1

Tema: Oblačila pokojnih

Pozdravljeni

Nekaj me zanima, pa nikjer ne najdem odgovora, zato bi bila zelo hvaležna, če mi zna kdo odgovoriti.

Je v redu, če ti svojci pokojnika podarijo  kakšno njegovo oblačilo, da ga nosiš. Ima to oblačilo verjetno neko energijo pokojnika v sebi. Kako to energijo odstranit? Je dovolj, da opereš ali neseš v čistilnico? Je razlika, če si bil s pokojnikom v dobrih odnosih ali z njim nisi imel stikov?

Lep ponedeljek želim, Valčika

Re: Oblačila pokojnih

Zdravo Valčika,

zanimivo vprašanje. smile

V redu je tako dolgo, dokler "obdarovanec" sprejme dejstvo in se v oblačilih ugodno počuti.

Vsako oblačilo, oziroma če posplošimo, čisto vsak predmet, ki je bil prej last nekoga drugega, nosi v sebi določena čustva, spomine in informacije, podobno kot nek odtis, ne glede na to ali je predmet last žive ali pokojne osebe. Tudi če oseba umre, se informacije v predmetu ohranijo, ker so v njem "odtisnjene". Več, ko je oseba uporabljala ta predmet, z močnejšimi energijami tiste osebe je predmet "prežet". To dejstvo lahko zlahka preverimo pri kakšnih starejših prstanih ali drugem nakitu.

Čistilnica res opere eno raven oblačila, a žal ne doseže čustvenega in informacijskega nivoja. wink

Ne vem, katere tehnike poznaš in uporabljaš. Za čiščenje predmeta na višjih ravneh se lahko uporablja transformacijsi proces iz integralne biorgonomije Jehovah Adonai, reiki, transformacijska naročila in tehnike z delavnice Pesem duše itd ... jaz načeloma ne uporabljam nobene tehnike, ampak samo pustim da vse tisto, kar je omejujoče zame ali za tisti predmet, avtomatsko steče v čisto zavest in se napolni s tistimi energijami, ki so v najvišje dobro "bitja" predmeta.

Valčika je napisal/a:

Je razlika, če si bil s pokojnikom v dobrih odnosih ali z njim nisi imel stikov?

Ja je in sicer v čustveni vpletenosti. Nekoga, ki ga ne poznaš, je težje razumsko opredeliti, kot to radi nezavedno počnemo z ljudmi, ki jih poznamo. Če osebo dobro poznaš, si z njo povezan in nezavedno čutiš neke stvari, ki se nahajajo v vajinem skupnem energijskem polju (z vsakim človekom, s katerim spletemo nek odnos, ustvarimo določeno biopolje. tesnejši kot je ta odnos, močnejše je skupno polje). Pri osebi, ki je ne poznamo, tega skupnega polja ni, zato lahko tudi predmet, ki je bil njena last, z manjšo čustveno vpletenostjo ali z drugimi besedami lažje očistimo, ker se naš um ne ukvarja s podrobnostmi okrog osebe, ker jih enostavno ne pozna.

Če želimo predmet poznane osebe res dobro energetsko očistiti, se najprej postavimo v svoj kanal božansko-zemeljsko, odrežemo se od osebe in z minimalno oziroma ničelno čustveno vpletenostjo napravimo transformacijo energij. Sebe je potrebno pripraviti do tiste točke, ko do osebe ne čutimo nobenega čustva, oziroma podobno kot do neke nepoznane osebe. Predvsem pa po opravljenem postopku ZAUPAJMO, da smo napravili najboljše, kar smo lahko in da se je stvar očistila. Če dvomimo vase ali v postopek, nismo naredili nič.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Pred leti sem nekje prebral, da bi bilo spoštljivo do pokojnika,da po njegovi smrti zažgemo vsa njegova najbolj nošena oblačila in obutev.In to na bukovem(?) lesu.
Naj si to vsak razlaga kakor zmore.

Prav lepa hvala, Urška, za izčrpen odgovor. Bi pa bilo res za narediti, kar je francik napisal. Ampak, velikokrat je škoda, sploh, če je stvari ogromno in so kot nove.

Namreč, prijateljica mi želi podarit oblačilo svoje pokojne mame, ki je tudi moja botra. Do pred cca. 8, 9 let nazaj smo bili z pokojno, ki je umrla letos kot družina-moja druga mama. Potem smo se oddaljili. Z njeno hčerko smo še vedno v odličnih odnosih. Do pokojne nimam nobene zamere. me je pa zelo zanimalo glede oblačila. Bi pa bilo res škoda vse sežgati, ker je imela pokojna lepe stvari in zelo ohranjene. Je pa res, ad ače sežgeš dejansko zaključiš.

Hvala in vse dobro, Valčika.

Valčika je napisal/a:

Bi pa bilo res za narediti, kar je francik napisal

Hja, včasih se je res bolje vsega skupaj znebiti pa je .. še posebej najljubših stvari ali oblačil.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com