26

Re: Integralna biorgonomija

Zoran je napisal/a:

Integralna biorgonomija pa res prenese vse teme, je univerzalna, tak, da ni panike.

O.K.  to je dobro. smile  ker sem rabil en teden samo da sem se prijavil, pol pa še malo da sem kaj dal od sebe. Ko sem začel pisat se je pa usulo.

Hvala za razlago.

Se mi zdi smiselna. Vsak od nas je stvaritelj, ki nič ne potebuje, ker dejansko že vse ima. Samo pajčevino je treba omesti. Koliko časa je potrebno pa je spet odvisno od posameznika. Včeraj ko sem pisal zgornje sem razmišljal tudi to, da saj terapevt ti lahko pomaga na višjih ravneh samo na zemljo mora pa vsak sam prinesti, ker jo to njegova svobodna volja.

27

Hvala, Zoran.

Zoran je napisal/a:

Avtor Markert – "boljše življenje brez očal", to knjigo poznam, so bile tudi delavnice v Ljubljani, koliko se spomnim je bil avtor knjige ful slaboviden.

Hehe - preden je napisal knjigo ali tudi potem, ko je že bila napisana? wink

28 Nazadnje urejal ar3ka (04.02.2010 13:55:53)

Neo je napisal/a:

Vsak od nas je stvaritelj, ki nič ne potebuje, ker dejansko že vse ima. Samo pajčevino je treba omesti. Koliko časa je potrebno pa je spet odvisno od posameznika. Včeraj ko sem pisal zgornje sem razmišljal tudi to, da saj terapevt ti lahko pomaga na višjih ravneh samo na zemljo mora pa vsak sam prinesti, ker jo to njegova svobodna volja.

:thumbs: smile

Edino je problem, ko se včasih zapleteš v pajčevino... hmm

ar3ka je napisal/a:

dino je problem, ko se včasih zapleteš v pajčevino..

Takrat je bolje spustiti vse štiri od sebe in prepustiti, da se pajčevina sama od sebe mal zrahlja.  wink

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

30

Ja, res je. smile Odpade takoj, ko (spet) ozvestiš, da je samo pajčevina, ne pa jekleni okovi. smile

ar3ka je napisal/a:

Odpade takoj, ko (spet) ozvestiš, da je samo pajčevina, ne pa jekleni okovi.

Ja, ful na hitro se razblini, če se prav namensko prepustiš vsemu skupaj, zrahljaš kontrolo in zmanjšaš pomembnost situaciji.  wink

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

32

Zoran zanima me ali je pri transformacijah v merkavo potrebno vsakokrat napravit merkavo, kamor se nato vse transformira ali se jo napravi enkrat za vselej

33

Borut je napisal/a:

Zoran zanima me ali je pri transformacijah v merkavo potrebno vsakokrat napravit merkavo, kamor se nato vse transformira ali se jo napravi enkrat za vselej

Merkavo za transformacije naredimo enkrat in jo po občutku samo osvežimo. Npr.: enkrat mesečno, letno.
lp

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

34

Zoran je napisal/a:
Borut je napisal/a:

Merkavo za transformacije naredimo enkrat in jo po občutku samo osvežimo. Npr.: enkrat mesečno, letno.
lp

Hvala lepa  smile

35

Zoran je napisal/a:

Jaz sem to merkavo za transformacije naredil samo enkrat na delavnici. Sedaj ko želim kaj transformirati grem skozi postopek meditacije z merkavo in potem naredim postopek z Jehovah Adonai in dam v merkavo neskončne svetlobe ali merkavo transformacije, tista, ki mi pride v danem trenutku na misel. Za nobeno od njiju ne dvomim, da je pred mano.
Zanima me ali bi moral pri transformaciji uporabljati merkavo za transformacijo ali merkavo neskončne svetlobe.

36

Neo je napisal/a:

Zanima me ali bi moral pri transformaciji uporabljati merkavo za transformacijo ali merkavo neskončne svetlobe.

Merkava za transformacije je pred nami in je tudi iz neskončne svetlobe.
Merkava v kateri se pa mi združimo s komplementarnim partnerjem je tudi iz neskončne svetlobe je pa samo naša (osebna), za našo rast v njo ne dajemo stvari, ki se transformirajo.
Če si slučajno počel drugače nič zato saj vodniki poskrbijo, da ne naredimo nič narobe ko delamo v najvišje dobro.
lp

37

Vsi, ki vas zanima obnovitveni tečaj integralne biorgonomije, mi to sporočite na email. Nameravam organizirati polne štiri ure za obnovitev snovi s tečaja, kot je merkava, transformacije, blinkanje, razno po željah ...
Tečaj bo trajal 4 ure, potekal pa bo 27.02.2010, najverjetneje v Ljubljani. Cena je 25 eur. Vabljeni vsi, ne glede na to kdaj in kje ste bili na tečaju integralne biorgonomije.

38

Zanima me, če je nujno, da poznaš vse te procese kot je Jehovah Adonai in ostali, da izvedeš uspešno čiščenje z merkavo? Ali je dovolj če meditiraš samo z merkavo?  roll

39

Lexi je napisal/a:

Zanima me, če je nujno, da poznaš vse te procese kot je Jehovah Adonai in ostali, da izvedeš uspešno čiščenje z merkavo? Ali je dovolj če meditiraš samo z merkavo?

Z merkava meditacijo lahko meditiraš in sproščaš stvari, ki te omejujejo. Z meditacijo se razširiš na vse kar obstaja v neskončnost, lahko si pa zadaš pred meditacijo namen, da nekaj razrešiš ali vidiš, kaj te moti.

S procesom pa transformiraš vse stvari, ki so ti moteče, (strah, jezo) lahko se programiraš za tisto, kar misliš, da ti manjka (ljubezen, radost, sreča, koncentracija). S procesom lahko razrešiš medsebojne odnose in napetosti, očistiš kristale, telefon, nakit, prostor, in na novo programiraš v tisto kaj hočeš.
S procesom popravljaš DNK kodo v celicah in jim daš nazaj izvorno kodo, kot je osnova za vsako živo bitje. S procesom razrešuješ karmične vezi in vse škodljive energije (elementale, implatante, duše, uroke….) in še vse druge stvari, ki ti padejo na pamet.

Biorgonomija je univerzalna in jo lahko uporabljaš združeno z drugimi metodami.
Upam, da sem ti približno odgovoril tisto na kaj si mislila?
lp smile

40

Zoran je napisal/a:
Lexi je napisal/a:

Zanima me, če je nujno, da poznaš vse te procese kot je Jehovah Adonai in ostali, da izvedeš uspešno čiščenje z merkavo? Ali je dovolj če meditiraš samo z merkavo?

Z merkava meditacijo lahko meditiraš in sproščaš stvari, ki te omejujejo. Z meditacijo se razširiš na vse kar obstaja v neskončnost, lahko si pa zadaš pred meditacijo namen, da nekaj razrešiš ali vidiš, kaj te moti.

S procesom pa transformiraš vse stvari, ki so ti moteče, (strah, jezo) lahko se programiraš za tisto, kar misliš, da ti manjka (ljubezen, radost, sreča, koncentracija). S procesom lahko razrešiš medsebojne odnose in napetosti, očistiš kristale, telefon, nakit, prostor, in na novo programiraš v tisto kaj hočeš.
S procesom popravljaš DNK kodo v celicah in jim daš nazaj izvorno kodo, kot je osnova za vsako živo bitje. S procesom razrešuješ karmične vezi in vse škodljive energije (elementale, implatante, duše, uroke….) in še vse druge stvari, ki ti padejo na pamet.

Biorgonomija je univerzalna in jo lahko uporabljaš združeno z drugimi metodami.
Upam, da sem ti približno odgovoril tisto na kaj si mislila?
lp smile

Opažam, da je merkava vsekakor zelo univerzalna zadeva.

Zoran, hvala za odgovor! smile Če pa mi slučajno kaj še ne bo jasno, pa se še oglasim.

41

Lexi je napisal/a:

Če pa mi slučajno kaj še ne bo jasno, pa se še oglasim.

