Re: nenavaden klic

Zoran je napisal/a:

Ko smo mi v konfliktu s sabo (stres, jeza, strah,…) oddajamo to destruktivno energijo, ki lahko vpliva ne samo na ljudi, živali, temveč tudi na predmete, ki jih uporabljamo. Npr.: računalnik blokira ali samo povezava blokira, avto ne vžge, se kvari, aparati v gospodinjstvu crkujejo,.. tako lahko tudi kot v tvojem primeru zvoni telefon.  Preko klica se ti lahko javljajo tudi tvoji varuhi, da te opozorijo na nekaj (stvar, dogodek, čustvo,..) ali imaš pa kakšen elemental. Dostikrat, če se stvari premikajo po stanovanju ali zginejo so tudi "vile", ki so po pomoti prišle v stanovanje ali si jih pa sami prikličemo. Vile je potrebno pospremiti nazaj v naravo. Vile vejo tudi nagajati, če so imele kakšno svoje mesto, npr.: na dvorišču (sadovnjak, rože,…) pa se to odstrani postanejo žalostne in zato nagajajo.

wink Ko to berem, šele vidim, kakšen kaos nosim v sebi. Čeprav se mi življenje nekako ureja, pa se še vedno ne morem "odlepit" od določenih ljudi in čustev. Pa še "ne novo" se lepim! Zdi sem mi, da nikakor ne uspem doseči notranjega ravnovesja in miru. Kako naj se začnem premikati naprej v življenju?
Sem pa tudi sama pričela prejemati neznane klice. Do sedaj 3x, cca. na 14 dni. Od tega sem 2x stala pred sodiščem, zadnjič na sedaj med prazniki, ko smo se v jutranjih urah vračali z zabave, jaz pa sem razmišljala o osebi, ki se je na drugem koncu dežele ravno prebujala (no, ne vem, če ima to kako vezo s klicem).
Mi pa doma v zadnjem letu in pol crkuje vse po vrsti. Avto komaj še leze naprej, žarnice pokajo kot za stavo, crknilo pa je že pol hišnih aparatov, od mikserja, hladilnika, računalnika, TV,... v glavnem, kriza.  Je možno, da je to povezano s smrtjo v družini? Zdi se mi (časovno), da se je to začelo, ko je umrl moj oče. Pred tem sem se ločila, in takrat sem ostala z otroci čisto sama. Sedaj, ko to pišem,  mi prihaja na misel, da je vse to povezano z mojo negativno energijo, vendar pa ne razumem, zakaj se potem zo ni dogajalo že prej, ko sem bila čisto na dnu.  Kaj je možno, da sem bila takrat čisto zaprta, sedaj pa sem bolj odprta za energije v vesolju (ne vem kako naj se pravilno izrazim) in posledično tudi jaz bolj vplivam na zunanji svet?
Če je tako, kako to spremenim v "pozitivno"?

27

Vanja70 je napisal/a:

Mi pa doma v zadnjem letu in pol crkuje vse po vrsti. Avto komaj še leze naprej, žarnice pokajo kot za stavo, crknilo pa je že pol hišnih aparatov, od mikserja, hladilnika, računalnika, TV,... v glavnem, kriza.  Je možno, da je to povezano s smrtjo v družini? Zdi se mi (časovno), da se je to začelo, ko je umrl moj oče. Pred tem sem se ločila, in takrat sem ostala z otroci čisto sama. Sedaj, ko to pišem,  mi prihaja na misel, da je vse to povezano z mojo negativno energijo, vendar pa ne razumem, zakaj se potem zo ni dogajalo že prej, ko sem bila čisto na dnu.  Kaj je možno, da sem bila takrat čisto zaprta, sedaj pa sem bolj odprta za energije v vesolju (ne vem kako naj se pravilno izrazim) in posledično tudi jaz bolj vplivam na zunanji svet?
Če je tako, kako to spremenim v "pozitivno"?

Vanja
ko si na dnu (žalostna)  ali nimaš dovolj energije, da bi to energijo izražala navzven destruktivno, ker jo hraniš in se preko nje učiš.  Ali pa destruktivno energijo usmerjaš v svojo notranjost (obsojanje, ogorčenost, jeza,..) in ko to ne gre več v tebe, začneš izžarevati vso nakopičeno energijo navzven na okolico.
Prvi pozitiven korak je že ta, da si prepoznala svoj odraz na okolico.

Odpri se da se bodo tvoje čakre uravnovesile in očistile negativne energije in tako tudi tvoje telo. Vse kar ti pride na misel pa tega ne rabiš več, se osvobodi in si odpusti.  Pred postopkom pojdi v meditacijo, Reiki, ali kaj koli veš počet in naredi postopek. Osvobajam se vse jeze, obsojanja,…. v sebi in si odpuščam za to in to ali ko sem ravnala tako in tako,... , Vse to poskusi občuti, kako se osvobajaš in enako se odpri, da boš dobila vse tisto kar hočeš imeti in kako se hočeš počutiti. Odpiram se za to in to in občuti kako se stvari menjajo in s tem tvoje počutje in mišljenje. Če je tega veliko lahko traja več dni čiščenje.
Če delaš Reiki je pod temo Reiki napisanih nekaj primerov odpiranja.
smile

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Hvala  :rose: . Že dolgo se pripravljam na akcijo, da bi delala malo na sebi, pa je ostalo le pri razmišljanjih. Danes začnem  :prst:. Vsak dan gibanje v naravi, ko čakam otroka na nogometu,  pa vsak večer malo časa za "remont", namesto večerne nadaljevanke. Pomagala si bom z reikijem, pa po navodilih. Samo najprej se moram rešit strahu  pred opuščanjem slabih vzorcev. Občutek imam, da so kar prilepljeni name. No vsak napredek bo dobrodošel.

29

Vanja70 je napisal/a:

Hvala  :rose: . Že dolgo se pripravljam na akcijo, da bi delala malo na sebi, pa je ostalo le pri razmišljanjih. Danes začnem  :prst:. Vsak dan gibanje v naravi, ko čakam otroka na nogometu,  pa vsak večer malo časa za "remont", namesto večerne nadaljevanke.

Namen imaš, sedaj še akcija. :prst:

Vanja70 je napisal/a:

Pomagala si bom z reikijem, pa po navodilih. Samo najprej se moram rešit strahu  pred opuščanjem slabih vzorcev. Občutek imam, da so kar prilepljeni name. No vsak napredek bo dobrodošel.

Kar takoj stran z njim, ker lahko postane izgovor.
Odpiram se, da bom tak kanal za pretok Reiki energije, da se osvobodim tega vzorca,  strahu  pred opuščanjem slabih vzorcev ali da vidim in razrešim vzrok za ta strah,.. in ga spusti ga da gre iz tebe ven, ne čakati.
Zamisli si da je ta vzorec prazna embalaža, ki jo vržeš v smeti na preobrazbo.  wink

smile

30 Nazadnje urejal Chaja (19.08.2011 12:12:26)

Živjo,...kar nekaj časa je že minilo, odkar sem nazadnje pisala smile

Moji "neznani" klici so se končali, ko sem zamenjala telefon. Prej sem imela Samsung Corby - ja, sedaj pa Nokio. Mogoče Samsungi lovijo "nenavadne" signale?  smile

Se pa mi zadnje čase dogaja, ponavadi zvečer, da se same od sebe oglašajo otroške igrače, pa se ne bi smele, če nihče na njih ne pritisne.
Prejšnji teden sem stopila iz sinove otroške sobe, ker je ravno zaspal in ravno takrat se je oglasil telefon - otroška igrača iz druge, hčerine sobe.
Tako, da imam sedaj te igrače čisto ugasnjene, pa je zaenkrat mir  smile 

Lp, Chaja.

Živjo Chaja, hvala da si javila, kaj se je potem dogajalo.  :rose:

Rešitev lahko najdeš v tem, da ugasneš igračke, mogoče pa bo pomagalo tudi to, da si jasno in odločno postaviš svojo os sveta oz. steber božansko-zemeljsko. Prek tvojega pisanja sem na hitro ošvrknila situacijo in si, podobno kot Anison v temi Agresija, vseposvod po prostoru, razen v sebi ne. Naprave dostikrat znajo odreagirati na naše neharmonično energijsko stanje - se je komu že zgodilo, da je ulična svetilka ugasnila ali se prižgala ravno v momentu, ko je stopil pod njo? Nekje iz nas buha energija v okolico, kar se odraža v reakciji iz okolice. Na drugem mestu pa smo lahko energijsko komaj pretočni, torej nimamo lepo razporejene energije po telesu in ne teče čez nas enakomerno. Ko smo v notranjem ravnovesju in imamo čvrsto postavljen steber božansko-zemeljsko, smo hkrati tudi v ravnovesju z vsem, kar se dogaja zunaj nas. Nekdo na primer, ki je podzavestno naravnan na elektromagnetno vibracijo (deluje prek zakona elektrike in magnetizma), se mu lahko pogosto dogaja, da mu električne in druge naprave "odgovarjajo".
No, Chaja, pa upam, da te nisem preveč prestrašila.  wink  Hočem sam reči, da so to naravni in normalni pojavi, ki jih med drugim sprožajo tudi naša energijska telesa in naše podzavestno delovanje.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

32 Nazadnje urejal Chaja (19.08.2011 19:38:57)

malce sem pobrskala po spletu in našla Ogorevčev post, ki ga je nekdo skopiral in sedaj ga kopiram tudi jaz, da bi še komu prišel prav:

To os sveta bi pravzaprav morali prvo postaviti, saj je osnova za pridobivanje energije, brez katere je le težko narediti notranjo spremembo, spremeni karakter, odnos do sebe, okolja do Sveta.

