26

Re: Ni novo, je pa dobro:)

Balerina.

Hm. Meni se balerina vrti v levo in v desno istočasno. Sem opazil, da ima senco.

lp

francik je napisal/a:

Kako ti pa to uspe?Ko sem odprl "balerino"se je za nekaj trenutkov vrtela v levo,nato pa samo še v desno.

Da se ti bo vrtela v levo, lahko poskusiš zračunati v glavi en malo težji račun, na primer 215+365 in obenem gledaš balerino. Takoj ko začneš računati, lahko opaziš, da se balerina začne vrteti v levo. Jasen dokaz, da računamo z levo stranjo možganov. smile

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

28

Urška je napisal/a:

Da se ti bo vrtela v levo, lahko poskusiš zračunati v glavi en malo težji račun, na primer 215+365 in obenem gledaš balerino. Takoj ko začneš računati, lahko opaziš, da se balerina začne vrteti v levo. Jasen dokaz, da računamo z levo stranjo možganov

Meni se pa začne vrteti v levo ko že izračunam lol , mogoče zato, ker mi je bila matematika najljubši predmet tongue
smile

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Zoran je napisal/a:
Urška je napisal/a:

Da se ti bo vrtela v levo, lahko poskusiš zračunati v glavi en malo težji račun, na primer 215+365 in obenem gledaš balerino. Takoj ko začneš računati, lahko opaziš, da se balerina začne vrteti v levo. Jasen dokaz, da računamo z levo stranjo možganov

Meni se pa začne vrteti v levo ko že izračunam lol , mogoče zato, ker mi je bila matematika najljubši predmet tongue
smile

Meni se tudi vztrajno vrti v desno, vsakič ko odprem. Tokrat sem pa začela razmišljati, 215 plus... koliko je že rekla Urška?? In je preklopila v levo lol

ar3ka je napisal/a:

Mene je tale povezava čist frapirala!  wink  Po opisu sodeč bi prej spadala v kategorijo ljudi, ki jim bolj deluje leva polovica. To sem o sebi tudi vedno verjela. Včeraj po sem gledala to plesalko in sem jo videla vrtet samo v desno. Naj sem še tako poskušala, vedno se je vrtela v desno. Grem probat še enkrat.  big_smile

Sem jaz prišla do podobnega spoznanja smile Ves čas v desno in "na silo" se je ne da obrniti smile  V levo se pa začne vrteti, ko začnem razmišlajti o zgoraj napisanih navodilih in izkušnjah drugih, pa analizirati, zakaj neki se to dogaja... wink
Potem greš pa nazaj pogledat opis in ugotoviš, da se nekje globoko vseeno skriva bolj desna polovica, ki si zaenkrat še ne upa lih najbolj pogumno izraziti navzven... (no, pri meni jo vsaj mačke izdajajo tongue )

Andreja je napisal/a:

q Tokrat sem pa začela razmišljati, 215 plus... koliko je že rekla Urška?? In je preklopila v levo lol

lol  tongue

urskakorun.com

Andreja je napisal/a:

pri meni jo vsaj mačke izdajajo

Kake mačke?

urskakorun.com

32

Urška je napisal/a:

Kake mačke?

Verjetno Andreja misli na to, da ima raje mačke kot pse, zato jo izdajajo, da je bolj desno-možgansko-polovična (se opravičujem za obupno skovanko :zardevajoči smeško:), četudi je tudi ona zase najprej mislila, da velja zanjo obratno.

33

Andreja je napisal/a:

no, pri meni jo vsaj mačke izdajajo

Pri meni pa niti mačke ne. wink Sm bolj za pesjankote, čeprav so mačke tudi  :prst:  :srcek:

Andreja je napisal/a:

Tokrat sem pa začela razmišljati, 215 plus... koliko je že rekla Urška??

lol  lol Sem preizkušala nekaj z računanjem in se tudi sama zalotila z vprašanjem..."koliko je že Urška tam napisala?"... lol  lol

smile

Hihihi, mene je Zoran tudi spraševal:" Kak to, če računam pa mi nič ne obrne." Ko pa je zračunal, se mu je začelo pa obračati v levo ...  lol

urskakorun.com

ar3ka je napisal/a:
Urška je napisal/a:

Kake mačke?

Verjetno Andreja misli na to, da ima raje mačke kot pse, zato jo izdajajo, da je bolj desno-možgansko-polovična (se opravičujem za obupno skovanko :zardevajoči smeško:), četudi je tudi ona zase najprej mislila, da velja zanjo obratno.

Ja, to sem mislila smile Ta lastnost me je prepričala, da je še nekaj upanja tongue (ampak rockerca ostajam vseeno wink )

ar3ka je napisal/a:
Andreja je napisal/a:

no, pri meni jo vsaj mačke izdajajo

Pri meni pa niti mačke ne. wink Sm bolj za pesjankote, čeprav so mačke tudi  :prst:  :srcek:

Sej to se mi je zdelo zate, si že nekaj o psih pisala, zato pa sem to omenila, da je pri meni obratno, hehe.

Urška je napisal/a:

Hihihi, mene je Zoran tudi spraševal:" Kak to, če računam pa mi nič ne obrne." Ko pa je zračunal, se mu je začelo pa obračati v levo ...  lol

No, jaz sem šla pogledat nazaj na forum wink in potem nazaj na balerino in ko sem izračunala (pravilno, sem potem še s kalkulatorjem preverila wink ), se je še vedno veselo vrtela v desno...
Tko da zadeva gre v levo očitno ob analiziranju: "Koliko že...", "Zakaj to pri nekomu tako, pri meni pa tako...", "Kako to, da ne gre, če bi moralo iti..."  smile

37

Mir ni le nasprotje vojni, ni samo čas med dvema vojnama -mir je nekaj več.
Mir je zakon človeškega življenja.
Mir je tedaj, če prav ravnamo in če vlada pravičnost v odnosih med ljudmi in v odnosih med ljudstvi.
(Pregovor - Irokezi)

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Lepa. Men je pa tole pismo čudovito.  :rose:  :srcek: Poslal ga je poglavar Seattle predsedniku Piercu v Washington leta 1855.

http://www.youtube.com/watch?v=qJq64jK0kFo

urskakorun.com

Sem nastavil balerino,jo gledam,pokličem ženo,pa me vpraša v čem je fora,da se en čas vrti naprej,en čas pa nazaj.Ko sem ji pa rekel,da se meni vrti samo v desno,jo je kar odneslo,češ,iz mene ne boš norca bril.Sem šele čez čas poskušal nekaj razlagat,pa nisem prepričan če sem bil
prepričljiv. big_smile

Hahaha faca  lol

urskakorun.com

Majhen muc in potepuški muc na ulici...malček se vrti in vrti in lovi svoj rep. Vrti se in vrti...

Potepuški muc vpraša: Kaj počneš?

Malček: Pravkar sem se vrnil iz mačje filozofske šole in naučil sem se dve stvari, prvič, da je v mačjem življenju najpomembnejša stvar sreča. In drugič, imam jo v svojem repu. In kaj počnem..lovim jo in ko jo končno res ujamem, jo zaprem in večno bom imel srečo.

Potepuh odvrne: Veš, nisem imel takih možnosti, kot ti..vse življenje sem na ulici, brskam za svojo hrano že svojih trinajst let...a hecno, naučil sem se istih stvari: Naučil sem se, da je sreča resnično najpomembnejša stvar v mačjem življenju in seveda, sreča se res nahaja v mojem repu. Edina razlika med nama je, da sem jaz ugotovil: kamorkoli grem...če grem in počnem kar me v življenju veseli in živim življenje, kot mi je všeč...mi vselej sledi cool

Dyer zgodbico pripoveduje na spodnji povezavi smile :

http://www.youtube.com/watch?v=7Xz7edbxACo

smile

A nista dobra?  smile

http://www.youtube.com/watch?v=5KF__woC … re=related

Nekdanja pevka Native American tria Ulali, Pura Fe (Pure Faith) in kitarist Danny Godinez.

:rose:

Dobra sta res smile

Meni pa tal pesem prebudi vse živčne končiče smile

Anders Hagberg – Stenristarna  :srcek:

http://youtu.be/KOud7nOIdds

urskakorun.com