1

Tema: Osvoboditev in odpust omejujoče Slovenske kolektivne karme

Osvoboditev in odpust omejujoče Slovenske kolektivne karme

Konec letošnjega leta je prišel čas, da se konča omejujoča Slovenska karma. Zato bo tudi letos postopek (osvoboditev in odpust Slovenske kolektivne karme) izpeljan preko medicinskega kroga/kolesa (ang. medicine wheel).
O medicinskem kolesu si lahko preberete več na forumu, pod temo medicinsko kolo.

Postopek je podoben kot lanskoletni odpust karme po prednikih in blagoslov.

Skozi proces se bomo osvobodil omejujočih stvari, kateri lahko vplivajo na nas s strani kolektivne Slovenske karme. V kolektivni zavesti Slovenije so večinoma omejujoči programi, kot so: občutek majhnosti, občutek  manjvrednosti, občutek, da nismo dovolj dobri,  da moram delati, kar drugi hočejo, občutek krivde, ter ostali.

Zgodilo se bo sledeče: osvobodili se bomo omejujočih vzorcev in prepričanj, ki nas omejujejo s strani kolektivne zavesti Slovenije in tedaj se nam odpre možnost, da si bomo lažje sami izbrali občutke ki jih želimo imeti.
Postopek bo pomagal celotni državi, da se počasi lahko osvobodi omejujočih stvari.
Odpre se nam možnost, da na stvari pogledamo drugače, ko več ne nosimo breme drugih.

Proces bo izpeljan 29.12.2011.

Vsi, ki želite sodelovati v procesu,  pišite na e-naslov, da vam lahko posredujem kratek postopek, ki ga je potrebno narediti z vaše strani. Če želi biti vključen še vaš družinski član ali partner, napišite zraven svojega imena in priimka tudi njegovega - potrebno je, da se strinjajo z odpustom karme.
Če želijo biti vključeni vaši prijatelji ali znanci, je potrebno, da sami pošljejo e-mail, ker je potrebno, da sami pokažejo interes.
V postopek se lahko vključijo tudi vaši otroci, v slučaju, če čutite, da so ujeti v kolektivno zavest preko staršev.

Postopek je za vse ljudi brezplačen, le 29.12.2011 boste nekaj minut namenili zase.

Proces bo začel ob 10.00 uri, lahko ga pa naredite tokom dneva, ko vam to čas dopušča.
Naredite ga doma ali kjerkoli želite.

Vsi, ki to hočete, pišite izključno na e-naslov: pesem.duse@gmail.com in prejeli boste kratek postopek za izpeljavo dogodka (e-mail s postopkom pošljem dva-tri dni pred postopkom).

smile

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Re: Osvoboditev in odpust omejujoče Slovenske kolektivne karme

Na email sem dobil vprašanja, če se lahko naredi postopek odpusta, tudi če ni Slovenske narodnosti?

Postopek lahko naredi kdo začuti, da je to za njega in ni važno katere je narodnosti in tudi ni važno če živi v Sloveniji.

Odpust, bo za bolj tipične omejujoče Slovenske vzorce in kdo živi v Sloveiji, pa ni važna narodnost lahko naredi postopek, ker preko kolektivne zavesti Slovenije lahko vpliva na njega omejujoč vzorec.

smile

3

Zoran je napisal/a:

Trenutno na dvig zavesti gledam na tak način, da ker se približuje leto 2012, na ljudi vpliva strah o koncu sveta,.. – vendar je to pozitiven strah, ki ljudi pripravlja do tega da se začnemo spraševati, kdo smo, kaj je moj namen – s tem pa se začne poglabljanje v sebe in raziskovanje raznih stvari skozi, npr.: meditacijo,.., ter je normalno, da ko delaš na sebi in ko spremniš (ozavestiš) omejitve, se dviga zavest. Manj omejitev in ujetosti = več svobodne volje, oziroma višje zavesti.

Pri odpustu Slovenske karme gre za to, da bo dosti ljudi pri sebi prepoznalo in ozavestilo omejujoče vzorce, ter na tak način dvignilo zavest. Nato s svojim zgledmo naprej drugim pomagaš, da lahko naredijo enako, da se lahko osvobodijo omejujočih stvari. Ker pa živimo v Sloveniji to vpliva na zavest Slovenije, tudi če 100 ljudi ozavesti vzorce je že manj tistih, ki so ujeti.

