1

Tema: Zakaj mi vse odpoveduje...?

Pozdravljeni,

V zadnjih 2 tednih se mi je pokvaril avto, katerega popravilo me je stalo cca 1000 EUR,
- istočasno se mi je popolnoma pokvaril računalnik (sicer star 6 let), tako, da se ga ne da več popravit,

- čez nekaj dni se mi je pokvarli sesalec (star cca 12 let) in se ga tudi ne da več popravit oziroma nima  smisla ker je že star in bi spet kmalu pokvaril,

-  včeraj pa pridem domov iz službe in ne dela več TV. Poklicala sem operaterja kjer imam naročniški paket in mi pravi da kot izgleda je nekako odpovedal kabel.

- v tem času sem bila delno tudi po svoji krivdi nekoliko finančno oškodovana.

A ima morda kdo od vas kakšno idejo zakaj se mi vse to dogaja naenkrat, kakšno sporočilo taki dogodki prinašajo? Kaj naj bi to pomenilo ?

lp, Venesuela

Re: Zakaj mi vse odpoveduje...?

Pozdravljena ecuador in dobrodošla na forumu.

Vse, kar nas obdaja v našem okolju, je na višjih energijskih ravneh tesno povezano z našo vibracijo in tako lahko tudi neživi predmeti predajajo sporočila iz ravni absolutnega, če se z nami nekaj dogaja.

Kadar se nam nenavadno pogosto ali v kratkem časovnem zaporedju kvarijo ali odpovedujejo naprave okrog nas, se je dobro vprašati ali smo slučajno prekomerno potrošili svojo energijo in po domače povedano "pregorevamo".

Omenjenim dogodkom lahko vzrokuje tudi močneje nabita čustvena energija - na primer jeza ali žalost - energijsko telo takšnega čustva, ki se je v kratkem času nabilo (smo se na primer na hitro zelo razjezili) ali pa se je v določenih časovnih intervalih zgodilo večkrat, da smo se nabili s čustvom (smo se v nekem obdobju večkrat na primer razjezili) lahko sesuje vibracije naprave in jo pokvari.

Se najdeš v kateri od razlag?

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com