Ti samo vprašaj tisto kar hočeš ali napiši kako gre tebi, ker vsi ne delamo enako.
lp smile

42

Kako pa s Merkavo ocistimo stanovanje negativnih energij,...?
Ali damo v merkavo i nato v posebno cistilno merkavo kamor mecemo kar transformiramo ali dovolj poklicat svetlobo in prosit za ciscnje?
Hvala.

43

Maxim je napisal/a:

Kako pa s Merkavo ocistimo stanovanje negativnih energij,...?
Ali damo v merkavo i nato v posebno cistilno merkavo kamor mecemo kar transformiramo ali dovolj poklicat svetlobo in prosit za ciscnje?

Stanovanju naredi, da bo imel svojo merkavo, prej pa s procesom očisti stanovanje vseh nesrečnih energij, raznih sevanj,… in se poveži z bitji, ki skrbijo za prostor,…
Celi postopek imaš opisan v knjigi: Integralna biorgonomija.
Lahko pa še dodaš po svoje: os, haro, rožice,..
Lp

44

Komu je tečaj namenjen?

Tečaj je namenjen začetnikom in tistim, ki ste se z energijami že srečali (sem so vključeni tudi zdravilci, terapevti). Vsak je sposoben postati tisto, kar si želi biti.

Program

Kaj je integralna biorgonomija?
Gre za sodobno metodo energijskega zdravljenja, duhovnega razvoja in osebne rasti. Z njo lahko ugotovimo vzroke in na naraven način odpravimo težave. Je zelo preprosta in enostavna za uporabo v življenju. Pomaga nam,
da se postavimo zase in si urejamo življenje tako, kot si sami želimo. Je način,
kako doseči boljše življenje. Učinkovita je tako v zdravstvu kot v vsakdanu.

Kaj je komplementarna energija?
Kakor človek ima vsaka žival, rastlina, predmet, ideja ... svojo komplementarno energijo (pri ljudeh to imenujemo komplementarni partner). Ko se združita,
postaneta celota (primeri celote: noč in dan, jin in jang, ženski in moški princip). Oseba, združena s svojim komplementarnim partnerjem, lažje najde vzrok za težave (poslovne, osebne, zdravstvene). Lažje tudi uresniči svoje ideje.

Kaj je merkava?
Gre za orodje, s katerim združimo svojo energijo z energijo komplementarnega partnerja. Z njeno pomočjo se prestavimo v višje stanje zavesti. Tu začutimo združenost s celoto, postanemo eno s celotnim stvarstvom.
Od tukaj dalje se začnejo spremembe na nas samih. Močno smo povezani z virom univerzalne zavesti, od koder dobimo ideje, zamisli (Na primer dosti ljudi ima obilo dobrih idej, zamisli, vendar jih ne znajo realizirati. Ne zmorejo videti vzroka, zakaj jim ne gre). Merkava nam pomaga, da vidimo, kaj moramo spremeniti in storiti za uresničitev idej.

Blinkanje - aktivacija senzorjev za zaznavanje energij
Z aktivacijo senzorjev na vekah pridobimo zelo močno in učinkovito orodje, s katerim lahko izmerimo in preverimo vse, kar obstaja. Na primer, z blinkanjem lahko preverjamo energijsko stanje osebe, posameznega notranjega organa, hrane, pijače, oblačil, dogodkov, idej, nasvetov od drugih, prostorov (dom, služba, šola ...) itd.

Delo s procesi
S procesom transformiramo negativnosti, katere nas omejujejo, sprostimo napetosti (na primer vzrok za jezo, žalost, skrbi, strah ...). Svežo energijo preobrazimo v vse, kar potrebujemo (na primer: veselje, moč, samozavest, spoštovanje, iskrenost, odločnost, pogum, ustvarjalnost, mir ...)
S procesom lahko sami napravimo programe, kateri so v najvišje dobro ( na primer, da se lažje učimo, da  imamo z nekom boljši odnos, da smo naravnani pozitivno ... ).

