Tema: prepiri s partnerjem
Pozdravljeni,
ponovno pišem, po spominu, sporočilo, ki se mi je, ko je že bilo končano, izbrisalo.
(Dajmo, saj zmoreš, ne pusti, da te taka majhna ovira potolče!!!)
Oprostite za ekskurz, a si moram dati malo spodbude, da ponovno začnem tam, kjer sem že končala.
pišem vam, ker potrebujem nasvet oz. vodilo, morda okritje škodljivih programov, preko katerih bi se naučila soočiti in premagati svoji težavi.
S partnerjem, skupaj sva leto in pol, za oba je to prva prava resna zveza, se nama dogaja, da zaideva v konfliktne situacije iz katerih se težko, vedno težje, izvijeva. Ti konflikti vzklijejo iz relativno nepomembnih stvari: preveč direktno izpostavljanje potreb, ki ga drugi interpretira kot ukaz oz. zahtevo, pregrobo naslavljanje ali premalo upoštevanja partnerjevih specifičnih osebnih potreb, npr. po partikularnem tipu prehrane ali kaka druga potreba telesnega tipa.
Ti prepiri me popolnama izmučijo, zelo negativno vplivajo na moje psiho, telo in počutje. Kar je še zlasti nevarno za moje zdravstveno stanje. Pred 3 leti sem bila diagnosticirana z multiplo sklerozo za katero se tudi zdavim z zdravili. Tudi zaradi tega vem, da je nujno, da ta problem, čimprej razrešiva. Oba se ljubiva, zelo, o tem sem prepričana. To ljubezen si tudi izkazujeva. Zadnjič je prišlo do takega konflikta pred tednom dni. Včeraj sem s transformacijami čistila negativne energije, ki so se mi takrat sprostile v telo, zamenjavala sem škodljiva čustva z ljubeznijo, sprejemala in odpuščala sebi in partnerju.
Druga problematična točka v partnerskem odnosu tiči v kvaliteti, zadovoljstvu z najinem spolnim življenjem. Tukaj sicer partner ne izraža nezadovoljstva, nepotešenosti in je na splošno (zelo) zadovoljen z našimi sp.odnosi. Razen njegovih aktualnih telesnih težav (zadnji mesec) z diskus hernijo, ki mu otežujejo tudi spolno prakso, ne omenja drugih problemov na tem področju.
Z mano je situacija nekoliko drugačna. Le poredko se uspem povsem predati, le stežka sem čisto pri stvari s celim svojem bitom (emocijsko, telesno, mentalno) in tudi vrhunce težko doživim med penetracijo. Kot, da bi težko vzpostavila pravi stik. Naj povem, da je on moj prvi in edini spolni partner. Na tem področju sem opravila že veliko transformacij, a večjega učinka žal nisem zasledila.
Vsaka informacije, nasvet, komentar bo sprejet z veliko hvaležnostjo in ljubeznijo.
Prisrčen hvala, objem