Zanimivo, da vsi parametri (v materialni realnosti) govorijo o nižji - o nižanju stopnje zavesti, ne pa o višji - če gledamo kakšnih 100 ali 200 let nazaj pa do zdaj.
Vsak človek sae začne v puberteti spraševati o namenu - tole je psihološko šolsko pravilo. Brez strahov - gre za odpiranje določene čakre, ki je v domeni odnosa samega sebe do sebe. In tu se poraja tudi vprašanje vmeščanja samega sebe v okvir družbe, sveta in univerzuma. To velja ne glede na leto 2012.
Tole pa seveda drži - prepričanja so tista, ki omejujejo realizacijo svobodne volje, če jih nadomestimo s pozitivnimi , se realizira dosti lažje.
Tole, da živimo v Sloveniji in se proces omeji na Slovenijo, mi ni čisto jasno. Kolikor vem vse možne filozofije, religije, ezoterične tradicije in tudi sodobna znanost govori o tem, da je vse v univerzumu povezano.  Ali gre v procesu namensko ločevanje Slovenije od celote ali kako ? In če - zakaj? Ljudje smo energijsko povezani na nivoju mikro in makrokozmosa - z določenim razlogom. Z vsakim omejevanjem prostora se vračamo na kavzalni determinizem, gromozansko napako preteklosti , ki pa je seveda imela svoj vzrok.  Ločevanje nima nobene zveze z duhovnimi aspekti - ne človeka, duše, ne v univerzumu. In na podlagi tega je vprašljivo koliko univerzum sprejema, podpira in razume takšne pojme, kot je ločenost od celote. To je povsem v domeni naše dimezije materialnosti, ki pa ni izvor obstoja materialnosti- izvor je Bog, polje ai kakor koli že. Njegov moto pa je: ljubezen za VSE  ljudi. Nisem še slišal : ljubezen za vse Slovence.
Ime procesa vsekakor ni posrečeno : odpust Slovenske karme, ker - kot si sam dejal - ne gre z odpust ali razrešitev, temveč za možnost ozaveščanja, kar pa je daleč od osvobajanja kakršnekoli karme.
Karmi se ne moremo izogniti z nikaršnimi procesi.
Tudi, ko si napisal, da se učiš na napakah drugi, ne drži, ker (kot sem takrat zapisal) vsak ima svoje lekcije in te obsegajo VSE in ne določene. In če se ti naučiš, da se je nekdo opekel zaradi vročine, se nisi naučil praktično ničesar, ker še vedno ne poznaš občutka opečenosti. Na ta način se ne moremo učiti, je povsem nepopolno. Univerzum pa ni površen, temveč verjetno presega tvoje in moje razumevanje.
Drugače pa: stari budisti so dejali to kar nas uči kvantna mehanika: realnost ali resnica je le ena - in to subjektivna. Objektivna ne obstaja v naši dimenziji. In subjektivna resnica je rodila vse možne ideje, tudi reiki simbole, ki jih je toliko. In tudi vse ostale simbole.

Lepe božične praznike vsem skupaj - naj vam sonček ljubezni vedno sije v srčku -  :srcek:

REI,
Sporočilo sem premaknil na to temo, ker se veže na njo.

REI je napisal/a:

Tole, da živimo v Sloveniji in se proces omeji na Slovenijo, mi ni čisto jasno. Kolikor vem vse možne filozofije, religije, ezoterične tradicije in tudi sodobna znanost govori o tem, da je vse v univerzumu povezano.  Ali gre v procesu namensko ločevanje Slovenije od celote ali kako ? In če - zakaj? Ljudje smo energijsko povezani na nivoju mikro in makrokozmosa - z določenim razlogom. Z vsakim omejevanjem prostora se vračamo na kavzalni determinizem, gromozansko napako preteklosti , ki pa je seveda imela svoj vzrok.  Ločevanje nima nobene zveze z duhovnimi aspekti - ne človeka, duše, ne v univerzumu. In na podlagi tega je vprašljivo koliko univerzum sprejema, podpira in razume takšne pojme, kot je ločenost od celote. To je povsem v domeni naše dimezije materialnosti, ki pa ni izvor obstoja materialnosti- izvor je Bog, polje ai kakor koli že. Njegov moto pa je: ljubezen za VSE  ljudi. Nisem še slišal : ljubezen za vse Slovence.