Sproščanje karmičnih vezi in postavitev prednikov
S procesom je sprostimo različne karmične vezi (družinske, prijateljske, ljubezenske ...), ki so omejujoče. S tem se poveča učinek zdravljenja. V nekaterih primerih je možna celo   samoozdravitev. Po sproščanju vezi energijsko postavimo in uredimo prednike v našem življenju. S tovrstno postavitvijo prednikov  zmanjšamo ali celo izničimo škodljive vplive in vzorce, katere smo podedovali od prednikov..

Skupinske terapije ter individualno svetovanje

Etika pri delu z energijami

Tečaj vodim: Zoran Zavor.

Informacije in prijava:
pesem.duse@gmail.com,  070-824-799

Potek tečaja

Tečaj poteka v dveh delih, zato da lahko udeleženci tečaja vmesni čas vadijo vsebino prvega dela. Nekaj dni je potrebno, da se oseba privadi na nove energije. Z razdeljenim tečajem omogočamo energiji in nameri, da se lažje integrirata v osebo.

45

Neo je napisal/a:
ar3ka je napisal/a:

Poleg tega, kar si že napisal, je po feng shuiju prostor, v katerem živiš (tvoja soba) odraz tebe (celo del tebe), tvojega življenja, in lahko s spreminjanjem postavitve omar, čiščenjem ipd. spodbudiš spremembe tudi v svoji notranjosti. Tako da je povezanost obojestranska: ti vplivaš na sobo in ona nate (na nek način sta eno).

Drži. No danes sem se lotil pospravila. Zdaj mi je jasno zakaj me boli hrbet. Preteklost se mi je obesila nanj - ne morem verjet da sem tak zbiratelj

Zanimivo tole s preteklostjo in zbirateljstvom, saj je logicno.
Ampak tako lepo je vsake tok se usest an tla in privlec skatlo spominov.Meni se ap pogosto dogaja,ce hocem opgledati kaksno darilce iz preteklosti da ga ni, kar izgine, ker vem da je tista zgodba koncana, moj um pa vcasih isce potrebo po varnosti in jo najde v tistih spominckih.
Tole s sobo pa moram poskusit,mislim,da je cela soba skatla spominov.

46

Maxim je napisal/a:

Tole s sobo pa moram poskusit,mislim,da je cela soba skatla spominov.

Ja to je možno. samo če živimo samo v spominih potem se ne premaknemo z mesta. No meni se je zgodilo sledeče. Ko sem pospravil del stvari, nekaj teh spominov sem tudi zažgal in jih tako simbolično izpustil iz svojega življenja sem bil mnenja da pa zdaj pa bo, zdaj pa gremo. No ni bilo tako. Izkazalo se je da je bil to le del tega. V dveh tednih po tem se mi je v sobo nabralo še več stvari od vse povsod. Nekaj prostora v sobi so izkoristili tudi moji domači. Edina razlaga, ki jo imam je, da sem s tem ko sem začel "pospravilo" komaj odprl vrečo z darili iz preteklosti, ki jih je potrebno nekaj obdržati večino pa zavreči, da se naredi prostor, za "nove stvari = nove izkušnje". Sicer se človek ustavi pri kaki stvari, pa malo zafantazira v preteklost, ma je v končni fazi pretirana sentimentalnost prej ovira kot pomoč. Izgubljaš čas in si na koncu v še večjem neredu. Je treba prijet črno vrečo in se poslovit............na hitro.

No to sedaj kar sem napisal me je spomnilo na neko zgodbico, ki sem jo prebral. Človek je posoda. V tej posodi je svetloba. Slabe izskušnje, čustva... so kamenčki. Če je preveč kamenčkov, v posodi svetloba ugaša.
Posodo je potrebno obrniti in spustiti svetlobi pot.

lp

47

Neo je napisal/a:

V dveh tednih po tem se mi je v sobo nabralo še več stvari od vse povsod. Nekaj prostora v sobi so izkoristili tudi moji domači.

