1

Tema: Piskanje v ušesih

Pozdravljeni

Prosila vas bi, če veste oz. je že kdo imel problem s piskanjem v ušesih. Včasih je to piskanje bolj intenzivno, včasih pa manj. To si mi dogaja že kar en lep čas, vendar ne vsak dan. K splošnemu zdravniku zaradi te težave še nisem šla.

Za vsak odgovor se že vnaprej zahvaljujem.

LP vsem

Re: Piskanje v ušesih

Zdravo lunica,

vzrok za dolgotrajno piskanje v ušesih je lahko tinitus, zatorej ti svetujem, da obiščeš zdravnika. Tako boš vedela zdravstveno, na čem si.

Kaj vem o tinitusu je (imela ga je prijateljica), da je zdravniško diagnosticiran kot problem dolgotrajnega šumenja, zvenenja, piskanja v ušesih, vzroki za to pa so lahko različni - zunanji hrup, stres, dolgotrajna napetost, motnja prekrvavitve v notranjem ušesu ... poguglaj in našla boš veliko napisanega na to temo.

Energijski vzrok za tinitus je lahko doživeta travma (ni potrebno, da je velika, lahko je nekaj običajnega, a nas je pretresla), katera nam je pustila nek "vtis" in zaradi pride do okvare nežnih energijskih kanalov v ušesih. Za natančno "diagnozo" pa bi bil potreben energijski pregled biopolja.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

O, hvala Urška

Lahko prosim za energijski pregled mojega biopolja?    neutral

lunica je napisal/a:

Prosila vas bi, če veste oz. je že kdo imel problem s piskanjem v ušesih. Včasih je to piskanje bolj intenzivno, včasih pa manj. To si mi dogaja že kar en lep čas, vendar ne vsak dan. K splošnemu zdravniku zaradi te težave še nisem šla.

Pozdravljena Lunica,
Jaz sem imel občasno šumenje v ušesih (tako kot dela hladilnik je bil zvok) pred približno petnajstimi leti in je trajalo dobro leto. Vzrok za to je bil v strahovih. Šumenje v ušesih pride zato, ker so obremenjene ledvice in se s tem preveč izčrpujejo. Takrat sem bil na življenjski prelomnici in o energijah nisem vedel nič, počasi je izginilo po prvem tečaju Reikija.

Svetujem ti da obiščeš tudi zdravnika, kot ti pravi Urška.

lunica je napisal/a:

Lahko prosim za energijski pregled mojega biopolja?

Drugače se je pa pri tebi sprožil močen strah pred kataklizmo. Tudi če se nekatere stvari sedaj vidijo črne, so lahko te iste stvari, ko ni več strahu bele. Prisoten je tudi občutek razočaranosti.
Poskusi ozavestiti te stvari in se jih osvobodi, podporo imaš in ko želiš se ji odpri.

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Hvala Zoran

Sem sedaj brskala po forumu, kako to naredit, da bi bilo vredu.  Tega še namreč nisem delala. Kakšnega nasveta se nebi branila .
Lani junija sem bila inicirana v Kundalini Reiki brez tečaja (dobila sem skripto z navodili).  Res pa je, da je mojstrica rekla naj jo kar pokličem če nebom kaj vedela.   Poanta pa je v tem, da nisem vedela kaj jo naj vprašam.  Pri vsem tem pa mi je bil v veliko pomoč vaš forum.
Ta čas sem nekaj malega delala na sebi.

lunica je napisal/a:

Lani junija sem bila inicirana v Kundalini Reiki brez tečaja (dobila sem skripto z navodili).  Res pa je, da je mojstrica rekla naj jo kar pokličem če nebom kaj vedela.   Poanta pa je v tem, da nisem vedela kaj jo naj vprašam.  Pri vsem tem pa mi je bil v veliko pomoč vaš forum.

Lunica, ravno zato iniciacije niso dovolj, ker ne veš kako vse to uporabljat v praksi.

lunica je napisal/a:

Sem sedaj brskala po forumu, kako to naredit, da bi bilo vredu.  Tega še namreč nisem delala. Kakšnega nasveta se nebi branila .

Odpri se da boš tak kanal za Reiki energijo, kakšno rabiš, da boš pri sebi videla, prepoznala in razrešila  omejitve, negativne občutke... in vse tisto kar ne rabiš.
Nato se lahko še odpreš, da vidiš kaj vse si se iz tega naučila.

pesem.duse@gmail.com, 070-788-788

Če grem na tečaj, je spet potrebna inicijacija?  Prvič sem šla tja kot teliček in sploh nisem vedela kako se tej

stvari streže.
Hvala  za nasvet .

Poskusi tako kot ti je napisal Zoran, iniciacija je trajna, lahko pa se obnovi (če reikija npr. dolgo ne uporabljaš ali tako začutiš). Jaz bi ti svetovala, da manj razmišljaš o tem in se prepustiš, poskusiš z delovanjem, upoštevanjem zgornjih nasvetov, uporabljaš reiki v praksi. Položi roke na svoje srce in si v mislih ponovi to, kar ti je napisal Zoran, ostalo bo naredil reiki  cool  :srcek:

Ninja, hvala    :rose: