Tema: ščitnica
Živjo,
se opravičujem, če sem kje spregledala, če ste morda že govorili o tem. Najprej vse lepo pozdravljam, že kar dolgo nisem bila tukaj, boben na meditaciji v juliju je bil pa res zakon!
Moj problem pa je sledeč. Bila sem na ultrazvoku ščitnice, kjer so mi ugotovili majhen solitarni gomolj. zadeva ni baje nič posebnega v večini primerov tudi ni nevaren, imam pa kontrolo že čez pol leta, verjetno, da vidijo, če raste. kri je popolnoma v mejah normale in tudi drugih težav nimam. na ta pregled sem šla v bistvu malo preventivno, ker imamo bolezni ščitnice v družini, lansko leto se mi je v obdobju 2 mesecev teža povečala za 7 kg, ki se jih nikakor ne morem znebit, pa tudi poraščena sem po bradi, pa drugače nisem ravno medo
Prosim vas za kakšen nasvet, kako bi se tega gomoljčka lotila tudi sama ... sicer čakam na tečaj reikija, ker kakor sem prebrala tukaj, je reiki še najbolj primeren za zdravljenje, do takrat pa prosim za pomoč, kako naj meditiram, da bi ščitnici pomagala sama. morda imam pri tem majcen problem z zaupanjem sama vase, ker že 4 mesece tudi redno delam, meditiram za križ (poleg drugega), na način kot mi je rekel zoran in ni baš bolje. a lahko prosim nekdo pogleda, če so morda kakšni skriti vzroki v mojem biopolju za bolečine v križu (poleg hernije, ki naj bi jo baje imela). Imam tudi hormonsko neravnovesje, ki ga sedaj urejam z bioidentičnimi hormoni. skratka, lotevam se vsega po vrsti, ker želim živet brez te navlake bolezni in bolečin.
Hvala že vnaprej
:srcek: