka z mladičkom, pa še to le tedaj, če prideš med mladiča in mamo. Če sta oba skupaj, ne bo napadla.
Urška je napisal/a:meditacijo na živalske vodnike in se mi je, zanimivo, prikazal ogromen rjav medved.
Vav, lepo!