1

Tema: Alergija

Pozdravljeni,

mene pa zanima, če mi lahko pomagate pri alergiji.
Že dve sezoni sem kar naenkrat (nikoli nisem bila alergična na te stvari prej) postala alergična na določena drevesa in arašide. Ko so me letos testirali, so mi potrdili tudi alergijsko astmo, ker sem ponoči imela težave s hudim napadom kašlja.

Prosila bi vas, če mi lahko pri tem pomagate, kaj lahko storim.
Naj povem še, da sem nekaj mesecev pred prvo alergijo nekajkrat celo naglas izgovorila, da sem prov alergična na določeno osebo in da si ne morem pomagat. smile  Potem sem v tem obdobju tudi hotela pri sebi razreševat glede te osebe, ampak mi zgleda ne ratuje najbolje.

Hvala za odgovor in lep pozdrav.

Re: Alergija

Pozdravljena Chaja, ne dovoliš mi vstopa v biopolje. Če oseba zavestno želi odgovora, podzavestno pa si odgovora ne želi sprejeti, nanj ni pripravljena ali pa gre za zadevo, ki je v skladu z višjo zavestjo namenjena, da jo reši sama, se potem zgodi to, da podzavest ne dovoli vstopa.

Ponavadi alergijam vzrokuje vzorec, da smo alergični nase, se ne sprejemamo oz. se obsojamo. Poskušaj sama zaznati pri sebi, kaj ti gre pri sebi na živce, katere jeze ne želiš na glas priznati, a jo zadržuješ v sebi, oziroma ali ti gre kakšna situacija v tvojem življenju trenutno na jetra. Ko nam gre nekdo iz okolice na živce, je to že znak, da nekaj ne štima v nas samih. Aja, kot zanimivost - star izraz "iti na jetra" ni tako za lase privlečen. Jeza, ki jo gojimo v sebi in se ne izrazi navzven (imenuje se tudi podtalna, latentna jeza - v tem smo še posebne mojstrice ženske), se odrazi v hujši obliki kot fizična težava na jetrih - nepravilno delujoča jetra pa so osnova za vse vrste kožnih alergij. Alergije nastanejo tudi zaradi tega, ker ne delujejo pravilno žleze z notranjim izložanjem, še posebej ščitnica.

Če imamo opravka (če imaš opravka) s to vrsto jeze, priporočam čiščenje jeter - o tem je bilo že pisanega na forumu. S tem pomagamo jetrom, da s sebe sčistijo tudi nabrana škodljiva čustva. A za čiščenje je trenutno zadnji čas. Kasneje v jeseni oz. pozimi se ga zelo odsvetuje, ker lahko oslabi imunski sistem in si potem zlahka nakopljemo kakšen trdovraten prehlad. Tudi jetra se pripravljajo na zimo in čiščenje jih, recimo, utrudi.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Chaja je napisal/a:

Naj povem še, da sem nekaj mesecev pred prvo alergijo nekajkrat celo naglas izgovorila, da sem prov alergična na določeno osebo in da si ne morem pomagat.

Chaja,
na način, ki ti je poznat spremeni stvari, sem ti poslal podporo, odpri se ji če hočeš.
Odpusti zamero, do določene osebe, ki jo navajaš.

Chaja je napisal/a:

mene pa zanima, če mi lahko pomagate pri alergiji.
Že dve sezoni sem kar naenkrat (nikoli nisem bila alergična na te stvari prej) postala alergična na določena drevesa in arašide. Ko so me letos testirali, so mi potrdili tudi alergijsko astmo, ker sem ponoči imela težave s hudim napadom kašlja.

Prosila bi vas, če mi lahko pri tem pomagate, kaj lahko storim.

Imaš tudi omejujoče programe: 
življenje je nevarno,
nemoč sama spremeniti stvari v življenju,
ter občutke, da te substance na katere si alergična napadajo.

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Hvala obema za odgovore,.....te dni sem bila alergična tudi na neko novo stvar (mogoče na nekaj v zvezi s kurjavo), tako, da sem se poglobila v postopek razreševanja problemov:),.........zadeva se je kar čez noč uredila, vendar se je čez dva dni ponovila, ampak v nekoliko hujši obliki - vse me je bolj srbelo in imela sem tudi lažji napad astme. Malo me je skrbelo, ker nisem bila doma in nisem imela pumpice, zato sem zvečer ves postopek ponovila, dodala tudi nekaj novih stvari, ki so mi prišle na misel in že takoj zvečer nisem imela več težav.

Lp, Chaja.

Chaja je napisal/a:

sem zvečer ves postopek ponovila, dodala tudi nekaj novih stvari, ki so mi prišle na misel in že takoj zvečer nisem imela več težav.

:prst:  :prst:  smile

smile

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788