1

Tema: Mejna osebnostna motnja

Pozdravljeni
Soočam se s težavo in sicer mož ima mejno osebnostno motnjo, zakar seveda on ne ve, ker z njim je vse vredu.  Jaz pa se sprašujem, katere lekcije se moram naučiti, da mi je življenje pripeljalo (oziroma sem si ga sama) moža s takšnimi motnjami. Simptome te motnje segajo skoraj v začetek najinega zakona, vendar takrat je bilo vse skupaj bolj na

Re: Mejna osebnostna motnja

- dokončujem tekst, ker je kar nekam izginil.
izy in nisem posvečala temu takšno pozornost.  Sedaj pa je zadeva prerasla vse meje normalnega, jaz kopljem po sebi, kaj delam narobe in sem skoraj dobila rano na želodcu. In glede na to, da naklučij ni , sem zasledila oddajo o tej motnji in ga v tem prepoznala. Potem se na netu prebrala še veliko o tej motnji, vendar enostavno ne vem kaj mi je storiti. Sodelujoče na forumu in Zorana prosim za pomoč, če ste že imeli kakšno izkušnjo s tovrstno motnjo in mi prosim pomagajte s svojimi nasveti.
Hvala in lep dan  :srcek:

lunca je napisal/a:

Soočam se s težavo in sicer mož ima mejno osebnostno motnjo, zakar seveda on ne ve, ker z njim je vse vredu

??? hmm

lunca je napisal/a:

In glede na to, da naklučij ni , sem zasledila oddajo o tej motnji in ga v tem prepoznala. Potem se na netu prebrala še veliko o tej motnji, vendar enostavno ne vem kaj mi je storiti.

Lunca, če ima mož to motnjo in je to moteče tako za njega, kot tebe mu poskušaj predstaviti težavo, oziroma mu poskušaj pokazati oddajo in članke o tej motnji, katere si videla ti.

lunca je napisal/a:

Jaz pa se sprašujem, katere lekcije se moram naučiti, da mi je življenje pripeljalo (oziroma sem si ga sama) moža s takšnimi motnjami. Simptome te motnje segajo skoraj v začetek najinega zakona, vendar takrat je bilo vse skupaj bolj na izy in nisem posvečala temu takšno pozornost.
Sedaj pa je zadeva prerasla vse meje normalnega, jaz kopljem po sebi, kaj delam narobe in sem skoraj dobila rano na želodcu.

Ti se na nek način učiš zaupanja v sebe, kaj je pa dejansko tisto kar je smisel vajine zveze, boš pa ti sama odkrila. Verjamem pa ti da je s tako osebo težko živeti, ker gre za razkol osebnosti. Največkrat je oseba v tem ali prejšnjem življenju precej trpela.

Ti imaš pa več izbir, lahko se tudi umakneš ali pa vzameš vajin odnos kot izziv in s tem začneš spoznavati sebe in svoje sposobnosti, ki jih imaš. Imaš veliko priložnost, da ti mož takoj pokaže katere premike si pri sebi naredila in katere ne.  Katero koli pot si izbereš je to tvoja izbira.
Ne vem kaj vse si že poskusila, priporočal bi ti pa najprej, da poskusiš razrešiti nekatere težave pri sebi, kot so obsojanje, obžalovanje, nemoč, krivda,.. ter potem bi ti pa priporočal regresijo, mogoče se bi videlo tam zakaj si s sedanjim partnerjem, ter obljube, ki jih imata ali pa potem mogoče še dogovor duš preden sta prišla v to življenje, da bi videla kaj sta se dogovorila, kaj je namen vajine zveze.

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Zoran hvala.

Zoran je napisal/a:

Ti imaš pa več izbir, lahko se tudi umakneš ali pa vzameš vajin odnos kot izziv in s tem začneš spoznavati sebe in svoje sposobnosti, ki jih imaš. Imaš veliko priložnost, da ti mož takoj pokaže katere premike si pri sebi naredila in katere ne.  Katero koli pot si izbereš je to tvoja izbira.
Ne vem kaj vse si že poskusila, priporočal bi ti pa najprej, da poskusiš razrešiti nekatere težave pri sebi, kot so obsojanje, obžalovanje, nemoč, krivda

Zoran ravno to sem delala in sem že zdavnaj prerasla obsojanje, krivdo, jezo itd in njegove zame včasih čudne izjave in spozanja ter očitke, vzela v premislek in pri sebi pobrskala in če sem našla tudi transformirala. Vendar pa vidim, da se zadeva širi izven družine na sorodnike, prijatelje in nazadnje tudi v podjetje (imava skupno agencijo za zavarovanje).
Dala sem si izdelati tudi astrološko karto s komentarjem (strokovnjak) in ta mi pokaže, da partnerja nimam v hiši, kjer bi se morala od njega kaj naučiti v tem življenju. Skaratka vse skupaj malo čudno ampak izredno težko.
Tako, da enostavno ne vem kaj naj še storim.

