1 Nazadnje urejal Lahkosemsrce (18.07.2012 12:39:03)

Tema: Kako izboljšati finančno stanje

Pozdravljeni,

danes sem se prvič znašla na tej strani in mi je zelo všeč. Res same pohvale!

Sedaj pa k vprašanju. Nekako leto in pol že aktivno delam na sebi-berem knjige, mislim pozitivne misli(no, recimo da mi uspeva skoraj vsaki dan),...vsa področja mi gredo dobro(partnerstvo, služba,...)edino finance so pa groza. Plačujem namreč še za stare grehe in kot kaže temu ne bo konca ne kraja.

Kaj naj naredim? Kako? Mislim si, da bi bilo včasih najbolje, če bi vsaj za en čas to področje pustila čisto na miru, pa da vidim,....

Prosim vas za nasvet in pomoč ter vas lepo pozdravljam.

Jasmina

Re: Kako izboljšati finančno stanje

Pozdravljena Jasmina in dobrodošla na forumu.

Hm, kakor te začutim, si bolj odzemljena kot ne, nisi se ravno navezala na planet zemlja in imaš kar nekaj vesoljske energije v sebi. Lahko da v sebi nosiš spomine in povezave na prejšnje inkarnacije na drugih planetih, lahko da si se v času tega življenja dosti ukvarjala z duhovnostjo in te je malo odneslo ... verjetno tudi ne dojemaš v celoti pomena denarja in operiranje z njim ti je bolj tuje kot ne.

Poleg tega se občuti pri tebi močan podzavesten vzorec "naj drugi poskrbijo zame" in tudi težnja prelaganje odgovornosti za svoje bivanje, življenje na druge (ne samo na bližnje, lahko tudi na sistem, državo ...). To je, kakor začutim, vezano na zelo lagodno življenje, ki je vezano od prej, kjer so vsi vse okrog tebe postorili, tebi ni bilo treba migniti. Sedaj je verjetno prišel čas, da se postaviš na svoje noge in začneš aktivno prispevati k svetu.

Če se "najdeš" v mojem pisanju, ti predlagam postopek transformacije http://www.pesem-duse.com/forum/viewtopic.php?id=588.

Če se dlje časa oz. večinoma počutiš odzemljeno, eterično, to je občutek kot da nimaš dovolj moči ali energije za konkretnejše premike, bi ti predlagala obisk šamanske delavnice - tam delamo predvsem na prizemljevanju in na uravnovešanju zemeljske in božanske energije. Veliko ljudi takrat ponovno oživi občutek, biti resnično v svojem telesu in da se prebudi dovolj moči, da se zmore nekaj konkretno napraviti..

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com

Urška je napisal/a:

Pozdravljena Jasmina in dobrodošla na forumu.

Hm, kakor te začutim, si bolj odzemljena kot ne, nisi se ravno navezala na planet zemlja in imaš kar nekaj vesoljske energije v sebi. Lahko da v sebi nosiš spomine in povezave na prejšnje inkarnacije na drugih planetih, lahko da si se v času tega življenja dosti ukvarjala z duhovnostjo in te je malo odneslo ... verjetno tudi ne dojemaš v celoti pomena denarja in operiranje z njim ti je bolj tuje kot ne.

Poleg tega se občuti pri tebi močan podzavesten vzorec "naj drugi poskrbijo zame" in tudi težnja prelaganje odgovornosti za svoje bivanje, življenje na druge (ne samo na bližnje, lahko tudi na sistem, državo ...). To je, kakor začutim, vezano na zelo lagodno življenje, ki je vezano od prej, kjer so vsi vse okrog tebe postorili, tebi ni bilo treba migniti. Sedaj je verjetno prišel čas, da se postaviš na svoje noge in začneš aktivno prispevati k svetu.

Če se "najdeš" v mojem pisanju, ti predlagam postopek transformacije http://www.pesem-duse.com/forum/viewtopic.php?id=588.

Če se dlje časa oz. večinoma počutiš odzemljeno, eterično, to je občutek kot da nimaš dovolj moči ali energije za konkretnejše premike, bi ti predlagala obisk šamanske delavnice - tam delamo predvsem na prizemljevanju in na uravnovešanju zemeljske in božanske energije. Veliko ljudi takrat ponovno oživi občutek, biti resnično v svojem telesu in da se prebudi dovolj moči, da se zmore nekaj konkretno napraviti..

Pozdravljena in hvala za hiter odgovor.

Dejansko ne čutim "dobre" povezave z življenjem tukaj...pa sem mislila, da sem čudna, ker ne poznam nikogar s takšnimi občutki...Zanimivo se mi zdi, da si to začutila tudi ti(saj se lahko tikavi?) Drži tudi, da mi denar v končni fazi niti ne pomeni toliko in mi je zato posledično operiranje z njim tako-tako...Prelaganje odgovornosti tudi do neke mere drži, čeprav se poskušam osvoboditi tega vzorca.....

Nedvomno bom poskusila s postopkom transformacije v kolikor pa to ne bo delovalo bom po obiskala šamansko delavnico....prijavila sem se tudi na meditacijo v avgustu (Ljubljana).

Hvala za odgovor in pomoč. Čutim, da sem že bližje razrešitvi težave.

Lep dan še naprej.

Jasmina

Lahkosemsrce je napisal/a:

pa sem mislila, da sem čudna, ker ne poznam nikogar s takšnimi občutki...Zanimivo se mi zdi, da si to začutila tudi ti(saj se lahko tikavi?)

Veliko je takšnih ljudi, ki so "napol vesoljčki" smile , dosti od njih pa se tega niti zaveda ne in se v sebe niti ne poglabljajo, ker se jim zdi to, da so napol odzemljeni, naravno stanje. Če človek lahko tako funkcionira, je zdrav uspešen in srečen, se tudi jaz na njegovem mestu ne bi ubadala s tem. Ponavadi pa začnemo raziskovati, kaj se dogaja, ko nastopi kakšna težava v življenju.

Lahko se tikava, ja ... smile Jaz začutim pri energijskem pregledu osebe vse tisto, kar se nahaja v njenem biopolju in je povezano s težavo ter je hkrati dano, da oseba ozavesti in razreši. Pri tem pa je nujen predpogoj etično ravnanje; to pomeni, da se vstopa v biopolje osebe z najvišjo možno ravnjo etike, čistim srcem in mislimi ter z namero pomagati duši tako, da je v skladu z absolutnim dobrim.

urska.pesemduse@gmail.com
urskakorun.com