Verjetno si narobe razumel.
Proces ni omejen na Slovenijo, temveč se odpušča Slovenska karma in vsak, ki živi v Sloveniji ali kjerkoli v vesolju, lahko to naredi.
Vsak človek, družina, skupina ali država ima svojo karmo, tako ima tudi Slovenija zato se tudi tako imenuje. V Sloveniji so pač bolj prisotni vzorci, kot sem jih naštel v opisu in kdo se prepozna v njih lahko poskusi in se osvobodi.

REI je napisal/a:

Ime procesa vsekakor ni posrečeno : odpust Slovenske karme,

Ne more biti ime odpust Kanadske, če so pa vzorci tipični Slovenski.

REI je napisal/a:

Ime procesa vsekakor ni posrečeno : odpust Slovenske karme, ker - kot si sam dejal - ne gre z odpust ali razrešitev, temveč za možnost ozaveščanja, kar pa je daleč od osvobajanja kakršnekoli karme.

Najprej ozavestiš eno stvar, ti postane jasna in takrat se jo lahko osvobodiš ali jo razrešiš. Enako je tudi z karmo.

REI je napisal/a:

ne gre z odpust ali razrešitev, temveč za možnost ozaveščanja, kar pa je daleč od osvobajanja kakršnekoli karme.
Karmi se ne moremo izogniti z nikaršnimi procesi.

To je tako, kot bi rekel, te križake/sudoku pa nihče ne bo rešil ali moje stare obleke pa že ne morem vreći v smeti.

REI je napisal/a:

Tudi, ko si napisal, da se učiš na napakah drugi, ne drži, ker (kot sem takrat zapisal) vsak ima svoje lekcije in te obsegajo VSE in ne določene. In če se ti naučiš, da se je nekdo opekel zaradi vročine, se nisi naučil praktično ničesar, ker še vedno ne poznaš občutka opečenosti. Na ta način se ne moremo učiti, je povsem nepopolno.

To je tipičen primer, ko si ujet v zakon karme in ne vidiš/sprejemaš druge možnosti, oziroma poti.

Citram kaj sem napisal v prejšnjem sporočilu:
Če si si izbral to izkušnjo, da se boš opekel in na tak način spoznal, kako je to biti opečen se boš, če je pa dovolj da se učiš na napakah drugih je pa še boljše.
Vse je odvisno od posameznika in njegovih programov v podzavesti, ter izbiro načina učenja.

REI je napisal/a:

Univerzum pa ni površen, temveč verjetno presega tvoje in moje razumevanje.

Se popolnoma strinjam.

REI je napisal/a:

Drugače pa: stari budisti so dejali to kar nas uči kvantna mehanika: realnost ali resnica je le ena - in to subjektivna. Objektivna ne obstaja v naši dimenziji. In subjektivna resnica je rodila vse možne ideje, tudi reiki simbole, ki jih je toliko. In tudi vse ostale simbole.

smile

REI je napisal/a:

Lepe božične praznike vsem skupaj - naj vam sonček ljubezni vedno sije v srčku - :srcek:

Hvala enako tudi tebi in vsem ostalim.

6 Nazadnje urejal REI (26.12.2011 06:51:11)

Zoran - vsak živi po zakonu karme - tudi ti , jaz, vsi....in je nesmiselno nekomu govoriti, da je ujet v zakon karme, ker si tudi ti sam kot vsi - nekateri več, drugi v manjši meri- vendar smo podrejeni zakonu karme vsi.   Svobodna izbira seveda je, vendar je vedno v okviru karmičnega zakona. Gre samo za prostor čas...če ne v tem trenutku, potem kasneje... Karma je izredno komplekssna zadeva in vprašanje je v kolikšni meri se jo mi sami zavedamo ali jo razumemo. Eno je govoriti o karmi, drugo jo razumeti.
Če boš dobro prebral vzhodne vire - religije in filozofije (ne interpretacijo zahoda) , od koder pojem karme sploh izvira (hinuizem, budizem), potem boš dojel, da so vsakršni procesi o nekakšnem "osvobajanju" karme iluzija ali maya. Karma se seveda boljša in razrešuje z dvigom transcendentne zavesti - duše, ne pa s procesi.  Gra za delo, ne pa za utopijo, gre za vaje, ne za tehnike. Že davno so modreci in magi vedeli, da se karmo živi, ne pa "osvobaja". Mokšo dosežeš s trdim dolgoletnim (večživljeskim ) delom in ne s procesi. Če bi bilo tako enostavno - ali bi menihi tibetanskega budizma (verjemi, da imajo orodja v oni osebi več kot vsa evropa skupaj) opravljali osnovno šolanje (študij in delo) od 12 do 20 let, da sploh pridejo do stopnje meniha. In temu ne rečejo "razreševanje", odpuščanje ali ne vem kaj - karme. Potem se morda sploh zavedo - kaj karma pomeni. In jo živijo. Predelujejo jo pa skozi univerzalno ljubezen in sočutje, ne skozi procese.   

Torej s tem procesom se ozavešča in odpušča tipična negativna prepričanja Slovencev, če sem pravilno razumel. In na to sem misli, ko sem govoril o neposrečenem imenu procesa, ker en ali par vzorcev v karmičnem obsegu - ne pomeni praktično nič. 
Torej gre za proces opuščanja negativnih stereotipov in arhetipov, ki so značilni za Slovenski narod. Tole bo pa mnogo politike , se mi dozdeva.

REI je napisal/a:

Če boš dobro prebral vzhodne vire - religije in filozofije (ne interpretacijo zahoda) , od koder pojem karme sploh izvira (hinuizem, budizem), potem boš dojel, da so vsakršni procesi o nekakšnem "osvobajanju" karme iluzija ali maya. Karma se seveda boljša in razrešuje z dvigom transcendentne zavesti - duše, ne pa s procesi.  Gra za delo, ne pa za utopijo, gre za vaje, ne za tehnike. Že davno so modreci in magi vedeli, da se karmo živi, ne pa "osvobaja". Mokšo dosežeš s trdim dolgoletnim (večživljeskim ) delom in ne s procesi.

REI je napisal/a:

V prejšnjem postu si napisal, da je objektivno gledanje na stvari nemogoče, potem takem pa sam trdiš, da je razlaga od hinduizma in budizma objektivna in da interpretacija zahoda ni pravilna.

Živimo v letu 2011 in ne tritisoč let pred našim štetjem. Če ti njihova filozofija leži jih le poslušaj in delaj po svoje. Jaz se pa zavedam, da živim v Sloveniji in da sem si izbral način učenja, ki je subjektiven za vsakega ne glede na religijo in tisto kar pravijo drugi. Veliko mi je bližje moj lasten vrt z zelenjavo, kot budistični. Jaz se upiram na lastno znanje, ki sem se ga naučil in ne rečem da je to samo moje in edino pravilno. Če hočeš sprejet sprejmi, če ne pa ne, pa poslušaj druge in delaj tako kot drugi pravijo.

Vir znanja je v tebi in ne v religiji, če gledaš religijo se zelo hitro lahko ujameš v njihove vzorce – karmo.

Ko se sam osvobodiš določenih vzorcev in navad, ter vidiš kaj si se iz tega naučil je en del karme končan.

Nekatere stvari je potrebno doživeti, drugih se pa lahko osvobodiš s procesom ali delovanjem. Proces je zame delovanje in na začetku je vedno proces, dokler traja razrešitev. Ko pa se določene stvari ali procesa naučiš, pa je del tebe in samo deluješ in živiš.

REI je napisal/a:

Če bi bilo tako enostavno - ali bi menihi tibetanskega budizma (verjemi, da imajo orodja v oni osebi več kot vsa evropa skupaj) opravljali osnovno šolanje (študij in delo) od 12 do 20 let, da sploh pridejo do stopnje meniha. In temu ne rečejo "razreševanje", odpuščanje ali ne vem kaj - karme. Potem se morda sploh zavedo - kaj karma pomeni. In jo živijo. Predelujejo jo pa skozi univerzalno ljubezen in sočutje, ne skozi procese.

