1

Tema: Delfini

Zadnjič mi je neka gospa, se ukvarja z energijami dejala, da imam energijo delfina. To mi je bilo tako zelo lepoooo smile  :srcek:  Namreč delfini so mi izjemno blizu, so čudovite živali, res si jih želim enkrat videti v živo, ta igriva, sočutna in inteligentna bitja. 
Sedaj pa mogoče malce nenavadno vprašanje, ali je možno -vsaj zdi se mi da sem enkrat to slišala nekje- da se delfinova duša lahko celo inkarnira kot človek. Čeprav vem, da načeloma so živali del velike kolektivne zavesti oz. duše, človekova duša pa je bolj individuum, čeprav vseeno eno z vsem.

Re: Delfini

Lexi je napisal/a:

Zadnjič mi je neka gospa, se ukvarja z energijami dejala, da imam energijo delfina. To mi je bilo tako zelo lepoooo smile  :srcek:  Namreč delfini so mi izjemno blizu, so čudovite živali, res si jih želim enkrat videti v živo, ta igriva, sočutna in inteligentna bitja. 
Sedaj pa mogoče malce nenavadno vprašanje, ali je možno -vsaj zdi se mi da sem enkrat to slišala nekje- da se delfinova duša lahko celo inkarnira kot človek. Čeprav vem, da načeloma so živali del velike kolektivne zavesti oz. duše, človekova duša pa je bolj individuum, čeprav vseeno eno z vsem.

Živijo Lexi. Ali si že bila na šamanski delavnici? Morda pa je energija delfina, ki jo je gospa začutila pri tebi, povezana s tvojo živaljo moči ali kakšnim pomočnikom?

Ninja je napisal/a:

Ali si že bila na šamanski delavnici?

Živjo Ninja,

nisem še bila na delavnici, imam pa željo da se jo enkrat res udeležim. smile

Lexi je napisal/a:

nisem še bila na delavnici, imam pa željo da se jo enkrat res udeležim

Lexi, prijazno vabljena, kadarkoli boš začutila, da je pravi čas zate.  :rose:  smile

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com