To os sveta ali znanstveno aksis mundi, so poznali že od kar obstaja človeštvo. Zadeva je zelo enostavna. Povežemo se "navzgor" na božansko, absolutno ali na čisto zavest (tako kot komu paše), kar predstavlja korenine našega drevesa. Potem pa "navzdol" na zemljo, materialno, na vse kar nas obkroža, kar predstavlja drevo z listjem in sadeži vred. Če ne jačamo korenine (stik z najvišjo zavestjo), moramo rezati krošnjo (bolezni, nesreče, slaba usoda).

Zavedati se moramo, da je edini pravilen in neškodljiv način, na kateri sprejemamo energijo ta, da se popolnoma brezpogojno kot bitje na vseh ravneh bivanja, z vsem kar nas obkroža predajamo tej najvišji zavesti, in se odpiramo, da deluje preko nas, nas vodi, nam je v pomoč.

V nadaljevanju pa zaprosimo, da dobimo toliko energije ljubezni, ..., da ljubezen do vsega kar obstaja (do božanskega), postane naš cilj, sreča in zadovoljstvo.

To os vzdržujemo. Nekdo je sposoben enkrat jo postaviti, potem pa je to za vedno, spet drugi rabi to narediti trikrat dnevno.

To je tudi osnova za to, da se odrežemo od energij raznih gurujev, terapevtov, sekt, verstev, sistemov zdravljenja, raznih "naprav" s katerimi želijo spreminjati naše zdravstveno stanje.

V primeru, ko imamo postavljeno to os, se lahko poslužujemo pomoči raznih metod, lahko se medicinsko zdravimo, čistimo vzorce, saj imamo dovolj energije za to, saj z večanjem brezpogojne ljubezni do najvišje zavesti povratno dobimo dovolj energije za to.
Če ne dobimo tovrstne energije, pa jo vzamemo po horizontali od partnerja, otrok, sodelavcev, svoje prihodnosti, v skrajnjem primeru iz svojih prihodnjih življenj.

Se pravi moram delati po tem?
Hvala za odgovor,

lp, Chaja.

Hvala za link; o osi sveta oziroma stebru božansko-zemeljsko je bilo že veliko napisanega na forumu, tako da materiala za delo ne manjka.

urskakorun.com

Chaja je napisal/a:

Prej sem imela Samsung Corby - ja, sedaj pa Nokio.

Znamka izgleda ni pomembna. Imam Nokio ki je danes "vzpostavila" zvezo z mojo snaho(in dopisala "sredi klica"),nato pa tišina.Ko sem jo klical ni nič vedela o tem klicu.In takoj ko sem prekinil zvezo in odložil telefon,se je ponovil enak klic kot prvič.
Ne glede na zgornje članke me zanima če ima kdo kakšen namig zame.
V naprej hvala.

35

francik je napisal/a:

Imam Nokio ki je danes "vzpostavila" zvezo z mojo snaho(in dopisala "sredi klica"),nato pa tišina.Ko sem jo klical ni nič vedela o tem klicu.In takoj ko sem prekinil zvezo in odložil telefon,se je ponovil enak klic kot prvič.
Ne glede na zgornje članke me zanima če ima kdo kakšen namig zame.

Franci, se ti klici še ponavljajo?

Zoran je napisal/a:

Franci, se ti klici še ponavljajo?

Takrat je bilo prvikrat in zadnjikrat do sedaj.
In škoda da se nisem videl v obraz. big_smile

francik je napisal/a:

In škoda da se nisem videl v obraz. big_smile

lol Hehehe, jah, verjetn bi bil obraz pri vsakemu v takem trenutku podoben.

urskakorun.com

38

Chaja hvala, ker si se oglasila:).
Tudi pri meni se klici še vedno pojavljajo, vendar niso več tako pogosti. Te dni sem zamenjala telefon (prej sem imela samsung Preston), mogoče se pa bodo tudi pri meni klici nehali, čeprav ne verjamem, da bi bila znaka telefona povezana s tem.

39

Ne boste verjeli.... Sedaj ko sem zamenjala telefon, so se klici začeli pojavljati moji mami.

40

12 je napisal/a:

Ne boste verjeli.... Sedaj ko sem zamenjala telefon, so se klici začeli pojavljati moji mami.

Najverjetneje imate odprt nek portal, ki ne spada glih v to realnost in vas na nekaj opozarja, oziroma uči. Ko so takšni portali odprti v stanovanju, oziroma na rečeh, je največkrat nekakšna lekcija iz njih.

smile

Tudi jaz imam Samsung corbyja in se mi je to dogajalo... Nasploh Samsungi imajo nekakšno funkcijo, da lahko sam sebe kličeš, če stisneš določen gumb, prikaže pa se pod neznano... wink

42

Mavrica. je napisal/a:

Tudi jaz imam Samsung corbyja in se mi je to dogajalo... Nasploh Samsungi imajo nekakšno funkcijo, da lahko sam sebe kličeš, če stisneš določen gumb, prikaže pa se pod neznano... wink

Ta je pa dobra funkcija  big_smile  verjetno je mišljen klic (samoklic), kot izhod v sili wink

smile