Mene ne zanima, kaj pravi menih (ima že svoj razlog da je tam, kjer je), če si je izbral, da bo na dolgo, široko, zapleten naćin oddelal svojo karmo - je to njegova izbira. Meni to osebno ne pomaga, ker sem tudi dosti časa mislil, da karma pač je in da se tukaj ne da nič narediti – vendar so to samo izgovori in ujetost, ker vedno obstaja rešitev. Rešitev se pa lahko pokaže takoj ali čez nekaj časa.

REI je napisal/a:

Tole bo pa mnogo politike , se mi dozdeva.

REI, ne vem tvoje namere, vendar čutim, da si postal osebno nastrojen.

8 Nazadnje urejal REI (26.12.2011 10:20:05)

Tole bi pa še otrok razumel - živimo v deželi, kjer je v preteklosti bilo ogromno nasprotja med "belimi" in "rdečimi" (kar je še globoko prisotno v prepričanjih marsikaterega slovenca), ravnokar smo imeli volitve itd...in to je politika, če se ne motim... In ti čutiš nastrojenost? Lepa reč...

Očitno ti je tuje mnenje o isti stvari - kritika in osebna nastrojenost. Morda se bi lahko vprašal - čemu se počutiš ogroženega?
Česa te je strah, če se vsak ne strinja s teboj? Če se ne motim, je Marjan pred leti govoril o tem, da ima sam vzorec, ki je dokaj pogost pri duhovnih učiteljih: vedno imam prav jaz. Očitno se ga ni sramoval ...

Veš, sem mnenja, da se s taknimi dialogi, kjer se izražajo različna mnenja, vsi učimo. In je dobrodošlo - vsaj zame. Keer včasih spoznaš, da določena predstava, ki si jo imel, morda le ni povsem pravilna, saj preko argumentov drugega mnenja imaš možnost drugega aspekta istega predmeta - in morda celo spremeniš svoje mnenje.
Naša zavest je v stalnih spremebah in reči - to kar sedaj vem, je nespremeljivo - je absurd. Zaverovanost v svojo predstavo sveta ne pomeni učenja.

Kakor berem vajino pisanje, imam občutek, kot da vsak stoji na svojem bregu in ga zagovarja. Strinjam se z Zoranom glede zakona karme - le-ta je še vedno zakon in če oseba tako duhovno in osebnostno zraste, da se v zavesti vzdigne nad njega, ga je zmožna ozavestiti in zavestno delovati z njim. S tem še ne pomeni, da se je rešila ciklusa življenja-smrti, le ujetosti v zakon ni več in v zavest pride informacija, da ni potrebno več leta in leta predelovati neko karmo. Če je oseba dovolj napredovala duhovno, je zmožna uvideti UČENJE, ki je za vsakim karmičnih vzorcem in z ozaveščanjem učenja in sprejemanje drugačnega delovanja se sprošča karmično delovanje.

Slovenska karma je karma, ki si jo je prebivalstvo, živeče v stoletjih na tem področju na kolektivni zavesti nabralo. Le-ta deluje na nas. S procesom odpusta karme bomo v zavesti odprli za vse karmične vzorce na kolektivni zavesti Slovenije, ki so zreli za razrešitev, se odprli za uvid učenja in na ta način razrešili v NAS SAMIH karmično delovanje - osvobodili se bomo ujetosti v nekatere kolektivne karmične vzorce. Ne gremo se supermenov in s tem procesom se ne bo razrešila kolektivna karma vseh ljudi v Sloveniji. Skupina vseh (nekaj sto), ki bomo po najboljših močeh podprli in sodelovali v tem procesu, pa bo sprožila neko delovanje na ravneh najvijšje zavesti za dobro vse Slovenije.

Namesto ujetosti v to, kdo ima prav, se meni zdi bolje izkoriščena energija, če se vsi skupaj usmerimo pozitiven proces samozdravljenja - sebe in posredno kolektivne zavesti. Kdor ga začuti, se naj pridruži, kdor ga ne začuti, ravno tako prav.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

10

REI je napisal/a:

Tole bo pa mnogo politike , se mi dozdeva.

REI je napisal/a:

Tole bi pa še otrok razumel - živimo v deželi, kjer je v preteklosti bilo ogromno nasprotja med "belimi" in "rdečimi" (kar je še globoko prisotno v prepričanjih marsikaterega slovenca), ravnokar smo imeli volitve itd...in to je politika, če se ne motim... In ti čutiš nastrojenost? Lepa reč...

Oprosti, vendar očitno ne razumem, da ti iz zgoraj napisanega stavka o politiki misliš na to.

REI je napisal/a:
REI je napisal/a:

Očitno ti je tuje mnenje o isti stvari - kritika in osebna nastrojenost. Morda se bi lahko vprašal - čemu se počutiš ogroženega?
Česa te je strah, če se vsak ne strinja s teboj? Če se ne motim, je Marjan pred leti govoril o tem, da ima sam vzorec, ki je dokaj pogost pri duhovnih učiteljih: vedno imam prav jaz. Očitno se ga ni sramoval ...

Veš, sem mnenja, da se s taknimi dialogi, kjer se izražajo različna mnenja, vsi učimo. In je dobrodošlo - vsaj zame. Keer včasih spoznaš, da določena predstava, ki si jo imel, morda le ni povsem pravilna, saj preko argumentov drugega mnenja imaš možnost drugega aspekta istega predmeta - in morda celo spremeniš svoje mnenje.

Kritika pozitivna ali negativna je vedno dobrodošla, da lahko vidiš smer ali napake. Uveljavljam tuje mnenje, če začutim da je koristno.
Iskreno REI iz tvojega dosedanjega pisanja nisem zasledil tega, kar si napisal, da bi se iz dialogov učil, temveč uveljavljanje vzorca, ki ga omenjaš.

Vzorec jaz imam prav, imamo skoraj vsi v določenih situacijah, problem nastane pri ljudeh če se ujemejo v njega in ga hočejo dokazovati.

REI je napisal/a:

Naša zavest je v stalnih spremebah in reči - to kar sedaj vem, je nespremeljivo - je absurd. Zaverovanost v svojo predstavo sveta ne pomeni učenja.

Zame je sprememba edina stalnica - za sedaj.

Najina debata pa je začela biti politična, kar se mi pa ne zdi v redu in se strinjam z Urško, da:

Urška je napisal/a:

Namesto ujetosti v to, kdo ima prav, se meni zdi bolje izkoriščena energija, če se vsi skupaj usmerimo pozitiven proces samozdravljenja - sebe in posredno kolektivne zavesti. Kdor ga začuti, se naj pridruži, kdor ga ne začuti, ravno tako prav.

11 Nazadnje urejal REI (27.12.2011 05:55:38)

Urška je napisal/a:

Kakor berem vajino pisanje, imam občutek, kot da vsak stoji na svojem bregu in ga zagovarja. Strinjam se z Zoranom glede zakona karme - le-ta je še vedno zakon in če oseba tako duhovno in osebnostno zraste, da se v zavesti vzdigne nad njega, ga je zmožna ozavestiti in zavestno delovati z njim. S tem še ne pomeni, da se je rešila ciklusa življenja-smrti, le ujetosti v zakon ni več in v zavest pride informacija, da ni potrebno več leta in leta predelovati neko karmo. Če je oseba dovolj napredovala duhovno, je zmožna uvideti UČENJE, ki je za vsakim karmičnih vzorcem in z ozaveščanjem učenja in sprejemanje drugačnega delovanja se sprošča karmično delovanje.

Všeč mi je tole pisanje, le nekaj bi vseeno komentiral. Ujetosti v nek vzorec se ne rešiš, dokler ta vzorec v tebi obstaja.
Ujetost v zakon karme se ne rešiš dokler ne razrešiš VSE karme, to pa veš - kaj pomeni. Zakon karme se glasi : vzrok, dejanje, posledica. In dokler duša ne razreši vsega svojega delovanja - je podrejena temu zakonu.
Vsak od nas dobro ve, kdaj deluje zakon karme  pri njem samem in tudi na duhovni stopnji ve, kdaj ravna po vzorcu, ki ga ima. Koliko pa se tega zaveda in si prizna, je pa druga reč. To je pa problem ...
Človek je navadno podvržen veliko besedam, s čemer se na nek način slepi - na človeški - zavestni ravni, dejanja sama pa kažejo drugače. Hočem reči, da je v bistvu svobodne volje manj kot se mi sami prepričujemo, veliko več je vzorcev, ki nam odrejajo reakcije. žal - seveda. 
Se mi pa zdi, da je človek sam sebi na zavestni ravni (materialna realnost) slab ocenjevalec, ker se večinoma slepi. Resnično je dogajanje v povsem drugi ravni - nezavedni, ki ga morda bolj zaznajo ljudje okoli njega.
Seveda pa potrebuješ mnogo let( relativno), da resnično prepoznaš in si predočiš realno stanje - tudi glede negativnih prepričanj. Vse do takrat je le iluzija z namero utehe. ali drugače rečeno - beg.
Namen teh procesov je pozitiven, problem je le v tem, ker sam proces deluje v pogojenosti s stopno zavesti in ne v takšnem obsegu kot bi si vsi želeli. vsekakor pa vsak to spozna v prihodnosti, ko se ozre nazaj in pogleda kaj je skozi učenje počel. Je pa seveda nujno in koristno tudi to, kot vsak korak na evolucijski poti duše, pa naj bo še tako skromen in majhen - je korak. Tudi to, o čemer govorim, razume le del ljudi, ki so šli skozi določeno učenje, drug del pa še bo - nekoč.
Drugače se pa seveda strinjam z vsem napisanim (iz določenega aspekta), vendar istovetnost mišljenja spada v zgodovino moje duše.
Vsak zase je na vsaki točki svoje evolucije, žal pa ne istočasno. In to je ta razlika med mnenji in pogledi. Tu ne igrajo vlogo intelekt in leta - gre za dušo.
Sicer pa sprejemam cenim vsak poskus ozaveščanja in dvigovanja zavesti ljudi, tudi kolektivno, čeprav poznam tudi drugačne načine. Sicer pa - mnogo pozitivnega naj se stori s tem procesom za dvigovanje kolektivne zavesti.

REI je napisal/a:

To je pa problem ...

REI je napisal/a:

v bistvu svobodne volje manj kot se mi sami prepričujemo, veliko več je vzorcev, ki nam odrejajo reakcije. žal - seveda.

REI je napisal/a:

človek sam sebi na zavestni ravni (materialna realnost) slab ocenjevalec, ker se večinoma slepi.

REI je napisal/a:

problem je le v tem, ker sam proces deluje v pogojenosti s stopno zavesti in ne v takšnem obsegu kot bi si vsi želeli.

Mal več pozitive, pa bo.  wink

Kot sem že prej napisala, ni naš namen, da se razreši celotna karma, ker bi se potem nekaj sto ljudi v Sloveniji razsvetlilo.  big_smile  Odprli pa se bomo, da spustimo karmične vzorce na kolektivni ravni Slovenije, ki so zreli za rarešitev. Koliko bo komu steklo, je odvisno od stopnje njegove zavesti, odprtosti in zaupanja. Kot se je že pri procesu blagoslova po prednikih izkazalo so se nam odzvali ljudje, ki se jim je po procesu spremenilo življenje na bolje za 100% in so bili ljudje, ki so rekli, da se ni kaj posebnega spremenilo. Mi samo odpremo kanal za proces, spremljamo in damo podporo, ljudje pa se potem sami pri sebi odločijo, koliko so pripravljeni, koliko se bodo odprli za te energije in koliko sprememb želijo v sebi napraviti.

REI je napisal/a:

Vsak zase je na vsaki točki svoje evolucije, žal pa ne istočasno. In to je ta razlika med mnenji in pogledi. Tu ne igrajo vlogo intelekt in leta - gre za dušo.

:prst:  big_smile

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

13

Meni je bil postopek včeraj super, mislim, da se je vsaj pri meni, pa tudi sicer, sprostilo veliko negativnih vzorcev, s katerimi smo bili čisto prežeti (no, vsaj jaz wink ). Na misel mi je prišla še kopica drugih vzorcev, ki sem jih dodala odpustu in je super steklo. Na koncu se mi je pojavila misel, da objamem ljudi, ki so v mojem življenju. In sem šla v meditaciji od enega do drugega in jih objemala smile Lepo je bilo  :srcek:

Na podobnih vzorcih (npr. občutek nevrednosti, manjvrednosti ipd.) pri sebi že nekaj časa delam in čutim, da se je premaknilo še nekaj fundamentalnega. Bomo videli, kaj bo čas pokazal  smile

Urška & Zoran, hvala vama za tole. Res sta enkratna  :prst:  :srcek:  :rose:

14

Moja izkušnja z včerajšnim procesom je takšna, da sem ga izvedel skupaj z ženo in tudi za sina. Se mi je pa že dan prej zdelo, ko sem prebral postopek, da bo močno vplival name. Ob enajstih nisem imel časa, se pa že čutil, da se nekaj dogaja predvsem v drugi čakri.