Zoran še enkrat hvala za odgovor. :prst:
LP

lunca je napisal/a:

Zoran ravno to sem delala in sem že zdavnaj prerasla obsojanje, krivdo, jezo itd in njegove zame včasih čudne izjave in spozanja ter očitke, vzela v premislek in pri sebi pobrskala in če sem našla tudi transformirala. Vendar pa vidim, da se zadeva širi izven družine na sorodnike, prijatelje in nazadnje tudi v podjetje (imava skupno agencijo za zavarovanje).
Dala sem si izdelati tudi astrološko karto s komentarjem (strokovnjak) in ta mi pokaže, da partnerja nimam v hiši, kjer bi se morala od njega kaj naučiti v tem življenju. Skaratka vse skupaj malo čudno ampak izredno težko.
Tako, da enostavno ne vem kaj naj še storim.

Lunca,
Ni važno kaj ti pokaže katera koli karta, če je pa resničnost drugačna. Lekcijo vsekakor osvajaš, že s tem da si z osebo v zvezi – ni pa mus da jo osvojiš.

Zoran je napisal/a:

Ne vem kaj vse si že poskusila, priporočal bi ti pa najprej, da poskusiš razrešiti nekatere težave pri sebi, kot so obsojanje, obžalovanje, nemoč, krivda,.. ter potem bi ti pa priporočal regresijo, mogoče se bi videlo tam zakaj si s sedanjim partnerjem, ter obljube, ki jih imata ali pa potem mogoče še dogovor duš preden sta prišla v to življenje, da bi videla kaj sta se dogovorila, kaj je namen vajine zveze.

Mislil sem pa na to, da je verjetno nekaj več od prej – nek dogovor, ki ga imata/e za razrešit ali osvojit. Včasih se skupina duš ali ena duša dogovori z drugo, kaj bo omogočila drugi duši za razvoj, oziroma na kakšen način bo dopustila, da se karma konča. To je lahko med dvema dušama ali pa več. Potrebno je pa začeti pri sebi z odpustom obsojanj, pričakovanj, nesprejemanja…

Na kakšen način pa ti spreminjaš stvari pri sebi?
Si se mu uspela kako približati in mu predstaviti težavo?

Zoran je napisal/a:

Na kakšen način pa ti spreminjaš stvari pri sebi?

Začela sem se opazovati, kako reagiram oziroma delujem v kočljivih situacijah in dokler se ne zavedaš kako to poteka na energijski ravni sem se obnašala totalno nepravilno (obsojanje, sovraštvo), ker dejansko v takšnih situacijah si dobesedno žrtev pa sploh ne vem zaradi česa, sem kaj storila ali rekla napačno ampak vidim, da stvari projecira name, to pomeni če nekdo nekaj naredi ali reče to prepiše meni.
Skratka, z mojim obsojanjem in sovraštvom je dobival še več energije in zadeva je bila samo slabša. Sedaj se že nekaj časa energijsko ne odzovem in ne kuham mule, povem v lepem tonu kar imam za povedati in zame je stvar zaključena.
S transformacijo sem pri sebi odpravila obsojanje, krivdo itd. Ampak vidim, da je tukaj še nekaj več tako kot si napisal in bom morala poiskati pomoč.

Zoran je napisal/a:

Si se mu uspela kako približati in mu predstaviti težavo?

Ne še, ker za to mora biti pravi trenutek oz. razpoloženje, kar je pa pri takšnih ljudeh zelo težko.
Je potrebno kar previdno, sploh pa ga nebi rada prizadela, tako kot si napisal v prejšnjem postu, da je lahko taka oseba v prejšnjem življenju trpela, on pa tudi otroštva ni imel ravno rožnatega, čeprav je sedaj star 56 let je že čas po moje, da uvidi, da nekje škriplje. Ampak njegov EGO je katastrofa.
Skratka veliko dela me še čaka, ker kar moram jaz predelati v tem življenju sigurno bom, to sem se že odločila.

Zoran Hvala.
Lp

lunca je napisal/a:

Skratka, z mojim obsojanjem in sovraštvom je dobival še več energije in zadeva je bila samo slabša. Sedaj se že nekaj časa energijsko ne odzovem in ne kuham mule, povem v lepem tonu kar imam za povedati in zame je stvar zaključena.
S transformacijo sem pri sebi odpravila obsojanje, krivdo itd. Ampak vidim, da je tukaj še nekaj več tako kot si napisal in bom morala poiskati pomoč.

Lunca, jaz pri tebi še vedno začutim obsojanje na podzavestni ravni, ker ga ne pokažeš več zavestno, ga skladiščiš v sebi in ti potem to neizrečeno obsojanje vre v tebi, kar pa ni ok. Včasih je dobro se skričati (ne na druge), tepsti boksarsko vrečo, fizično se izčrpati,.. ali podobne reči, da daš ven to iz sebe, nato pa še razreši obsojanje.
Stvari so urejene, ko ni več zavestne in podzavestne agresije.

Zoran hvala.