Re: Klepetalnica
Heh, zdej sem opazila da smo gor Ninja, Zoran in jaz ... a smo se kej dogovorili ...
?
urskakorun.com
Niste prijavljeni. Prijavite se ali se registrirajte.
Pesem Duše » Razno » Klepetalnica
Heh, zdej sem opazila da smo gor Ninja, Zoran in jaz ... a smo se kej dogovorili ...
?
in začelo se je leto 2012, kako ste ga kaj dočakali?
![]()
in začelo se je leto 2012, kako ste ga kaj dočakali?
V redu.
Vsem želim vse najleše v novem letu. :rose:
Tudi jaz sem se imela ful fajn.
Super družba, smeh in ples, šampanjec, plastični kozarci ... to je to. ![]()
Naj Vam najprej voščim Srečno in Zdravo.
Dočakala sem ga lepo, tako kot sem si želela. V krogu svoje družine. Partnerja in obeh hčera. Super.
Danes je petek 13,
katera negativna prepričanja imate ali ste slišali o današnejm dnevu? Napišite, da lahko vsi razrešimo kakšno prepričanje.
Zasledil se šale in nekatere zanimivosti o današnjem datumu:
Imamo smolo, ker bo letošnje novo leto na petek 13
V Firencah so hiše, ki se nahajajo med številkama 12 in 14, označene kar s številko 12,5.
![]()
Hm, sama se ne spomnim kaj posebnega, razen tega, da pač prinaša nesrečo, da je bolje, da se na petek 13. ne lotevaš ničesar, da moraš biti previden, da se ti lahko kaj hudega zgodi ...
Jaz se spomnem, ko sem bila v osnovni šoli, so na petek 13. krožile zgodbice, da se lahko na tisti dan vidi duhove ....
Potem smo na poti domov zvedavo opazovali zapuščene stavbe ali se kje kaka zavesa premika .... Seveda je zmeraj kdo videl neko senco ali kaj podobnega ... Nismo bili pa taki korenjaki, da bi šli preverit še na pokopališče .... ![]()
Zanimivo, da mi je od nekdaj šlo po malem na živce vse to vraževerje in panika okrog njega ... sol čez ramo, črne mačke, sove ki prinašajo smrt, petki 13 ...
Spomnem se tudi, da ko sem bila mala, sem si enkrat prav v mislih rekla, da mi bo vsaka črna mačka, ki bo skočila čez cesto, zanalašč prinesla samo srečo in veselje ....
Mislim, da sem enako storila tudi s temi petki 13 ... ![]()
Še malo o spiritualnem pomenu števil
ENA. Označuje enotnost in začetek.Prvi dan,luč.
DVE. Označuje razliko.
TRI. Označuje kompletnost.Tri je značilnost božanske popolnosti in kompletnosti.Četrti,peti in šesti dan so duplikat in ponovitev prvega,drugega in tretjega.
ŠTIRI. Označuje ustvarjalno delo (3+1) in vedno se navezuje na materijalno stvaritev ki se tiče zemle,stvari "pod soncem" in zemelskih stvari.
PET. Označuje božjo milost. Je 4+1. Bog dodaja darove in blagoslov delu njegovih rok.
ŠEST. Označuje človeško število.Človek je bil ustvarjen šesti dan.
SEDEM. Označuje duhovno popolnost.To je število delovanja Svetega Duha.Sedem je število ki ureja čas nosečnosti oziroma valitve pri človeku,živalih,ptičih in žuželkah.
OSEM. Označuje vstajenje,regeneracijo,novi začetek ali pričetek.Osmi pomeni novi prvi.Od tod oktava oktava v glasbi,pri barvah,dnevih tedna,...
DEVET. Označuje dokončnost sodbe.To je 3x3, izdelek božanske popolnosti.
DESET. Označuje vrstilno število popolnosti.Ponovno prvo novo po številki devet,ko se številčenje začne na novo.
ENAJST. Označuje motnje,neorganiziranost.
DVANAJST. Označuje popolnost države.
TRINAJST. Označuje upor,odpadništvo,pomanklivost,razpad,revolucija,
SEDEMNAJST. Označuje kombinacijo duha in miru (10+7).
Druge številke sledijo označbam,ki velja za manjša števila,bodisi,da so njihovi faktorji,vsote,produkti ali večkratniki.
Štiri cela števila 3,7,10 in 12 imajo skupni zmnožek izjemno število 2520.To je najmanjši skupni večkratnik desetih številk ki urejajo vse številčenje in so deljiva z vsakim od devetih številk brez ostanka.To je število časovne popolnosti (7x360).
Haha, Urška, dobra
Si že takrat znala obrniti situacije v svoj prid
Jaz sem pa med pisanjem "za ziher" pometala to kramo v božansko zavest
Tudi če mi sicer te vraže niso prišle nikoli preveč do živega, se mi zdi, da je bilo vseeno prisotno tisto "za vsak slučaj pljunem čez ramo" ![]()
ko sem bila mala, sem si enkrat prav v mislih rekla, da mi bo vsaka črna mačka, ki bo skočila čez cesto, zanalašč prinesla samo srečo in veselje
točno to isto sem se tudi jaz odločila že v otroštvu
petek 13. je pa super dan za opazovanje ljudi in njihovega obnašanja, razmišljanja,... ![]()
A se boste letos kaj našemili za pusta? ![]()
A se boste letos kaj našemili za pusta?
Hja, jaz bi si letos rada dala kar duška, ampak kaj ko bi se za ta dan rada "preobrazila" v toliko stvari
Privlačijo me indijanci, šamani na splošno, različne živali .... mogoče bi pa res lahko organizirali pustno bobnanje s svojo živaljo moči ![]()
Super in zabavna zamisel, če vas bo več interesantov, se lahko dogovorimo, vendar ne za letos - letos je namreč vikend že zaseden, pustni torek pa prav tako. Drugo leto pa se lahko zmenimo, vendar malo prej. ![]()
Ninja, kar levinja za maškare pa je. ![]()
A se boste letos kaj našemili za pusta?
Bom menda kar v postelji s prehladom.
Pa drugo leto. ![]()
Jaz pa bom letos kavbojc.
So pa eni domiselni, da samo gledaš - včeraj sem na primer srečala lignje, gobe, banane, flaminge, vikinge ... tudi trop (jata?) meduz je šla mimo mene.
![]()
tudi trop (jata?) meduz je šla mimo mene.
Hehe, res super ideja ![]()
jaaa, odlično
jaz sem videla tudi enih par super ... prvo rajsko družino in backe ... škoda, ker ne morem dat slikce ![]()
Lahko jo naložiš - prek shrani.si.
Jaz pa žal nisem imela fotoaparata s sabo.
Ne znam :-S
To je najlažje reč. ![]()
http://www.pesem-duse.com/forum/viewtopic.php?id=193
Smotka ![]()
Saj sem poskusila parkrat, pa ni šlo ...nisem znala skopirat in ko sem (mislila da sem) naložila več slik, me je vrglo vun!
In pol sem še 3x probala...zdaj pa je pust mimo
Morda uletijo backi in ostale šeme enkrat maja, ko mi uspe
![]()
:rose:
Pesem Duše » Razno » Klepetalnica