Tema: daljsa bolezen, nasvet
Lep pozdrav,
pisem po priporocilu kolegice, ki vas pozna. Rekla je, da bi bilo fajn da me Zoran "prebere"in pondi kaksen nasvet.
V zadnjem mesecu in pol so se pojavile razne zdravstvene tezave od angine do otecenih mandljev (se vedno v manjsem obsegu kot prej) do seveda tezav s pljuci in bolecin v prsnem kosu, ki se cutijo kot da bi bolelo srce. (se posebej pri globokem vdihu se cuti se vedno neprijetna bolecina).
Sedaj je telo po antibiotkih povsem izcrpano, in nikakor se ne morem pobrati ven iz tega vsega.
Danes pa so se mi se na obeh ocesih pojavile popokane zilice.
No kolegica je rekla, da izpostavim tudi problem glede moje sluzbe. Prej sem delala v firmi, ki je bila polna negativnosti, podtikanj in hude tekmovalnosti, zato sem sla iz tega kroga ven v firmo, kjer sem dobila dobre odnose in manj stresa, in tudi manj denarja, toda ta zadnja firma je prav tako na robu propada. Je to nekaj v meni, kar vlece nase te situacije oziroma priznam da se nisem nasla sluzbe kjer se jaz vidim. Prav tako ne morem zakljuciti studija in nekako se zdi kot da me nosi kot list v zraku, vendar nimam nekih pravih zelja in ciljev. res se pocutim kot da so okrog mene le neki zidovi in da ze nekaj casa ne morem ven...in vse je neka rutina.
se zahvaljujem za odgovor ze vnaprej