Lexi je napisal/a:Ali je res, da je priporočljivo imeti ob tem ritualu ob sebi šamana, ki ti pomaga poiskati ta izgubljni del, ali je to posameznik sposoben narediti sam?
Ja, bi svetovala, da je nekdo usposobljen zraven.
Duša se lahko vrača na način, kot ga je opisala Ninja, ta način je bolj "varen" in ga lahko izvajamo sami - v končni fazi dobimo enak rezultat, če brezpogojno zaupamo, kaj delamo.
Pravi šamanski soul retrieval pa poteka tako, da oseba v duhu skupaj z živaljo moči in drugimi pomočniki potuje po svetovih in išče izgubljen del duše. Nekdo, ki ni psihično stabilen in energjisko dovolj močan, mu lahko takšno potovanje spodnese tla pod nogami in ga, po domače povedano, sesuje. Soul retrieval sem raziskovala skozi lastne izkušnje in potovanja. Na željo sem ga izvedla tudi drugim, vendar ga ne izvajam uradno med terapijami, razen če ne začutim, da je ta možnost izključno najbolj primerna za osebo.
Razlika med načinoma je v tem, da v prvem načinu damo miselni "ukaz", katerega energjisko in čustveno podpremo.
Drugi način pa se izvaja miselno in predvsem energijsko - torej deluje predvsem namera. Zatorej je potrebno več kilometrine in izurjenosti v drugem, ker če ne obvladamo energij (in ja, energije lahko postanejo zelo močne) nas lahko preplavijo ali pretresejo.
Kot sem napisala, obadva načina te popeljeta do želenega rezultata, mogoče je drugi hitrejši v smislu, da pridobimo večje dele duše nazaj, vendar je prvi primernejši za lastno uporabo.
urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com