lunca je napisal/a:Soočam se s težavo in sicer mož ima mejno osebnostno motnjo, zakar seveda on ne ve, ker z njim je vse vredu
???
lunca je napisal/a:In glede na to, da naklučij ni , sem zasledila oddajo o tej motnji in ga v tem prepoznala. Potem se na netu prebrala še veliko o tej motnji, vendar enostavno ne vem kaj mi je storiti.
Lunca, če ima mož to motnjo in je to moteče tako za njega, kot tebe mu poskušaj predstaviti težavo, oziroma mu poskušaj pokazati oddajo in članke o tej motnji, katere si videla ti.
lunca je napisal/a:Jaz pa se sprašujem, katere lekcije se moram naučiti, da mi je življenje pripeljalo (oziroma sem si ga sama) moža s takšnimi motnjami. Simptome te motnje segajo skoraj v začetek najinega zakona, vendar takrat je bilo vse skupaj bolj na izy in nisem posvečala temu takšno pozornost.
Sedaj pa je zadeva prerasla vse meje normalnega, jaz kopljem po sebi, kaj delam narobe in sem skoraj dobila rano na želodcu.
Ti se na nek način učiš zaupanja v sebe, kaj je pa dejansko tisto kar je smisel vajine zveze, boš pa ti sama odkrila. Verjamem pa ti da je s tako osebo težko živeti, ker gre za razkol osebnosti. Največkrat je oseba v tem ali prejšnjem življenju precej trpela.
Ti imaš pa več izbir, lahko se tudi umakneš ali pa vzameš vajin odnos kot izziv in s tem začneš spoznavati sebe in svoje sposobnosti, ki jih imaš. Imaš veliko priložnost, da ti mož takoj pokaže katere premike si pri sebi naredila in katere ne. Katero koli pot si izbereš je to tvoja izbira.
Ne vem kaj vse si že poskusila, priporočal bi ti pa najprej, da poskusiš razrešiti nekatere težave pri sebi, kot so obsojanje, obžalovanje, nemoč, krivda,.. ter potem bi ti pa priporočal regresijo, mogoče se bi videlo tam zakaj si s sedanjim partnerjem, ter obljube, ki jih imata ali pa potem mogoče še dogovor duš preden sta prišla v to življenje, da bi videla kaj sta se dogovorila, kaj je namen vajine zveze.
pesem.duse@gmail.com, 070-788-788