Mi je prišlo na misel, da bi moral morda definirat, kaj pa je tisto, kar si želiš novega. Uporabit namero. Podobno ko si transformiraš recimo vzroke za jezo, nato pa pustiš, da prežame tvojo bit ljubezen, svetloba radost, sicer se lahko naseli tudi kakšen strah, kar pa ti verjetno ne bi ravno ustrezalo. wink

Neo je napisal/a:

ma je v končni fazi pretirana sentimentalnost prej ovira kot pomoč

:prst:  Jaz sem zadnje dni čist divja! wink K temu me je spodbudila knjiga Ustvarjanje svetega prostora od Karen Kingstone. Sm začela pucat - začela sem pri poštnem nabiralniku (sem namreč ugotovila, da bi rabla še eno življenje samo zato, da bi pregledala cca. 1500 mailov raznih bedarij wink, dokumentih, sedaj pa sem pri podstrešju. Moram priznat, da se moram kar precej ''borit'' s sentimentalnostjo. Ampak kot si že sam rekel: spomini - dobri ali slabi - so del preteklosti in če jim ne pustiš odditi, si z leti vedno bolj zapiraš vrata za nove izkušnje. Po moje je problem pri sentimentalnosti, da recimo prijeten občutek, ki nam ga vzbudi nek dogodek iz preteklosti, fiksiramo samo na ta dogodek. In tako se oklepamo spominov, sanjarij, poveličevanja dobrih starih časov. hmm  Pa vendar bi nam lahko isti ali še lepši občutek vzbudil kakšen nov dogodek tukaj in zdaj. tongue

Veselo spomladansko čiščenje želim! :rose:

BTW: Prav spomnim se, kako sem po vsakem opravljenem izpitu nujno vedno uredila, pospravila (in jih nekaj tudi zavrgla) zapiske, preden sem začela z učenjem za nov izpit. Tudi če sem bila zelo v stiski s časom, je bil to nujni obred, saj sicer nisem in nisem mogla začeti z novim.

48

Whau hvala obema za to izkusnjo,da sta jo podelila.
Res je sentimentalnost nas vrze nazaj na tisto frekvenco,kjer smo bili, po moje.
Je pa mozno tudi imeti spomine v sobi vendar da te vsakic ne vrzejo nazaj ko vidis dolocena darilca,ko ves da to del zgodbe,ki je preteklost in da sedaj ne bi vec bila ista zgodba, da ma vsako obdobje svojo zgodbo, kot sta napisala nove lepe izkusnje.

No tale knjiga zveni zanimivo,jo bom se jaz vzela v roke, ce samo pomislim,da imam se vedno spravljene stare revije iz osnovne in srednje sole pa zapiske...ja ocitno bo tista velika omara morala dobit nov pomen za uporabo, e kaj drugega kot skatlice in paprije,
hvala se enkrat.
Po feng suju svetujejo spomladansko ciscenje vsega,kar ne potrebujes, kar je staro, kar je neuporabno in kar je novo in lepo vendar tebi to ne potegne, da to oddas, ce ne cutis da ti je to prijetno,karkoli ze to je.
Isto z oblekami,kar ne obleces 2x na leto pravijo da razveselis koga druggega.
pa veselo na ciscenje.

49

Super ste se lotili čiščenja. :prst:

Sam sem naredil program v sebi s pomočjo procesa Jehovah Adonai, da mi najprej pomaga videti, kje se še in na katerih področjih zadržujem v preteklosti. Nato naslednji program, da mi pomaga vse stvari sprostiti iz preteklosti, ki me omejujejo, (misli, čustva in fizične predmete).

Nekatere predmete je potrebno zažgati, še posebej, če nas vežejo na katere dogodke iz preteklosti, ali stvari, ki so nam jih podelili bivši partnerji. Pri stvareh od bivših partnerjev je spravljeno veliko čustev in ko stvar zgori se te sprostijo. Seveda ne bomo zažgali vsega pač pa tisto na kaj smo še posebej vezani.
Stvari seveda lahko tudi podarimo, vendar priporočam, da skurite čustvene predmete.
lp smile

50

Nova stvar, ki se mi je pojavila na Indijanski (šamanski) delavnici je ta, da sem dobil nove vodnike, ki me učijo stvari uglasiti s sabo in ena od teh je tudi bili sporočilo, da uglasim ceno za delavnico biorgonomije. smile 
Tako je od sedaj naprej cena za delavnico 120 eur.
smile