Zvečer med postopkom sem čutil veliko olajšanje in razbremenitev in sem videl kako se mi je odvalilo breme z ramen, ki je bilo zažrto vame od zunaj. Takoj po procesu sem se počutil tudi fizično precej lažjega. Ponoči pa sem še sanjal, da sem poletel kot slavček in zažvrgolel s polnimi pljuči. Vse skupaj mi je bilo lepo in prijetno, komaj čakam, da vidim tudi kakšni bodo dolgoročne spremembe. Vzorec, ki sem ga še sam dodal zase, je vzorec sramu in nesposobnosti. 

Žena pa ni občutila kaj posebnega, sem pa sam opazoval nas vse tri in sem videl spremembe, še posebej lepo je bilo pri sinu, ki se je zelo odprl spremembam in je bil v čudovitih barvah. Super je bilo, da se je procej delal skupinsko, ker se je čutilo, da so energije res lepo in hitro stekle.

Kar se pa zgornje debate tiče, menim da  z razrešitvijo nakterih vzorcev, glede la teh nisem več ujet v zakon karme. Gotovo mi ostane še precej dela, verjamem pa, da je z dvigom zavesti učenje hitrejše in ni potrebno dolga leta predelovati nekega vzorca. Ker pa je bil proces izpeljan kolektivno, sem s sodelovanjem pomagal tudi drugim in hkrati tudi oni meni.  Mogoče pa smo tako tudi nekaj prispevali k dvigu zavesti celotnega naroda ali pa povečali kritično maso, ki dela na sebi na tak način.
Hvala vsem za podporo in sodelovanje.

15

Energija je tekla - pri enih vzorcih res močno smile ...bomo videli kako se bo to odrazilo v življenju... itak pa delamo še naprej smile
Hvala Zoran in Urška :prst:

16

Moja izkušnja pa je takale: skozi proces sem cel čas čutila bolj hlad v rokah kot toploto (sicer pri meditacijah, reikiju vedno čutim toploto oz. vročino). Tudi po telesu sem čutila nek hlad, ne znam točno opisati...ne da bi me zeblo, ampak neka hladna energija okoli mene. Po procesu sem čutila olajšanje. Ko sem končala, mi je glas v glavi takoj rekel, da moram proces narediti še enkrat in nekako nisem imela za mar, ker sem si mislila “kako naj ga grem še enkrat delati, če sem ga že in ko narediš proces ga verjetno ne ponavljaš...”  wink
No šele čez ene pol ure, ko se mi je to, da naj naredim še enkrat, skoz motalo po glavi wink, mi je kapnilo, da je to tista ideja, zamisel, ki mi je prva prišla in jo moram izvesti smile. Pa sem šla ponoviti vajo.;) Zopet v rokah in telesu hlad in veeeliko olajšanje, prav dobro sem se počutila. Takoj po procesu me je prešinilo, da naj že končno sprejmem eno stvar za svojo resnico in naj začnem to čutiti iz srca.

Hvala vama Zoran in Urška za to možnost!!  :srcek:

Pozdravljeni

Nalašč se nisem oglasila takoj po procesu, ker sem čakala in mislila, da bom doživela kaj-pa nič posebnega.

Morebiti pa nisem tako močno podvržena vzorcu, da smo majhni hlapci, ker sem delala več let v tujini in sem si sproti dopovedovala, da smo Slovenci zelo marljiv delaven narod in se nisem imela za hlapca. Meni so se zdeli oni

mi ni sprejelo celega zapisa-)

Meni so se zdeli oni "majhni" s svojim poniževalnim odnosom do nas v "Jugi".....

Upam, da nisem bila krivična do njih.

lep teden želim, Valčika