1

Tema: (Pozitivna) pričakovanja drugih

Zdravo smile

jaz pa imam malo problema s pozitivnimi pričakovanji (mnenji) drugih o meni. Problem je, ko začutim, da ima nekdo 'visoko' mnenje o recimo mojih sposobnostih, občutim tak pritisk - v smislu, da sedaj pa moram ta pričakovanja izponit ali celo presežt - hkrati pa tudi strah, da jih ne bom mogla izpolnit (in kaj si bodo pa v tem primeru drugi mislili o meni oz. da bom pustila slab vtis na tiste, ki o meni mislijo dobro). Mi lahko mogoče kdo svetuje, kaj naj v zvezi s tem naredim? Hvala :rose:

Re: (Pozitivna) pričakovanja drugih

Pa še nekaj, se mi zdi, da me tak odnos do tujih pričakovanj oddaljuje od sebe, ker se potem sploh ne potrudim, da bi ugotovila, kaj si sama res želim, pač pa vso energijo usmerim v izpolnjevanje drugih pričakovanj do mene, ne da bi sploh premislila, ali je to, za čimer se ženem, res zame.

Kakor te začutim imaš slabo izdelano samopodobo, nezaupanje v sebe in svoje sposobnosti in šibko tretjo čakro (to pomeni, da je energijsko slabo pretočna) - le-ta pokriva področje odnosa do sebe ko si obkrožen z drugimi in odnosa do drugih.

Zadeve se lahko lotiš skozi nalaganje želenih občutkov, kot smo delali na delavnici - na primer, da vem, kako sprejeti svoje sposobnosti in jih izraziti. Poišči vzrok, zakaj ne zaupaš lastnim sposobnostim, preveri z božanske ravni ali obstaja iz preteklosti kakšna pogodba, zakletva, odločitev, povezana z izpolnjevanjem poslanstva, prepoznavanjem ali izražanjem svojih talentov. Zelo dobro je tudi mehansko okrepiti tretjo čakro oz, pleksus - načinov je veliko - obkrožiti se s predmeti ali oblačili rumene barve, na področju pleksusa nositi rumene kristale (heliodor, citrin), redna vadba trebušnjakov, vroča prha na področje pleksusa (usmeriti tuš z vročo vodo na področje pleksusa, da koža pordeči;to ugodno deluje tudi na trebušno slinavko), čaj potrošnik pomaga razbiti lažne iluzije o sebi ... Lahko pa vprašaš tudi svoje vodniike (žival moči, duhovni učitelj), kaj konkretno moraš napraviti, da rešiš to težavo.  :rose:

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Aha, še nekaj si mi prišla povedat smile Vzorec, naj drugi naredijo namesto mene.

urskakorun.com

Kako smo si podobni,ko pa se srečujemo se pa nismo sposobni videti-prepoznati.  big_smile

Urška je napisal/a:

Aha, še nekaj si mi prišla povedat smile Vzorec, naj drugi naredijo namesto mene.

A ne ne, to pa nisem bila jaz! wink  big_smile

Urška, hvala ti za odgovor in nasvete.  :rose:  :srcek:  smile Bom preverila, kdo ve, do česa pridem. wink

francik je napisal/a:

Kako smo si podobni,ko pa se srečujemo se pa nismo sposobni videti-prepoznati.  big_smile

wink

ar3ka je napisal/a:

A ne ne, to pa nisem bila jaz!

big_smile

urskakorun.com