Dadas, super si to napisal :prst:
Legion, povedala bom, kakšna je moja izkušnja s prisesanimi dušami. Kot je napisala Urška, gre za to, da taka povezava škodi tako osebi, kot dušam. Ne eden ne drugi ne more biti svoboden in je ujetnik, povezava pa izčrpuje in škodi obema. Dejstvo je, da ima ta oseba v sebi neke vzorce, prepričanja, programe, ki dušo vežejo nase. Če se na kakršen koli način duša odstrani, vzorci pa ostanejo, obstaja velika verjetnost, da se bo negativna izkušnja ponovila (če ne v isti pa v drugačni obliki). Poglej takole: tvojega prijatelja duše močno obremenjujejo in je jezen nanje. Sedaj pa poglej iz vidika duše: zaradi neke obojestranske povezave je vezana nanj, ne more stran, ne zna si pomagat, najbrž je prav tako jezna in obupana kot tvoj prijatelj.
Ko sem sama pred časom prekinjala povezave z dušami, sem bila prestrašena, želela sem, da gredo stran, da se jih čim prej rešim in ker sem čutila, da je nekaj še ostajalo, sem postajala jezna. Negativna čustva so se mi v trenutku vrnila in začutila sem tak glavobol, da sem mislila, da mi bo razneslo glavo. Ko sem se naslednjič posvetila povezavi, sem bila umirjena, pred tem sem predelala težavo s strahom pred dušami in drugimi vzorci, ki so mi preprečevali, da na ljubeč način prekinem vez. Takrat sem začutila, koliko obupa in žalosti je na strani duš, ki sem jih nosila s sabo. Iz srca sem se jim opravičila in razrešila vzrok, da sem jih vezala nase. Bile so hvaležne, odpustile so mi in so takoj odšle.
Ne glej na to iz vidika maščevalnosti, ampak le, da se tvoj prijatelj na ta način nekaj uči. Če bo nauk sprejel z ljubeznijo in globokim razumevanjem sebe in stvari, ki se mu dogajajo, bo resnično osvojil lekcijo, poleg tega pa se bo spremenil kot človek. S sprejemanjem situacije in duš, se bo naučil sprejemati tudi sebe in z vsemi težavami soočati z ljubeznijo. Srečnejši in bolj zadovoljen bo v vseh pogledih. :prst: :srcek: